2012. május 6., vasárnap

Outfitek egy narancssárga Astor körömlakkhoz

Ahogyan ígértem, készítettem pár fotót, hogy milyen ruhákat választottam a héten az éppen aktuális kedvenc Astor Fash'n narancssárga körömlakkomhoz.

Szerda: Végre eljött az idő, hogy felavassam a "tavaszváró" Stradivarius ruhámat.
Cipő: Tamaris
Táska: Diana & CO modell Cinzia Nobili Firenze







Sminkemet kettő szemhéjpúderból alkottam meg:
1. Essesence: Irresistible metallic effect (14) közép szürke
2. Miss Sporty: Attraction (122) narancsárga

Nem kicsit szerettem bele ebbe az összeállításba.
 

Csütörtök: Még tavaly vásároltam ezt a pink-narancssárga (én azok táborát erősítem, akik imádják ezt a két színt együtt) Camaieu felsőt, amit egy fekete mini szoknyával viseltem.

Péntek: a "laza" nap farmerrel és egy egyszerű H&M fehér inggel.

Ritkán fordul elő, hogy egy ilyen feltűnő és "vad" körömlakkot hosszabb ideig viselek. Nehéz hozzá öltözködni, mivel én imádom a színeket, de egy hangsúlyos körömlakk mellett ez elég nehéz.
Télen könnyebb, mert akkor sok a semleges fekete, szürke szín, amihez jól passzol egy-egy feltűnő és elütő szín és nem sok, de ilyenkor nyáron, mikor tobzódunk, akkor azért oda kell rá figyelni, nehogy ízléstelenné váljon még a legszebb árnyalatú lakk is a kezünkön.
Nekem ezek az összeállítások nagyon tetszenek és nem kevés bókot kaptam a körmeim miatt még olyanoktól is, akik alapvetően nem szeretik a kilakkozott körmöket. Talán ebből is látszik mennyire igazak a színek jelentéséről szóló tézisek! Azt mondják a narancssárgáról, hogy örömet és boldogságot sugároz. Állítólag ha bármilyen formában viseljük ezt a szín akkor a környezetünk felé nyitottságot, vidámságot és életörömet sugárzunk, ebből pedig sose elég.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...