2013. augusztus 30., péntek

Nincs egy rongyom se alkalmazás - LOOKS

Hiánypótló alkalmazás a mobil app-ok piacán. Nem is értem, hogy eddig miért nem jutott eszébe egy fejlesztőnek se, pedig igény az volt rá, ez egész biztos. Felhasználóként vannak fenntartásaim, de marketinges szakmában dolgozóként csak gratulálni tudok.
Ha láttátok az 1995-ös Spinédzserek című filmet, akkor emlékezhettek, hogy a főszereplő Alicia, már akkor egy számítógépes programmal választotta ki a aznapi outfitjét.

Az alkalmazás tulajdonképpen azokra a nőkre és lányokra épít, akik a "Nincs egy rongyom!" felkiáltással állnak minden reggel a szekrény előtt, pedig az egyébként roskadozik az egyszer sem hordott ruháktól.
Az applikáció működése alapvetően nagyon egyszerű. Lefotózod a rengeted ruhádat és felcímkézed kulcsszavakkal, hogy mikor hordható és emlékezz rá. Utána már nincs más dolgod, mint a címkékkel és szűrőkkel kiválasztani aznapi viseleted. Sőt, ha nem tudsz dönteni, akkor a saját belső chaten az ismerőseidet véleményét is megtudhatod. Ehhez természetesen szükséges, hogy az ismerősöd is letöltse a telefonjára a Looks-ot.
Azt gondolom a tini korosztályban tarolni fog ez az app, bár ők meg már nem is ismerik a Spinédzsereket, de azt kétlem, hogy egy harmincas boltkóros csaj a rengeteg ruháját egyesével befotózza - én sem tenném - de ettől függetlenül jó móka és már csak emiatt is ki fogom próbálni egy unalmasabb hétvégén.

Innen tudjátok letölteni, sajna csak iPhone-ra, iPad-re és iPod Touch-ra, de remélem, hamarosan Androidra is megoldják.
  
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!


2013. augusztus 27., kedd

H&M cukiságok

Egy mini vásárlást tartottam a H&M-ben, aminek egyik eredménye 700Ft-ért ez a kígyóbőr utánzatú masnis öv. 

Másik szerzeményem 250Ft-ért ez a szájfény, na de talán mondanom sem kell, hogy a csomagolása keltette fel a figyelmem. Azt hiszem erre mondják, hogy már annyira giccs, hogy jópofa. Karácsonyfadísznek szuper, mert még kis fülecskéje is van, de a legjobb, hogy szájfényként is szuperül funkcionál, amire egyáltalán nem számítottam ennyi pénzért és finom cukorka illata van.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. augusztus 26., hétfő

A nyereményjáték nyertese:

A JÁTSSZ ÉS NYERJ NAPOZÁS UTÁNI HŰSÍTŐ ALOE VERA GÉLT szerencsés nyertese: 


SCHMIDT RENÁTA


Köszönöm, hogy velem játszottatok és gratulálok a nyertesnek!

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben (amarcordia78(@)gmail.com) és írd meg, hová postázhatom a nyereményt.


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. augusztus 23., péntek

HÁDA turis szerzemények

Imádok a Hádában vásárolni és főleg most, hogy mindenre 50%-os kedvezmény van, így még gyakoribb látogató vagyok az üzleteikben. A bemutatott ruhák átlag ára 690-990Ft között mozog és természetesen nem egyszeri vásárlás, hanem többszöri, kitartó, "fáradtságos" munka eredménye. Szinte mindegyik új, címkés, de minimum hibátlan állapotú darab.
George sötétkék alapon, fehér szívecskés, peplum szabású blúz. Mit mondjak, imádom, rám szabták és egy szűk sötétkék farmerrel nagyon jól néz ki.



Amiről találtam a neten hivatalos képet, azt bizony levadásztam, mert egyrészt olyan jó érzés, ha egy-egy darab még mindig megtalálható valamelyik webshopban, másrészt  meg lényegesen jobbak a képek és ti is könnyebben el tudjátok képzelni, milyen felvéve.
George óriás méretű horgony mintás blúz. Tisztázzuk, hogy az angol méretezés szerint 8-10-es méretű ruhákra van szükségem, ez viszont egy hatalmas darab. Akkor minek is nekem ez? Hát a minta miatt! Egyik következő projektem lesz, hogy vagy egy rövid nadrágot, vagy egy pólót szabok és varrok magamnak belőle, mert odáig vagyok ezért a horgony mintáért.
 Ugye milyen jól néz ki?
Dorothy Perkins lila virágos romantikus ruha. Ezt is rám öntötték és a vállfán sehogy nem mutat, de talán a babán látszik, menyire jó a szabása. Nekem kicsit olyan Katalin hercegnős és ezért is tetszett meg.


George Disney póló vagy ruha. Egyszerűen cuki és itthonra remek lesz, akár csak úgy magában, vagy egy leggings-el. 
Oasis virágos átlapolós ruha. Bella donna, Monica Bellucci, Dolce Vita ezek jutottak eszembe erről a ruháról mikor megláttam és mivel nagyon közel áll hozzám ez a stílus így örültem, hogy rátaláltam.
Oasis fekete alapon piros-narancs szívecskés harang szabású ruha. Hát ez a vállfán szintén sehogy nem mutat, úgyhogy nagyon örülök, hogy találtam hozzá képet. Elegáns és romantikus a hétköznapokra és nagyon jól karcsúsít. 


Van ám még egy-két dolog, amit vásároltam, csak ezeket most nagyon szerettem volna megmutatni nektek, mert szerintem jó kis darabok és újra itt a hétvége, lehet menni vadászni. Remélem meghoztam a kedveteket egy jó kis turi körúthoz és aztán beszámoltok róla.
Közben ne feledjétek, hogy tart a játék! Kattints a képre és játssz velem!


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. augusztus 19., hétfő

Programajánló: Mesterségek Ünnepe 2013


 
 

















  








Tegnap a nővéremmel egy igazán jó kis napunk volt a Budai Várban a Mesterségek Ünnepén. Százszor ennyi képet hozhattam volna de a legtöbb esetben egy-egy standnál annyira belemerültünk a nézelődésbe és portéka válogatásba, hogy a fotó készítés elfelejtődött. Rengetek finomabbnál finomabb sajtot kóstoltunk és én személy szerint kb.  15 féle kerámia étkészletet, bögrét, tányért hoztam volna haza, ha nem emlékeztetem magam folyamatosan a konyhaszekrényem befogadóképességére.
A négy napos ünnep augusztus 17-20 között van, szóval még ma és holnap is ki tudtok látogatni. Tömeg és meleg van, de szerencsére a Vár elég nagy és a szervezők előtt is le a kalappal, mert a hatalmas terület remekül bejárható. A felnőtt belépő 2000 Ft és ezzel még a Budapesti Történeti Múzeum kiállításai is megtekinthetőek (jó hűvös van). Én legszívesebben ma is visszamennék annyira jól éreztem magam. Ti voltatok már vagy tervezitek, hogy kilátogattok?

TART A BLOG NYEREMÉNYJÁTÉKA! KATT A KÉPRE ÉS JÁTSSZ VELEM!

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...