2013. augusztus 17., szombat

Játssz és nyerj napozás utáni hűsítő Aloe vera gélt!Így a nyár közepén azt gondolom, hogy még a legóvatosabbakkal is előfordulhat, hogy bizony leég a napon. Ilyenkor jó esetben egy-két nap alatt átvészeljük, de rosszabb esetben akár egy hétig is szenvedhetünk. Ilyenkor - tapasztalatból mondom - minden segítség jól jön, ezért én most az egyik nagy kedvencemmel fogom a szerencsés nyertest megajándékozni. 

Az Aloe vera gyógyító karrierje a kozmetikai iparban is töretlen. Bőrnyugtató, fiatalító és regeneráló tulajdonsága bizonyított. Akinek van otthon cserépben, az gondozza sok figyelemmel, mert kiválóan meghálálja egy-egy konyhai baleset esetén. Kisebb vágások és égésekre nem is lehetne jobb megoldás. A leveléből le kell törni egy darabot és a nedvével bedörzsölni a bőrfelületet. Persze arcpakolásként sem utolsó, ha csak úgy a letisztított arcot simítjuk át finoman egy darab levéllel. 

Húsos, pozsgás, lándzsa alakú levelei vannak kocsonyás nedvvel 
Bár a nyeremény egy napozás után hűsítő zselé, el kell mondanom, hogy napozás előtti hidratálásra is tökéletes, illetve test-, és arcápolásra. Az Aloe vera fentebb említett tulajdonságai miatt ez egy nagyon jó termék, amit sokoldalúan lehet felhasználni. Ha leégtél, akkor segít a kipirosodást és a hámlást csökkenteni és csodásan nyugtatja és hűsíti a bőrt. 

Remélem, aki megnyeri, legalább annyira elégedett lesz vele, mint én.

HOGYAN NYERHETED MEG?

Nagyon egyszerűen! Likeold az alábbi két Facebook oldalamat:..és már be is kerülsz a "kalapba", Ha a képet meg is osztod, akkor dupla eséllyel indulsz. Hajrá, ki szeretne nyerni?!:)

A játék időtartama: 2013.08.17-08.25

Nyertes nevét itt a blogon fogom közzétenni.

A játék nem szponzorált!

8 megjegyzés:

 1. Teljesítve :) köszönöm a lehetőséget :)

  VálaszTörlés
 2. Lájkolva!! Köszi!!

  VálaszTörlés
 3. Köszi, lájkolva, osztva Kisfekete Cica néven :)

  VálaszTörlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Szia!

  Mindet teljesítettem Csipai Nikoletta néven! :)
  Köszi a játékot! :)

  VálaszTörlés
 6. Likoltalak Ibolya Janko néven :) köszi a játékot :)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...