2013. október 28., hétfő

Astor Lacque Deluxe piros körömlakk - 250 Rojo Passion

Imádom ezt az élénk piros lakkot. Ez valóban, tényleg a  tökéletes piros, amit tudni kell viselni és a napi outfitet is erősen korlátozza, de megéri.
Ennek a körömlakknak a színén kívül leginkább a lapos, íves ecsetét szeretem, amivel három húzással, egy rétegben is tökéletes eredményt lehet elérni. 
Mivel én alap-, illetve fedőlakkot is használok, így a tartósságával sincs gondom. Egyébként is simán hozom a 6-7 napos átlagot, de azért az ilyen feltűnő lakknál szerintem már a legkisebb lepattogzás is csúnya tud lenni, ezért 4-5 nap után lemosom. 
Sok helyen olvastam, hogy ez a típusú Astor lakk többeknek nagyon hamar besűrűsödött és használhatatlanná vált. Én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam szerencsére, pedig nekem több, mint egy éve megvan és nem először használom. A száradása ugyan nem rekord gyors, de egy szárító hatású fedőlakkal ki lehet küszöbölni ezt a problémát.




Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

8 megjegyzés:

  1. A piros az a szín, amit szinte bármihez hordok, mármint a körmeimen, nem igazán érdekel,hogy mellé milyen szín párosul a ruházatban :D Nagyon szép színe van, Astor rajongó vagyok, szóval engem már a márkával meg lehet venni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áá, de jó, hogy ezt írod!:) Ez a lakk nagyon feltűnő és én azért szeretek ilyenkor fehér, szürke, sötétkék vagy fekete ruhát viselni, hogy még jobban kitűnjön:)

      Törlés
  2. Huha, ez az egyik legszebb piros lakk amit valaha láttam. Magamon annyira nem szeretem, meg úgy általában sem- persze van egy pár piros lakkom meg alkalmanként használom is őket- de ez valami csodás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!:) Én így vagyok a sötét duókróm lakkokkal. Másokon tetszik, magamon nem, de azért néha kísérletezgetek.

      Törlés
  3. Ez az igazi Dögös piros :D Gyönyörű színe van, régóta pályázok egy ilyenre! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...