2013. szeptember 2., hétfő

Mesél az elvarázsolt erdő - Megérkezett a PANDORA 2013-as őszi kollekciója

A PANDORA ékszergyártó vállalatot 1982-ben alapította a dán aranyműves Per Enevoldsen és felesége Winnie Enevoldsen Koppenhágában. A vállalat mára több mint 65 országban van jelen, és közel 5 000 személyt foglalkoztat szerte a világban. Értékesítési helyeinek száma eléri 10 000-et, ebből több mint 550 márkaboltként működik. A PANDORA 2000-ben szabadalmaztatta a kreatív, személyre szabható karkötő-koncepcióját, amely gyorsan meghozta a számára a nemzetközi sikereket, és a világ harmadik legnagyobb ékszermárkájává tette. A PANDORA kizárólag eredeti alapanyagokat használ fel ékszereihez, és a gyártás során kiemelt szerepet kap az ékszerek kézi megmunkálása. 

Törékeny nőiesség, klasszikus elegancia, varázslatos lények és az őszi természet élettel teli energiája - misztikus világba kalauzol minket a Pandora 5 új ékszer szettből álló őszi kollekciója, mely szeptember 2-án került a boltokba.

Az természet változó szépsége és titokzatossága kel életre a PANDORA új kollekciójában, mely az elvarázsolt erdő világát idézi. Fák között élő növények, misztikus nimfák és erdei lények, kifinomult és nőies motívumok, formabontó párosítások és színek teszik egyedülállóvá az új kreációkat. A kollekció üveg díszei kézi megmunkálású, egyedi csiszolású olasz muránói üvegből készültek, melyek most a kifutók színeihez igazodva, apró buborékokkal frissültek fel.

Feather Story
Az életet és a szabadságot szimbolizáló toll dominálja ezt az igazán különleges, letisztult szettet. A nőies jelkép kifinomult charmokon, nyakláncokon, gyűrűkön és fülbevalókon egyaránt megjelenik.
Amarcordia véleménye: imádom a toll motívumot és pont emiatt ez az egyik kedvenc kollekciómVintage Nostalgia
A régmúlt idők stílusának modern értelmezéséből született vintage kollekció arany és sterling ezüst áttört mintás charmjait, medáljait és fülbevalóit szikrázó zöld spinell ékkövek díszítik. A klasszikus eleganciát egy khaki színű szövet karkötő öltözteti modern köntösbe.


Amarcordia véleménye: a másik nagy kedvenc és talán mondanom sem kell miért. Elegáns és nőies, egy igazi örök darab a női ékszeres dobozkában. 
Organic Mix
Meleg őszi színek és változatos alapanyagok jellemzik ezt az egyszerűséget és pompát ötvöző stílust.A New Heritage
Hagyomány és romantika randevúja modern környezetben – új örökséget hagy ránk a Pandora ezzel a páratlan kollekcióval, melyben sterling ezüstbe és aranyba öntött, fekete zománccal díszített művészi virágok és áttört minták uralkodnak.
 

Colour Splash
Vibráló színárnyalatok dobják fel a sötét napokat idén ősszel a vidám és klasszikus stílus találkozásából létrejött kollekció darabjainak köszönhetően.

A világ harmadik legnagyobb ékszermárkájaként jegyzett PANDORA új kollekciójával további lehetőségek nyílnak az egyéni érzések és személyiség kifejezésére. A PANDORA ékszerek koncepciója az emlékek ékszerekben való megörökítése és az egyéniség kifejezése. Az évek során egy-egy alkalomból kapott vagy vásárolt karkötődíszekből az egyéni stílusnak és az aktuális öltözetnek megfelelő ékszer szettek alakíthatóak ki, együtt hordva pedig egyéni történeteket mesélnek el.
Az őszi kollekció 2013. szeptember 2-től elérhető a márkaüzletekben és a hivatalos partnereknél.

PANDORA weboldalán további csodás ékszereket találhattok!

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...