2012. szeptember 9., vasárnap

Kalocsai minta a New York Fashion Week 2012 hetében is.

A New York Fashion Week javában tart (szeptember 6-13) és nagyon izgalmas dolgokat látni nem csak a kifutókon, hanem a szünetben fotózott képeken is. A Harper's Bazaar street fashion fotóit nézegetve újra előkerült a mi kalocsai mintánk egy szuper outfit részeként.
Photo Credit: Mr. Newton 

A képen látható ruha egyébként Garry Pepper vintage shopjából való. Szuper, hogy külföldön ezt ilyen bátran viselik. Nekem nagyon tetszik ez az outfit, de tény, hogy itthon biztosan furán néznének rám, ha a városban ilyenben rohangálnék. Egy elegánsabb, nyári kerti partyba el tudnám képzelni, de idén már nem megyek sajna ilyen eseményre.
Maradok az én kis kalocsai mintás pólómnál. Ti hogy álltok ezzel a motívummal? Mióta ilyen felkapott lett a külföldi sztárok körébe is, beszereztetek valamit? 

Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!


2 megjegyzés:

  1. Hihetetlen mekkora divat lett a kalocsai minta, ilyenkor igazán büszke vagyok arra, hogy Magyarországon élek! :) Ezt a ruhát nem biztos, hogy be merném vállalni, viszont láttam a pólódat, és nagyon tetszik! Egy hasonló, szolid darabot el tudnék képzelni a ruhatáramban :)

    http://www.highheelsandcakes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az én ruhatáramba is bőven elég az egy póló. A képen a ruha nekem tetszik, de tény, hogy én sem vállalnám be nagyon itthon, viszont nagyon örülök annak, hogy külföldön ekkora divat lett, csak sokan még most sincsenek tisztában azzal, hogy ez egy magyar motívum.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...