2012. szeptember 24., hétfő

Essence 300Ft-os termékek

Több Essence terméktől én is búcsút vettem, méghozzá, úgy, hogy megvettem őket. Valahogy egészen addig, amíg nem kezdtek el kivonni bizonyos árnyalatokat, soha nem éreztem, hogy szükségem lenne bármelyikre is, na de így, hogy többet nem lehet megvásárolni, csak nem hagyhattam ott őket. Azt hiszem, soha az életben nem használok el ennyi csillámos lakkot, de tény, hogy nagyon szépek és legalább nem fogok azon gondolkodni, hogy de jó lett volna, ha..
A színek balról jobbra:
67 make it golden
94 gold fever (tudom ez az új kollekcióban is megvásárolható, viszont mindenképp ilyen 5ml kiszerelésben szerettem volna megvenni)
66 shiny godness
72 time for romance
78 blue addicted

Velem jött még az 55 Coralize me! árnyalatú ajakrúzs is. Gondoltam 300Ft-ért megéri kipróbálni. azt mondhatom, hogy gyakorlatilag egy pigmentáltabb, színezett ajakbalzsamnak felel meg. Nem szárít, nagyon szép fényt ad az ajkaknak és a színe gyönyörű! Nagyon természetes, bár nem egy hosszan tartó darab, de ennek ellenére elégedett vagyok vele. Így akciósan abszolút megérte, de teljes áron nem vettem volna meg. Még szerencse, hogy az Essencenél elég gyakori ez a 300Ft-os akciózás.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

6 megjegyzés:

  1. Szépek ezek a lakkok,de olyan nehéz lemosni őket!:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kozmetikai vattakorongot cikkekre vágod, lemosóba beáztatod és azt teszed a körmeidre. Kb. egy percig rajta hagyod és ezzel minden lakk lejön. Én csak így mosom le mostmár a körmeim is sok sikálást megúsztam.:)

      Törlés
  2. A make it golden-t és a time for romance-t én is beszereztem! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...