2013. június 25., kedd

Maybelline szemhéjpúderek akciósan - Pink Drama és Purple Drama

Dráma minden színben, de legalábbis lilában és rózsaszínben biztosan. Ezek a 2011 őszi kollekciós Maybelline szemhéjpúder paletták még mindig akciós áron, 1190 Ft-ért vásárolhatóak meg a Rossmannban. A DM-ben is kapható, de ott leértékelve 1990,-Ft, a teljes ára pedig olyan 3000,-Ft körül volt. Már anno is nagyon tetszett ez a paletta, de nem volt életbevágó, hogy megvegyem és le is beszéltem magam róla, most azonban, hogy az utolsó darabok vannak kint a polcokon, csak levettem egyet-egyet, mert a színösszeállítás olyan kellemes. A lilán és a rózsaszínen kívül még a kék verziót láttam.

Nagyon finom színek és szépen satírozhatóak, ugyanakkor vigyázni kell, mert nagyon csillog, de ez nem véletlen, hiszen a kollekció a 70-es, 80-as évek diszkó láz jegyében született. Ha mértékkel használjuk igazi tündéres sminket lehet velük készíteni. 
A rózsaszín paletta legerőteljesebb és szerintem legkülönlegesebb színe a sötét rózsaszín. Olyan ritkán kapni ezt az árnyalatot igazán jól pigmentált változatban, de ez tökéletes.

A lila változatban szép levendula árnyalatok szerepelnek és nekem az elrendezés is nagyon tetszik.





Azt gondolom az eredeti 3000,-Ft-os áron drága lett volna, de 1100,-Ft-ért már megéri. Érdekes, hogy nem olvastam túl sok jó véleményt erről a termékről, pedig a tartóssága és a pigmentáltsága is teljesen megfelelő. Szemhéjalapozóval simán bírja a 8 órát és a képeken a swatch-hoz nem is használtam alapozót, de így is látszik, mennyire szépek a színek. Egyedül a gyémántos csillogása miatt kell vele óvatosan bánni, de ezt leszámítva egy remekül használható paletta. Szerintem érdemes lecsapni rá.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek. Hol voltak kitéve? A többi között, vagy külön helyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! A Rossmanban a Maybelline állványon vannak, nincsenek külön, a DM-ben viszont az akciósok között láttam külön.

      Törlés
    2. Köszönöm! Ma irány a Rossmann :-)

      Törlés
    3. Nos, a tatai Rossmannban nincs külön állvány, és az egyetlen kispolcnyi kínálatban ezek nincsenek is benne :-( A napokban felderítem majd a nagyobb környékbeli boltjukat is, hátha :-)

      Törlés
  2. Én is erre a pink palettára csaptam le nemrég, ugyan egy-kétszáz forinttal drágábban a Müllerben, de hát mit csináljak, szerelem volt első látásra :DDD

    VálaszTörlés
  3. Igazán jó minőségű rózsaszín palettára ritkán akadni, ezért csaptam le rá én is. (Pedig nekem van egy kedven Loreal)
    A lilához pedig Takács Nóri hozta meg a kedvem, mert olyan szuper sminkeket készített már ezzel.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...