2013. április 11., csütörtök

Tchibo szemhéjpúder - a kedvenc natúr palettám

Kérdezzétek meg hol vettem a kedvenc natúr szemhéjpúder palettámat! Hát a Tchibo-nál!!! Neeem, nem viccelek, mert a Tchibo már több, mint kávé! 
Gondolom sokan ismeritek ezt a reklámot, de ha valaki mégsem, akkor, csak keressen rá a videóra és tudni fogja miről beszélek.

Szóval függő vagyok, nem kicsit. Már több olyan dolgot beszereztem tőlük, amiknek a létezéséről korábban nem is hallottam, de amint megláttam, nekem kellett. Így van már fólia lezáróm, kazetta digitalizálóm vagy virág formájú, teafű tartóm és még sorolhatnám.
Az üzletről egyébként azt kell tudni, hogy sok plázában van üzletük és egy remekbe szabott webshopjuk itt. Minden héten új tematikus kínálat: konyha, fürdő, kirándulás, szépség...stb és elképesztő kütyük.

Natúr szemhéjpúder palettát már keresek egy ideje és kicsit sem lepődtem meg azon, amikor ezt megláttam a Tchibo kínálatában. 5 db egymással tökéletesen harmonizáló szín, egy jól használható kétoldalas applikátorral, sminktükörrel a csomagolásában. 


Használom már jó pár hete és szerelmes vagyok ebbe a palettába. Szerintem ezt nem lehet megunni és még kedvenc szín sem tudnék kiemelni, mert mindegyiket nagyon szeretem. Lehet egy színt használni, de akár mindet egy sminken belül.
Mindegyik selyemfényű, amit külön díjazok  mert én a matt árnyalatokkal nem nagyon tudok mit kezdeni és annyira nem is tetszenek.


Összetevők? Hát azok nem túl szépek, de ez van. Én ebből ilyen terméknél nem igazán csinálok ügyet. 


Ennek a palettának az eredeti ára 2290,-Ft volt. Én akciósan vettem, kb 1700,-Ft-ért. Most éppen nem lehet kapni, de akit érdekel annak érdemes figyelnie a kínálatot, mert időről-időre visszatér egy-egy termék és szerintem ez egész biztosan ilyen lesz.

Nektek mi a kedvenc natúr szemhéjpúder palettátok?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!


2 megjegyzés:

  1. Nekem a Naked a kedvencem talán, bár mostanában sokszor a Naked 2-höz nyúlok, ezenkívül még talán a Sleek Storm is ide sorolható, na meg az Oh So Special, az örök kedvencem. Lesni fogom a Tchibo kínálatát, hátha náluk is sikerült kifognom sminktermékeket :-)

    VálaszTörlés
  2. A Naked palettát szívesen kipróbálnám, de még nem volt alkalmam megrendelni.A Sleek Oh So Special nekem is megvan, de sajnos nagyon nem tartozik a kedvenceim közé annak ellenére, hogy rengetegen szeretik.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...