2012. november 4., vasárnap

Red Herring madeira mintás blúz és a fordított vásárlás szépségei

Nagyon szeretem a Westendben található Debenhams üzletet. Számos márka megtalálható itt, többek között a saját márkás Red Herring is. Teljes áron még sosem vásároltam itt semmit, mert horror árak vannak, viszont előbb utóbb csak eljutnak a 70-80%-os árengedményig is, amikor már bátrabban lehet nézelődni. Ezt a madeira mintás blúzt nyár eleje óta folyamatosan nézegettem, és sajnos nagyon-nagyon lassan csökkentették az árát. Gyakorlatilag már le is mondtam róla, amikor jó egy hónappal ezelőtt végre megfizethető 4500,-Ft-os áron (Ha jól emlékszem 19-15 ezerről indul) megláttam egyetlen darabot, ami pont az én méretem volt.


Egy szóval: szerelem. Egyszerűen gyönyörű, nagyon szépen kidolgozott igazán elegáns darab.


Jó kis nyári képet találtam a blúzról, szóval még csak most kezdődik a tél, de én már alig várom, hogy újra nyár legyen és így viselhessem. A fordított vásárlás tipikus példája ez, de nagyon nem bánom, mert már régóta szerettem volna egy igazán szép madeira mintás felsőt és tudom, hogy tavasszal nagyon fogok tudni örülni neki, mikor végre elővehetem.


Ti hogy álltok ezzel a fordított vásárlással, előfordul, hogy például még most, a tél elején is elcsábultok egy nyári kis ruha láttán?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

7 megjegyzés:

 1. Tényleg elegáns, és szép darab.
  Hát ha annyira, de annyira jó áron van, természetesen nem hagyom ott. :D

  VálaszTörlés
 2. .csini kis darab! en ossze-vissza vasarolok, mivel sokat utazgatunk egesz evben a nagyvilagban. most is keszulodunk a 30 fokba, igy en most bikiniket, nyari kis ruhakat keresek :)

  VálaszTörlés
 3. Hát, bikinit itt Magyarországon szerintem nem lesz könnyű mostanság találni. Nyári kis alapruhákat viszont nagyon jókat láttam a C&A-ban és a Bershkában a hétvégén.

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű ez a blúz, és biztosan jól kihasználható. Nekem sajnos a fordított vásárlás nem megy, minden új holmit azonnal használatba kell vennem. :(
  (Ha van kedvetek, nézzetek be hozzám is: http://barkingbeauty.blogspot.hu/)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép ez a blúz! Van, hogy én is elcsábulok, ha igazán jó áron látok valamit és tudom róla, hogy jövőre is jól ki fogom tudni használni, vagy még idén be tudom ősziesíteni! :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű a blúz, nagyon tetszik! :) Velem is előfordul, hogy télen nyári darabokat veszek, de szerintem ez egyáltalán nem baj, hiszen ilyenkor jóval olcsóbban be lehet szerezni őket, mint amikor "szezonjuk van" :) Egyszer a Glamourban olvastam egy olvasói levelet. Aki írta, mindig nyáron vásárolta a kabátokat, csizmákat, télen pedig nyári ruhákat, bikinit stb. Sokan dilisnek nézték, pedig rengeteget lehet így spórolni!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...