2013. április 14., vasárnap

Glamour napok 2013 tavasz - bevásárlás

Sikerrel zártam a 2013 tavaszi Glamour napokat. Most először vasárnap kezdtem és fejeztem is be és azt kell mondanom, hogy úgy látszik azért a 3-dik nap végére kezd lecsengeni a hiszti, mert sokkal tűrhetőbb volt a tömeg. Korábban én is pénteken és szombaton igyekeztem, de most jó döntésnek bizonyult, hogy vártam.
Orsay-ben szereztem be ezt a rózsaszín alapon fehér madaras sálat 1.595,-Ft Glamour áron. Első látásra megtetszett, olyan kis vidám és tavaszias.


Kellett egy fehér, hosszú ujjú basic póló, amit a H&M-ben meg is tudtam vásárolni 2392,-Ft Glamour áron. Egyébként van már ilyen pólóm korall és rózsaszín árnyalatban és csak ajánlani tudom, mert nagyon jó a minősége. Ezer módon lehet variálni. 

CLINIQUE airbrush korrektor - neutral fair 04 - 4.000,-Ft Glamour áron. Ő kell, mindig, mert szerintem az egyik legjobb korrektor és ilyenkor éri meg abszolút megvenni. Teszt róla itt.

Manhattan Wake Up Concealer - Korrektor fáradt szemre 1-es árnyalat 1.000,-Ft -os Glamour áron. Szükségem van plusz egy korrektorra, mert szeretek új dolgokat kipróbálni és ki tudja...

Loreal False Lash Architect nagyon fekete szempillaspirál 1.799,-Ft Glamour áron. Én a Loreal szempillaspirálokban még nem csalódtam. Nagyon régóta használom a 3D, illetve 4D spirált és most is erős volt a kísértés, hogy az utóbbit vegyem meg, de nagyon kísérletezgetős kedvemben vagyok, ezért újítottam.

Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál 1.199,-Ft Glamour áron. Ahogy korrektorból, úgy szempillaspirálból is kell egy második és nagyon sok jót olvastam már erről a termékről, úgyhogy itt az ideje, hogy kipróbáljam.

Maybelline Color Tattoo 20-Turquoise Forever 849,-Ft Glamour áron. Ez a cucc engem nem hagy nyugodni. Már megvan a fekete és a lila. Elsőre mind a kettő óriási csalódás volt számomra és szemhéjfestékként én nem is tudom használni, de tusként bevált és mivel főleg a színes tust nagyon szeretem, mert egyszerű, de nagyszerű, hát gondoltam, adok egy esélyt ennek a türkiznek is, mert azt el kell ismerni, hogy csodás árnyalat. Számomra krémes szemhéjfestékben a Rimmel, már forgalomból kivont változata verhetetlen, de még a Catrice is jobban teljesít. Barátkozunk.

S-HE körömágybőr eltávolító 599,-Ft Glamour áron. Elfogyott az Essence, ami nem jött be és ennek az ára igen baráti, ezért teszek vele egy próbát.

Yves Rocher Anti Age Global szemránckrém 50%-os kedvezménnyel 3.600Ft -ért. Azt mondták az üzletben ez a legjobb és legdrágább krémjük én pedig még mindig keresem a Lierac utódját, hát rábeszéltek. Az összetevők biztatóak, szóval alig várom, hogy elhasználjam a mostani krémemet, ami gyakorlatilag semmire nem jó és jöhet ez!


Ha valamelyik termék érdekel titeket részletesebben, akkor jelezzétek és előre veszem a tesztelésnél.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

4 megjegyzés:

  1. A madárkás sálat én is néztem az Orsay-ban! :) Erre a szemránckrémre nagyon kíváncsi vagyok, most én is újra keresem a tökéleteset, tervezek egy próbát tenni a BB-s csigakrémmel is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló! Ahogy nézem, nekünk hasonló az ízlésünk:) A BB-s csigakrémet én használom, de az szemránckrémnek nem jó. Írtam is róla, inkább a sebgyógyulást segíti, arra viszont szuper.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...