2012. április 25., szerda

Férfi körömlakk?

Vannak cégek, akik kifejezetten férfiak számára gyártanak körömlakkot. Nyilván a színskálától eltekintve semmi különbség a nőknek szánt lakkokhoz képest, de hát a marketing nagy úr. Nekem személy szerint még nem volt szerencsém olyan pasihoz aki lakkozta volna a körmeit, de talán ez annak köszönhető, hogy inkább mozgok az üzleti életben (marketing), mint a külföldi sztárok társaságában.
Az Evolution Man és az Alphanail termékei külföldön nagy népszerűségnek örvendenek. Pár hónapja Seal jelent meg citromsárga körmökkel, azután, hogy először nem viselte a jegygyűrűjét.



Sealt egyébként rendszeresen kapják lencsevégre színes körmökkel. Meglehetősen bátran viseli:)



Johnny Depp kékben pompázik:

David Beckham anno jó pár évvel ezelőtt az elsők között volt aki festeni kezdte a körmét: 

A rocksztárokat természetes szándékosan hagytam ki a felsorolásból, mert náluk teljesen rendben van a lázadó image-hez és a színpadhoz illő, általában feketére mázolt körmök.
Elgondolkodtam azonban a két gyártó honlapját böngészve, melyek szerint igazán szexi és ápolt a szépen és színesen csillogó köröm, hogy vajon mi lenne, ha a hétköznapi életben találkoznék egy ezt kedvelő férfival.
Egyrészről szeretem a lázadó és vagány férfiakat, másrészről viszont nem tartom férfiasnak a színes körmöket, annak ellenére, hogy a fenti képeket elnézegetve egyikük sem rossz pasi, csak max. ízlések egy pofonok.
Összességében azonban kimondhatom, hogy én bizony  nem támogatom ezt a kezdeményezést. Ti hogy vagytok ezzel? Tetszik nektek ha a férfi festi a körmét?
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

7 megjegyzés:

  1. Jézus,ezt komolyan kerded?meghalnek,ha a pasim kenné a körmét!

    VálaszTörlés
  2. A barna-fekete-szürke árnyalatokban én azt mondom, hogy még elmegy, tekintve mennyi cikis női ruhadarabot aggatnak már a férfi modellekre..

    VálaszTörlés
  3. szerintem meg 2012-öt írunk és teljesen más már a feminin és maszkulin jelentése mint 50 éve, persze mo-n nem de hát ha már divatról írtok blogot illene tiszteletbe tartani, hogy ez már külföldön nem ciki. :D már egyiptomban is festették magukat a férfiak. csak azért írjátok hogy nektek nem tetszene fiún, meg hogy fúj mert berögződött hogy ki lehet feminin ill. maszkulin :D és ez most nem oltás volt, még valaki félre érti..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A divat is lehet ciki:) de ennek ellenére én nem írtam ilyet. Ha csak a saját helyzetembe gondolok bele, szerintem teljesen mindegy, hogy itthon vagy külföldön lennék, mert nem tudom elképzelni piros vagy fekete körmökkel a főnökömet például:)
      Buliba ok, de az Magyarországon sem ciki, csak ezeket a körömlakkokat gyártó cégek szerint trendi ha a férfi a hétköznapokban is festi a körmét és ezen a részén gondolkodtam el.

      Törlés
  4. Szia! Én kb. 2004 tájékán láttam a budai Skálában férfi körömlakkokat, meg egy-két kozmetikumot, talán pirosítót meg spirált, ilyesmiket. Semmi extra, nem gáz szerintem. Mondjuk kicsit elcsodálkoznék, ha a pasim kikent körmökkel jönne haza, de nem hiszem, hogy meghatna különösebben. :) Egyébként az osztrák újságok már néhány hete Seal körmeivel vannak elfoglalva, lassan unom, mit ki nem hoznak belőle...

    VálaszTörlés
  5. Így képen nem rossz, Johnny Depp-é kifejezetten tetszik (megy a napszemüvegéhez :) ), de szerintem ez egy tipikusan olyan dolog, ami jól nézhet ki divatanyagokban, fotókon, kifutón, de ha való életben ilyennel találkoznék, biztos meghökkennék. Bár ki tudja, lehet, hogy 20 év múlva már minden fiatal pasi lakkozni fogja a körmét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanezt érzem én is:) Johnny Deep még így is bejön, de valószínűleg azért zavarna, ha a pasim is kék körmökkel lepne meg a hétköznapokban:)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...