2013. január 13., vasárnap

Bizsuk minden mennyiségben

Bizsu kiegészítőkből sosem elég! Sikerült megint begyűjtenem pár darabot.

SIX fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Amióta kiderül, hogy 2013 divatszíne a smaragdzöld lesz, szerettem volna beszerezni egy ilyen csepp alakú fülbevalót. A kis világoszöld bedugós már ráadás.

SIX hajcsat 550Ft (eredeti ár 1190Ft).  Bőr hatású, bézs színű szuper hajcsat. Nagyon tetszik, szerelem volt első látásra.

Promod nyaklánc 1500Ft (eredeti ár 2990Ft). Elég különleges ez a nyaklánc, felvéve olyan "Kleopátrás", hangsúlyos darab.



SIX fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a bordó csepp alakú fülbevaló, amolyan jolly joker.
I'am hajcsat 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Megfogadtam, hogy az idén több kontyot fogok magamnak készíteni, akiket mindenféle hajcsatokkal díszítek, úgyhogy ez a színes, virágos az egyik első darabja ennek a "projektnek".
SIX nyaklánc 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a nyaklánc szimplán cuki. Nem lehet rá mást mondani, nagyon tetszik!


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a te csepp alakú fülid is, de szuper dolgokat vettél és nagyon jó áron! :D Idén én is szeretnék több hajba valót beszerezni, éljenek a kontyok! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Igen, éljenek a kontyok. Teljesen rákaptam a "hajas" videókra".:)

      Törlés
  2. Múlt héten én is beszereztem pár bizsut, de a Promod-ot kihagytam.Nem kellett volna, az a "Kleopátrás- nyaklánc", gyönyörű!!!!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Én is csak véletlenül tévedtem be, mostanában valamiért hanyagoltam, viszont teljesen le volt már fosztva az ékszeres állvány és ha vigasztal, akkor ebből a nyakláncból ez volt az utolsó darab. A Westendben vettem, talán még máshol akad.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...