2013. szeptember 8., vasárnap

Micro Cell Colour&Repair Színes erősítő lakk - Dolce Vita

Colour&Repair színes erősítő lakkokról már többször olvashattatok a blogon. Itt a termékekről és a Charming Rose nevű árnyalatról,  itt pedig a csodás Really Red árnyalatról olvashatok és nézhetik meg. 
Van ám azonban a tarsolyomban még egy klasszikus és kifinomul szín, ami nem más, mint a Dolce Vita. Nagyon, nagyon finom capuccino nude árnyalatra emlékeztet. Minden nőnek kellene egy ilyen a körömlakk a gyűjteményébe még akkor is, ha nincs is gyűjteménye. Nem létezik az az alkalom, amire ne állná meg a helyét.
Vállalom, hogy teljes mértékig elfogult vagyok vele, mert ráadásul ha a túl sok körömlakkozás meglátszik a körmeimen és szeretném kicsit rendbe hozni, akkor sem kell lemondani a lakkozásról, ugyanis ennek a terméknek a legnagyobb előnye a benne lévő erősítő és ápoló hatóanyagok (itt bővebben).
 
Ennél az árnyalatnál is szükséges a két réteg, de mindig elmondom, hogy az én körmeim barázdásak, szóval ezt nem is bánom, ráadásul az ilyen nude színeknél minden esetben szerencsés a két réteg, mert ezek egyszerűen ilyenek. 
Nagyon jó kis vékony lapított ecsete van és a lakk állaga is megfelelő arra, hogy a lakkozás élmény legyen vele. Három húzás és kész! A száradási ideje a másik kettővel megegyezően teljesen átlagos, nem csíkozódik, buborékosodik, és 5 napot simán kibír, hajmosással és mosogatással együtt is, szóval ha akarnék se tudnék róla rosszat mondani, bár az ára sem átlagos, szóval a kiemelkedő teljesítmény számomra elvárás volt és nem csalódtam. 
A körömlakkot itt tudjátok online megvásárolni, illetve a többi körömápoló készítményt is megnézni: eroskormok.hu

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...