2013. augusztus 30., péntek

Nincs egy rongyom se alkalmazás - LOOKS

Hiánypótló alkalmazás a mobil app-ok piacán. Nem is értem, hogy eddig miért nem jutott eszébe egy fejlesztőnek se, pedig igény az volt rá, ez egész biztos. Felhasználóként vannak fenntartásaim, de marketinges szakmában dolgozóként csak gratulálni tudok.
Ha láttátok az 1995-ös Spinédzserek című filmet, akkor emlékezhettek, hogy a főszereplő Alicia, már akkor egy számítógépes programmal választotta ki a aznapi outfitjét.

Az alkalmazás tulajdonképpen azokra a nőkre és lányokra épít, akik a "Nincs egy rongyom!" felkiáltással állnak minden reggel a szekrény előtt, pedig az egyébként roskadozik az egyszer sem hordott ruháktól.
Az applikáció működése alapvetően nagyon egyszerű. Lefotózod a rengeted ruhádat és felcímkézed kulcsszavakkal, hogy mikor hordható és emlékezz rá. Utána már nincs más dolgod, mint a címkékkel és szűrőkkel kiválasztani aznapi viseleted. Sőt, ha nem tudsz dönteni, akkor a saját belső chaten az ismerőseidet véleményét is megtudhatod. Ehhez természetesen szükséges, hogy az ismerősöd is letöltse a telefonjára a Looks-ot.
Azt gondolom a tini korosztályban tarolni fog ez az app, bár ők meg már nem is ismerik a Spinédzsereket, de azt kétlem, hogy egy harmincas boltkóros csaj a rengeteg ruháját egyesével befotózza - én sem tenném - de ettől függetlenül jó móka és már csak emiatt is ki fogom próbálni egy unalmasabb hétvégén.

Innen tudjátok letölteni, sajna csak iPhone-ra, iPad-re és iPod Touch-ra, de remélem, hamarosan Androidra is megoldják.
  
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...