2012. február 10., péntek

Essence bevásárlás 2.

A 299Ft-os akció láza eléggé elkapott és most így utólag be kell látnom, vettem olyan termékeket is, amire egyébként semmi szükségem, de azért alapvetően egészen jó dolgokat sikerült beszereznem.

Még sosem volt Essence körömlakkom és itt még a koncepció is megvolt, hogy ezen az áron 3db olyan színűt fogok venni, amit egyébként soha nem vennék meg a kedvenc márkámból. Úgy gondolom kipróbálásra vagy egy-két használatra ezek tökéletesek lesznek és lehet, hogy közben valamelyikbe bele is szeretek.
Szóval balról jobbra a 3 db "kísérletezgetős" lakk:
1. viva la green (79) - érdekes, most még ennél többet nem tudok rá mondani
2. gold rush (32) - kíváncsi leszek rá
3. where is the party (43) - azt hiszem ezzel fogom kezdeni


2db csillámos szemhéjtus. Egy fekete és egy arany színű. Már mindkettőt kipróbáltam és szuper tartósak, gyönyörű a színűk.


Ők itt a teljesen felesleges kategória. A szempillaspirált még nem próbáltam de van egy kék színűm (másik márka) és azt imádtam, úgyhogy remélem ez a lila is jó lesz.
2db mágnesen körömlakk:
1. hex hex! (02) hematit színű
2. magic wand! (03) halvány lila
Mindkettő csillog és alapvetően szép színűk van de nekem nem sikerült ezt a mágneses csoda mintákat elővarázsolnom akármilyen mágnessel próbálkoztam, csak halványan lehetett észrevenni. Közben rájöttem, hogy ez nekem macerás is. Nem sokszor van időm rá, hogy egyesével lakkozzam és mágnesezzem a körmöm.

Vettem még egy colour shine szemhéjpúdert 09 trip to venus árnyalatban. Erről majd a poszt végén írok.

2db zselés tus, mert már annyi jót hallottam róluk. Bejött, abszolút, csak éppen bőven elég lett volna az egyiket megvenni, mert a képen és élőben is jól elkülönülnek és felismerhetőek a színek, a szemhéjon használva azonban semmi különbség, de tényleg. Ez mondjuk kicsit vicces, viszont nagyon jó vele tusvonalat húzni, jó az állaga, tényleg könnyű használni.
1. london baby (02) barna
2. berlin rocks (03) lila 



Még a múltkori bejegyzésemhez írnám: http://amarcordia.blogspot.com/2012/01/essence-bevasarlas.html
Kipróbáltam a szemhéjpúdereket:

  1. Szemhéjpúder - 03 Starlight
  2. Szemhéjpúder - 42 Mystic purple holographic effect
  3. Szemhéjpúder - 43 Mystic lemon holographic effect
Az 1. okés, bármilyen sminket képes feldobni, nagyon csillog viszont a másik kettő holographic effect -et én nem értem. Semmi extra, alapozóval bírja kb 5 órán keresztül de nekem ez kevés és ehhez jön a most vásárolt fent említett colour shine szemhéjpúdert 09 trip to venus. Nagyon szép, de porzik ezerrel, nehéz szépen eldolgozni és nem valami tartós sajnos.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!


2 megjegyzés:

  1. nagyon szépek a lakkok *.*

    légyszi nézz be hozzám:
    http://koromessmink.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Szia! Háát, majd még meglátjuk körmön is:) Te viszont nagyon ügyes vagy a mágneses lakkal.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...