2014. július 4., péntek

Lovely St. Tropez Nr2 körömlakk és egy kis csillogás

St. Tropez egyike azon helyeknek, ahová nagyon szeretnék eljutni és a vitorlázás, a hajók, a víz szerelmeseként a Lovely azonnal megvett ezzel a minikollekcióval, amely három (kék, zöld, rózsaszín) selyemfényű körömlakkot tartalmaz.
A Rossmanban most akciósan újra kapható. Nekem ez a kék színű tetszett meg a legjobban, olyan igazi nyári, vízparti körömlakk. Még sosem volt ilyen selyemfényű lakkom, de igazán különleges a hatása. A gyöngyház és a matt finish között helyezkedik el és bár ez a kettőt nem a kedvencem, így ötvözve már annál inkább bejövős.
Kettő rétegben tökéletesen fed. A felkenésnél kicsit vigyázni kell mert hajlamos csíkozódni. Erre az egyetlen megoldás, hogy gyorsan és határozottan kenjünk fel a lakkot, de ha nem lesz tökéletes, akkor ajánlom az Essence fedőlakkját, ami minden problémát megold.
 
A fülbevalót még a pár hete vettem 550,-Ft-ért a szokásos I'am bizsu leárazások alkalmával. Régóta kerestem ilyen mini csillár szerű darabot, ami természetesen, elsősorban alkalmi viselet, de azt gondolom ehhez a St. Tropez hangulathoz is nagyon passzol.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold PARFÜM oldalamat is!

4 megjegyzés:

  1. gyönyörű szép kék színű!:)) xx

    VálaszTörlés
  2. Imádom a kék színt, gyönyörű ez a lakk! A fülbevaló pedig csodás, én is hasonlót keresek éppen :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...