2013. december 1., vasárnap

Yves Rocher karácsonyi kollekció: kakaó-málna

Yves Rocher termékek iránti rajongásom azt hiszem elérte a csúcspontját. A héten végre sikerült az üzletükben a karácsonyi kollekciót lecsekkolnom és eljutottam arra szintre, hogy ott akartam maradni a boltban, mivel az illatok és a látvány teljesen magával ragadott. Vállalom, hogy elfogult vagyok a márkával kapcsolatban és a rendszeres olvasóim tudhatják, hogy  többek között a különböző tusfürdőik és a karitévajas ajakápolójuk a kedvenceim.
Amikor november közepén először megláttam képeken a karácsonyi kollekciót, már tudtam, hogy elvesztem! Kakaó-málna, kakaó-narancs és kakaó-pisztácia illatokban kerültek az üzletekbe a limitált termékek. "Kell több? Nem mond ez eleget?"
Első körben ott álltam a polcok előtt és nem elég hogy eszméletlenül tetszett minden, de ráadásul olyan guszta ajándékcsomagokat állítottak össze, hogy kb. magamnak akartam megvenni az összeset. Az biztos, hogy látványban a 3 darab gömb csomagolású csillámos tusfürdő mindent visz.
Szépen sorban szeretnék mindent kipróbálni és a hosszas szagolgatás után elsőre a kakaó-málna kombináció mellett tettem le a voksom. A kakaó-narancs holt versenyben áll vele az első helyen és a másodikra szorult a kakaó-pisztácia, de az is kell, ez egészen biztos.
Szóval mielőtt felvásároltam volna az összes csillámos tusfürdőt, először azért szerettem volna egyet kipróbálni, mivel ezekkel a csillámos dolgokkal nem árt csínján bánni. Nos ezzel nem kell, mivel csak a tusolás alatt csillog és utána nem borítja be az egész testünket és a fürdőszobát sem. Ha valaki ennél több csillogásra vágyik, annak inkább a csak narancsos változatban kapható csillámos testápoló olajat ajánlom. Egyébként bőven elég ennek a tusfürdőnek a csillámmentes verziója is, mivel az illata szuper, ráadásul olcsóbb és nagyobb kiszerelésű is. Csillámos tusfürdő 1390, -Ft - 250ml, csillámmentes változat 890Ft,-Ft 300ml.  
 

Ajakápolót nem szándékoztam vásárolni, mivel a karitévajast nem lehet tőlem elvenni, de azon kívül, hogy valami isteni málna illata van még színezett is. Csak a málnás az, a narancsos és a pisztáciás nem.
Összességében elmondható, hogy egyértelműen a málna illat dominál és a kakaó csak kísérő, viszont nekem az egyik kedvenc, állandó kollekciós darabom, a málna illatú EDT, amit ha magamra fújok, felér egy illatterápiával, szóval nekem nagyon bejön ez a málna illat, de aki szeretné mellette a kakaót is érezni, annak inkább a pisztáciát, illetve a narancsot ajánlom.
Ajakbalzsam ára: 690Ft,-
Nagyon finom kis színe van.

A kollekció annyira karácsonyi, hogy meglepő módon csak karácsonyig lesz megvásárolható, szóval egész biztosan fog még engem Yves Rocher üzlet látni.
Ti terveztek valamit vásárolni az ünnepi termékekből?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!




16 megjegyzés:

  1. NA jó, az ajakbalzsam kell nekem! Nagyon nyami lehet :O :D

    VálaszTörlés
  2. Sehol nem írták, hogy a málnás színezett! Még jó hogy megnéztem:))

    VálaszTörlés
  3. Engem is kilóra megvettek, nem tudom, hogy a pisztáciás vagy a narancsos a jobb, de mindnek harapnivaló illata van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh, nem lehet eldönteni!:) Tényleg egyik jobb, mint a másik.

      Törlés
  4. Én is bevásároltam a kollekcióból, még egy-két dolgot veszek majd, főleg hogy szereztem kupont is. :) Még egy pisztáciás ajakápolóra mindenképpen fáj a fogam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, honnan szereztél kupont? Nekem is kell!:)

      Törlés
    2. Balhán a YR boltban van állvány szórólapokkal tele. Én leemeltem egyet, és mondta az eladó hogy következő vásárláskor ha elhozom 2000 huf felett málnás kézkrémet adnak, de a papíron is rajta van az info. Szerintem minden boltba kéne hogy legyen. Vagyis gondolom :-D több oldalas kis füzet amúgy.

      Törlés
    3. Ja, olyat én is kaptam és bevallom, hogy kicsit bosszankodtam, mert csak azután adták, hogy vásároltam. Ha előbb tudom, akkor veszek még valamit és máris megvan a kézkrém, amit egyébként is kinéztem magamnak.

      Törlés
    4. Engem is idegesített. Főleg hogy vásárlás előtt mondták hogy jár. Gondolhatod hogy pislogtam mikor mégse kaptam krémet :-D aztán kiderült hogy nincs kuponom. Ráadásul kétszer csinálták ezt, ha nem veszem le a papírt, ki se derül hogy ilyenkor járna...

      Törlés
  5. Ó, jól látom, hogy a pisztáciásból gyertya is van? A karitévajas ajakápolót kipróbálom majd, ha ennyire bevált Neked. A málnás amúgy van olyan jó, mint az?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen, elvileg van gyertya is a pisztáciásból, de az üzletben nem volt és most megnéztem, a kapott prospektusban sincs és a webshopban sem, pedig az (is) érdekelne. A karitévajas ajakápolót csak ajánlani tudom! Most éppen 6 db van itthon, mert tavasszal megijesztettek, hogy megszűnik, ezért bevásároltam. Aztán kiderült, hogy csak parabén-mentesítették és újra lehet kapni. A málnás jó, isteni az illata, de ha választani kell, akkor a karitévajast ajánlom, mert annak is szuper az illata és hát nekem nagyon bevált, hatalmas kedvenc.

      Törlés
    2. Köszönöm szépen a gyors választ! Sajnálom, hogy nincs gyertya, bár nagyon jól el vagyok látva velük amúgy is, ajakápolóból pedig akkor a karitévajas lesz a nyerő (ami amúgy sheavaj álnéven :-D)

      Törlés
    3. Azért ha mégis látok az üzletben, akkor szólok. Karitévaj=sheavaj, jól tudod!:)

      Törlés
    4. Rendben, nagyon köszi! Amúgy érdekes ez a kétnevűség, az viszont már másik eset, ami idegesít, hogy nem tudják a rendes nevet – lásd a marakuja „passiógyümölcs”-ségét :-D

      Törlés
    5. Marketing ez is. Ha mindenki sheavajas termékeket hirdet, akkor majd mi karitévajast, mert az olyan más és megkülönböztet a többitől. Passiógyümölcs és variációja is ugyanez:) Van még egy pár ilyen, össze kellene gyűjteni..:)

      Törlés
    6. Nem rossz ötlet, majd figyelek, amúgy is gyűjtöm pl. az ételek különböző neveit :-)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...