2012. szeptember 2., vasárnap

I'am és SIX akciós bizsuk

Menthetetlen bizsu, illetve ékszer vásárló vagyok. Már bele sem merek gondolni, hogy ebben az évben mennyiszer vásároltam be a SIX és az I'am állványokról. Szerencsére 99%-ban akciós termékekre teszek szert, mint legutóbb, pár hete is.

I'am fulbevalók 800Ft (eredeti ár 1790Ft). Mind a három fülbevaló nagyon jól kihasználható és amolyan mindenhez passzoló darabok.
SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a fülbevaló a kedvencem, mióta megvan, már nagyon sokszor viseltem. 

SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). U.a., mint a fenti csak lilában, szintén nagyon szeretem. Én még barna színben láttam ezt a fazont, de azt már nem vettem meg. 

  SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1190Ft). Vidám, színes darab.
SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1390Ft). Ezt a fülbevalót sokan megjegyezték, mikor viseltem, hogy mennyire jól áll. Nem is gondoltam, csak szerettem volna már egy ilyen világos kék darabot, de tény, hogy a barna hajamhoz, nagyon passzol.
SIX karkotő 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ezekből a gumis karkötőkből sosem elég. Legalább 6-7db lapul a fiókomban és imádom őket. Ez a citromsárga így a nyár végén hű társam volt, mert szinte minden outfitemet feldobta.


Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!



10 megjegyzés:

  1. Én is menthetetlen bizsumániás vagyok, meg tudlak érteni! :D Nagyon tetszik, amiket vettél, nekem az első kettő lett a kedvencem! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a két egyforma füli tetszik, mindig nézegettem őket, de sose vettem meg. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Hát lehet, hogy még meg tudod venni, ráadásul, mostmár 250Ft-ért.

      Törlés
  3. Jól néznek ki, de én csak messziről nézhetem őket. Nagyon válogatós a fülem, csak az aranyat bírja. A csuklóm pedig nagyon vékony, kevés az olyan karkötő, ami meg is marad rajta. Konkrétan ezt a sárgát a barátnőmnél felpróbáltam, tízperc alatt elhagytam a lakásban. :)
    Egyébként általában miből vannak az ilyen fülbevalók bedugói/akasztói?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát kb. 20 éves koromig nekem is csak az aranyat bírta. Bizsu kizárt volt, aztán szerintem addig erőltettem, amíg mostmár gyakorlatilag bármit viselhetek. Ezek szimpla fémek. Azt tudom javasolni, hogy lehet venni ezüst fülbevaló alapot és simán lecseréled. Persze azért minden bizsunál nem éri meg, de ha van olyan, ami nagyon tetszik annál igen.
      Karkötő: kizárt, hogy ez a sárga leesne rólad, mert az én csuklóm 15cm-es:))) Imádom ezeket a merev karkötőket és pont azért írtam, hogy ebből a gumis fajtából sok van, mert ez az egyetlen ami nem esik le rólam. Lehet, hogy olyat néztél, amiben eggyel több "cikk" volt. Ezt is könnyen meg tudod oldani. Gyöngyös boltokban kapható gumis damil (így kell kérni), méterben árulják és nagyon olcsó. Meglévő karkötőt szétvágod ha nagy, kiveszel belőle egy cikkek és gyakorlatilag újra fűzöd.

      Törlés
    2. Az én csuklóm csak 13,5 centi, de attól még lehet, hogy nem pontosan ez a karkötő volt az. :) Mindenesetre köszi a tippet (a damillal kapcsolatban), majd utána járok. ;)

      A fülbevalókkal már nem merek próbálkozni, még az ezüstöt se bírja és jóval elmúltam 20. Tiniként sokat kísérleteztem, de mindig heteken át tartó gennyes gyulladás volt a vége, még akkor is ha csak egy estét viseltem az új szerzeményt. :/

      Törlés
    3. Hát én is jóval elmúltam már 20, sőt...:) 13,5cm??? Hát az nem semmi, akkor tényleg a gumis damil lesz a megoldás.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...