2013. június 13., csütörtök

Balerina cipőkből sosem elég!

Pláne, ha igazán remek áron juthatunk hozzájuk! Ezeknek a cipőknek az átlag ára 2000,-Ft volt és a Westend aluljáró szinti bejáratától jobbra található nagy kínai cipőboltban vásároltam őket. Amióta tavaly felfedeztem ez a boltot, azóta gyakran betérek, de igazából a tavalyi vásárlásomon kívül (ITT) nem vettem semmit. A nyári cipőkért nem sajnálok ennyi pénzt, de a téli darabok minőségére jobban odafigyelek.

A fehér cipő pont olyan, mint a már emlegetett, tavalyi vásárlás alkalmával beszerzett szaladgálós cipők. Imádom őket, mert nagyon kényelmesek és ami fontos, hogy harisnya nélkül is hordhatók számomra, mert valami puha anyaggal vannak bélelve. Nálam ez azért nagy szó, mert nekem elég ránéznem egy cipőre, hogy az kidörzsölje a lábam.

A bézs cipő mindig jól jön. Mindenhez passzol, szóval nagyon nem lehet mellé fogni. A pasztell rózsaszín és a ciklámen bónusz. Ezek nyilván nem egy mindennapos darabok, viszont egy farmer-fehér póló kombinációt azonnal fel tud dobni.



Menthetetlen balerina cipő mániás vagyok és azt hiszem, sosem fogom megunni. A világ legkényelmesebb, ugyanakkor nőies fazonjai, ami remélhetőleg sosem megy ki a divatból. 

Tegye fel a kezét, aki szintén imádja a balerina cipőket!


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

6 megjegyzés:

  1. Ó, mindegyik nagyon tetszik, ha Budapesten járok majd, mindenképpen benézek ide :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! El sem tudom képzelni mi lesz, ha jön a nyári leárazás:)

      Törlés
  2. Az utolsó két sort akár én is mondhattam volna! :) Imádom őket és szuper az a kis kínai az aluljáróban, én ott szereztem be a csillámos balerináimat. *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam a csillámos balerinádat! Nagyon szuper, de az sajna az én lábamat tuti kidörzsölné.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...