2015. március 21., szombat

Itt a tavasz! Yves Rocher friss rózsa EDT és tusfürdő

Imádok Yves Rocher törzsvásárló lenni, mert időről időre kapok tőlük egy kártyát, hogy milyen jó ki kedvezmények várnak rám. Most sem volt ez másként, amikor a születésnapomra küldték az értesítést, hogy menjek be valamelyik üzletükbe, mutassam be a kártyámat és vásárlási kötelezettség nélkül is kapok egy ajándékot. Mondanom sem kell, már másnap repültem, de mivel mégiscsak szülinapom volt, gondoltam meg is lepem magam pluszban valamivel.
Már régóta szemezgetek a rózsás illatcsaláddal. A gyöngyvirágos verziót már ezer éve használom, gondoltam beújítok és ezért az egyébként is csodás csomagolású, friss rózsa illatú EDT-re esett a választásom, ami 4100,-Ft-ba került 30%-os akció keretein belül.
100ml, ami nagyon-nagyon sokáig elég, mert roppant keveset kell magunkra permetezni. Igaz, az illat, nem tart ki estig, de hát EDT szóval ettől ne is várjon ilyet az ember. Viszont cserébe a reggeli friss rózsa illata olyan hatékony illatterápiával ajándékoz meg, ami felbecsülhetetlen. Képtelenség, hogy az embernek ne legyen azonnal vidám, tavaszi érzése és jókedve.
A fizetésnél jött azt az öröm, amikor felmutattam, hogy van ám nekem egy szülinapos kuponom, mire az eladó mosolyogva átadta a szetthez tartozó tusfürdőt, hogy ez az Yves Rocher ajándéka. Mondanom sem kell mennyire örültem neki, mert a gyöngyvirágos verziót szintén régóta használom, de most így a rózsás szettem teljes.) Már csak az orgona illatért fáj a szívem:)

A tusfürdő 200ml, teljes áron 1400Ft, de sokszor van rá 30-40%-os kedvezmény. A finom, balzsamos rózsaillat, fürdés közben csak tovább erősíti a tavaszi életérzést.
A termékcsaládban még testápoló is található, amit én még nem szereztem be, de ami késik nem múlik, mert ezekeből az illatokból sosem elég.

Ti ismeritek vagy használjátok ezen termékek valamelyikét? Én már többször próbáltam a 4 kedvencem között -gyöngyvirág, rózsa, orgona, virágzó cseresznyefa- sorrendet felállítani, de nem megy.

Utánanéztem ám, hogy a friss rózsa illata egyértelműen energetikus és frissítő hatással van az emberi elmére, szóval nem lehet véletlen ez a rajongásom.
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold PARFÜM oldalamat is ahol további információkat olvashatsz a rózsa illatának jótékony tolajdonságairól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...