2014. június 22., vasárnap

Tigi Bed Head Styleshots Epic Volume Sampon

Nagyon régóta szerettem volna egy TIGI sampont kipróbálni, mert rengetek jót olvastam már róluk és így amikor végre eljutottam egy fodrászkellékes üzletbe, kis gondolkodás után emellett a Tigi Bed Head Styleshots Epic Volume Sampon mellett döntöttem.
2390,-Ft és 250 ml, leírása alapján: "Szulfátmentes sampon bombasztikus dúsító hatása új magasságokba emeli a hajad, dacolva a gravitációval."
A csomagolásáról annyit, hogy a sampon elég sűrű és krémes, a műanyag tubus pedig nagyon merev, úgyhogy bizony nem egyszerű kivarázsolni belőle a terméket.
Nekem hosszú, hátközépéig érő festett hajam van és sosem volt vele gond. Egészséges és figyelek is rá, rendszeresen vágatom a végét, így igen meglepődtem, hogy ezt a terméket használva, mennyi macera lett vele. A különböző vegyszermentes samponok jótékony hatásairól sokat hallottam. Egyrészt nem voltam türelmetlen, mikor pár mosás után még mindig küzdöttem a kifésüléssel és a hajam nagyon sprőd lett frissen mosva, majd 2-3 nap után zsírosodni kezdett. Olvastam, hogy idő kell, amíg a hajamból kimosom a sok vegyszert és megszokja az új életérzést, de nem így lett.
Sajnos azt kell mondanom, hogy ennyire még nem vártam, hogy sampon elfogyjon, mert persze idő előtt nem szerettem volna megválni tőle. 
A fésülés egy rémálom lett, a hajam tapintása pedig durva. Eltűnt az a jól megszokott puha selymes érzés, amiért jó hajat mosni.
Természetesen minden embernek más a hajszerkezete és másképp reagál termékekre, szóval lehet, valakinek beválik a szulfámentesség, de én most mindenképp sampont váltottam.
Ti próbáltátok már ezt, vagy ehhez hasonló sampont és ha igen, kinek mi a tapasztalata?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is! 

2 megjegyzés:

  1. Nekem is ugyanez volt a problémám,hamar zsíros lett tőle a hajam,és kezelhetetlenné is vált. Nem tudom,hogy hallottál e a kevin murphy termékekről ( vannak samponok,hajápolók,stb .. ),de nekem ezek váltak be.Még anno amikor a whitehairben voltam,ők ajánlották,és az ismerőseim is egyből észrevették,hogy szebb és egészségesebb lett a hajam. Kb 1 hónapja használok is KM sampont és hajápolót,és 2 centit nőtt is a hajam azóta ( pedig alig nő a hajam ). Ha nem saját magamon tapasztalom,el sem hiszem.Érdemes kipróbálni!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az infót. Nem ismerem a márkát, de majd jól utána olvasok. A hajnövekedéssel szerencsére nincs problémám, sőt, nekem extra gyorsan nő, ami festés szempontjából nem a legideálisabb, de ez legyen a legnagyobb bajom:)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...