2013. augusztus 8., csütörtök

Bizsu minden mennyiségben - SIX, I'am, H&M, Clarie's, Nine Style


Aki ismer az tudja, hogy imádom a bizsut! Gyűjtöm a szép és mutatós ékszereket és most is összegyűlt egy nagyobb mennyiség, amit az utóbbi időben vásároltam.

SIX fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ha ezt a fülbevalót eredeti áron látom meg, valószínű, hogy úgy is megveszem, de persze így sokkal jobb.  Annyira szép a formája, nem túl nagy, nem túl kicsi és a bézs-barnás-bordós kövek miatt én jól kifogom tudni használni.
I'am fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ezt a fülbevalót már a tavasszal kinéztem, de sikeresen lebeszéltem magam róla. Gondoltam, kockáztatok és megvárom, hogy leértékelve is találkozom-e vele. Hát sikerült,  el sem hiszem, nagyon tetszik, de hát korall, szóval csoda lenne ha nem.
SIX fülbevaló 250Ft (eredeti ár 1490Ft). Tuti kis nyári darab ellenállhatatlan áron. Neon is, köves is, csillog is, kell több?!
I'am fülbevaló 250Ft (eredeti ár 1790Ft). Bevallom, őt az ára miatt vettem meg, de persze tetszik is, csak eredeti áron egészen biztosan nem kelti fel az érdeklődésemet. Például egy egyszerű fekete ruhához tudom elképzelni.
SIX fülbevaló 1390Ft. Szóval az van, hogy őt teljes áron vettem meg, mert beleszerettem és imádom a mentát a barackkal párosítva. 
Clarie's nyaklánc 800Ft (eredeti árra nem emlékszem de olyan 3.000Ft körül lehetett).  Odáig vagyok érte, már sokszor viseltem. Hihetetlenül fel tud dobni egy szettet, főleg az én kedvenc fehér póló, farmer short kombinációmat. Olyan afrikai, törzsi jellegű.






H&M nyaklánc 2990Ft. Kb. hatszor megnéztem magamnak az üzletben ezt a nyakláncot mire megvettem. Reménykedtem, hátha leértékelik, de nem. Aztán eltűnt a polcokról és én azt hittem elvesztettem, majd újra megláttam. Tudtam, hogy elvesztem, bár nagyon fáj az ára, de ez a nyaklánc egyszerűen gyönyörű.


I'am fésűs hajcsat 250Ft (eredeti ár 1790Ft). Angyalszárny, ez minden kontyot csak feldobhat.
Nine Style hajcsat 150Ft (eredeti ár 300Ft). Sajna a képen nem látszik, de ez egy brutális neon korallos rózsaszín. Az ilyen típusú csatokat nagyon szeretem itthonra és zuhanyozáskor. Nagyon erős, úgyhogy remélem sokáig a barátom lesz.
Nine Style hajpántok 248Ft és 280Ft (eredeti ár 495 és 599Ft). Mostanában szerettem meg az ilyen típusú hajpántokat és azóta már találtam egy szuper jó frizura tippet is, hogyan lehet változatosabban használni.
SIX kulcstartók 550Ft (eredeti ár 1190 és 1490Ft). Nem sokáig lesznek kulcstartók, arra ugyanis semmi szükségem. Medál lesz belőlük. Szétszedem és láncot készítek hozzájuk.



Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

8 megjegyzés:

  1. A H&M-es nyaklánc nagyon szép!

    imfanni.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ékszereket szereztél be! Főleg a Clarie's nyaklánc *.*

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik szuperség, de a neon köves fülbevaló egy álom!!! Imádom!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm csajok! Tök jó, hogy mindenkinek más tetszik:)

    VálaszTörlés
  5. Oh, azt a mentás-barackos fülit én is mennyit nézegettem, de végül otthagytam. :/ Talán a neon köves a kedvencem, de mindegyik nagyon szuper! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt bezzeg eszük ágában nem volt leértékelni, de nem baj, mert annyira széééép:)

      Törlés
  6. most találtam rá a blogodra és tetszik!
    szép fülbevalók és nyakláncok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Judit! Nagyon köszönöm és örülök, hogy tetszik a blog és a szerzemények is:)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...