2014. július 23., szerda

Nyári szerzemények

Mostanában nem vittem túlzásba a vásárlást, inkább sok kis apróság jött össze, de nem bánom, mert szerintem szuper dolgokat találtam.
Bijou Brigitte üzletben vettem teljes áron ezt  a tengerész stílusú fülbevalót. Szerintem még így sem volt vészes az ára, hiszen olyan sokat "spórolok" mindig az ebay-en, hogy ez most belefért.:)

Fülbevaló - Bijou Brigitte 1290,-Ft
Belefutottam a Rossmannban a Catrice leárazásokba. Most jó pár terméket lehet 699,-Ft-os áron megvásárolni. Én Camouflage korrektor 030 Rosy Beige árnyalatát választottam és bár ez a legsötétebb árnyalat, az én bőröm színe pedig világos, most nyáron mégis pont megfelelő. Sajnos a 3 létező árnyalat közül csak ez az egy akciós, de valószínűleg a világosabb árnyalatot is be fogom szerezni.

Catrice Camouflage korrektor - Rossmann 699,-Ft

Az Essence big bright eyes jumbo szemceruzáról sok jó véleményt olvastam, ezért vásároltam meg nude árnyalatban. Nem volt akciós, csak ha már ott jártam... Hát nem vagyok vele maradéktalanul elégedett. A színe és az állaga tökéletes. Puha, krémes ezért könnyen használható a vízvonalban, azonban nekem nagyon gyorsan tova tűnik onnan, kb fél órát ha kibír.


Essence big bright eyes szemceruza - Rossmann 649,-Ft
Egy újabb Rossmannos látogatásom alkalmával aztán beszereztem ez a Catrice Liquid Metal 060-as Petrol Pan nevezetű árnyalatát. Még nem használtam élesben, de a swatch alapján nagyon ígéretes darab.

Catrice Liquid szemhéjpúder - Rossmann 699,-Ft

A Springfieldben teljes áron bele szerettem ebbe a pólóba. Talán mondanom sem kell, hogy a csipkebetétért egyértelműen oda vagyok. Annyira feldobja ezt az egyszerű csíkos felsőt. Azóta persze, már láttam, leértékelve is, de nem bánom, mert örülök, hogy a magaménak tudhatom.


Csipkebetétes csíkos póló - Springfield 3995,-Ft

A Max Factor Gel Shine körömlakkjáért már a promo képek alapján oda voltam, így a megjelenés napján lecsaptam a 30-as Twinkling Pink árnyalatra.  Elég borsos az ára, 2599,-Ft, ha jól emlékszem, de kiváltottam rá egy DM 25%-os joker kupont. Persze még így sem túl baráti, de annyira szép! Amióta megvan, csak ezzel volt kilakkozva a körmöm, ami azért sokat elmond. A körmeimen fotózni persze elfelejtettem, de majd legközelebb, és akkor szentelek neki egy egész posztot, mert megérdemli.


Max Factor körömlakk - DM 1949,-Ft

Camaieu-ben leértékelve vettem meg ezt az élénk, pink színű felsőt. A vállfán nem mutat annyira jól, de felvéve annál inkább.


Pink felső - Camaieu 3495,-Ft


Egész kora nyáron bújtam az Ebay-t, hogy vegyek egy szép nagy strandkendőt, erre SIX-ben láttam meg ezt a gyönyörű darabot. Már volt bevetetésen a nyaralás alatt és imádom! A mintáját, a trópusi virágokat, a színét, mert sok fürdőruhához passzol és az anyagát is, mert nagyon könnyű és finom. Az ebay-es változatokkal pont az volt a gondom, hogy mindegyik anyaga sifon, ami szerintem az izzasztó hőségben, a vizes testen nem túl kényelmes viselet.


Trópusi mintás strandkendő - SIX 1500,-Ft (2599Ft helyett)

Yves Rocher tusfürdőkből sosem elég, főleg féláron. Beszereztem kettő gyöngyvirágost és aztán visszamentem a testápolójáért is vasárnap, de miután az eladó elkotyogta, hogy arra hétfőtől még nagyobb, 60%-os akció lesz, ezért inkább vettem még egy rózsás tusfürdőt is. Aztán majd a héten megyek vissza a testápolóért.

Gyöngyvirágos tusfürdő - Yves Rocher 700,-Ft
Cukiságfaktor a köbön! A Butlersben vásároltam ezt a kis édes noteszt. Azt tervezem, hogy ebben fogom összegyűjteni a saját, és a kipróbált-bevált receptjeimet végre.


"Édes" notesz - Butlers 1590,-Ft
Bevallom, a Westendben található Nina Coco üzletben ritkán járok, mert 100%-ban az ebay-en megtalálható bizsukat és egyéb apróságokat árulják, értelemszerűen jóval drágábban. Most azonban szuper egyet fizet, kettőt vihet akcióba futottam bele és vettem meg a két darab, szintén tengerészes noteszt. Így azért már abszolút megérte.

2db tengerészes notesz - Nina Coco 790,-Ft


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold PARFÜM oldalamat is!

2014. július 4., péntek

Lovely St. Tropez Nr2 körömlakk és egy kis csillogás

St. Tropez egyike azon helyeknek, ahová nagyon szeretnék eljutni és a vitorlázás, a hajók, a víz szerelmeseként a Lovely azonnal megvett ezzel a minikollekcióval, amely három (kék, zöld, rózsaszín) selyemfényű körömlakkot tartalmaz.
A Rossmanban most akciósan újra kapható. Nekem ez a kék színű tetszett meg a legjobban, olyan igazi nyári, vízparti körömlakk. Még sosem volt ilyen selyemfényű lakkom, de igazán különleges a hatása. A gyöngyház és a matt finish között helyezkedik el és bár ez a kettőt nem a kedvencem, így ötvözve már annál inkább bejövős.
Kettő rétegben tökéletesen fed. A felkenésnél kicsit vigyázni kell mert hajlamos csíkozódni. Erre az egyetlen megoldás, hogy gyorsan és határozottan kenjünk fel a lakkot, de ha nem lesz tökéletes, akkor ajánlom az Essence fedőlakkját, ami minden problémát megold.
 
A fülbevalót még a pár hete vettem 550,-Ft-ért a szokásos I'am bizsu leárazások alkalmával. Régóta kerestem ilyen mini csillár szerű darabot, ami természetesen, elsősorban alkalmi viselet, de azt gondolom ehhez a St. Tropez hangulathoz is nagyon passzol.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold PARFÜM oldalamat is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...