2014. június 28., szombat

Catrice Luxury Lacquers Sand'Sation - C08 Waikiki Peach

Azt gondolom a Catrice Luxury Lacquers limitált kiadású körömlakkjairól méltatlanul kevés szó esett tavasszal, amikor megjelent, pedig szerintem egy jól sikerül kollekció. Már sajnálom, hogy csak egy darab lakkot vásároltam meg, méghozzá a homok hatású Waikiki Peach-et.
Ez a lakk számomra azért különleges, mert bár nagyon tetszenek a homok hatású lakkok és vásároltam is párat, de a körmömön csak nagyon kevés tetszik. A többséggel az a bajom, hogy eszméletlenül csillog és nem iroda kompatibilis, de ennek a csillogása pont megfelelő, nincsenek benne hatalmas glitterek, a színe pedig gyönyörű, barackos árnyalat, vagyis egy tökéletes nyári lakk szerintem.

Kettő rétegben tökéletes fed és természetesen, ahogyan azt a homok hatású lakkoktól megszokhattuk, nagyon tartós. Sajnálom, hogy már nem lehet kapni, de olyan szép, hogy mindenképp szerettem volna megmutatni nektek. Ti vásároltatok ebből a kollekcióból? Itt tudjátok megnézni egyébként, érdemes.


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold PARFÜM oldalamat is!

2014. június 27., péntek

SOS nyári lábápolási termékek a gyönyörű lábakért - Sajtóközlemény

Egy igazán aktuális sajtóközlemény, ami sokak számára lehet hasznos. Itt a nyár, a jó idő, és vele együtt a szebbnél szebb nyitott lábbelik, aminek köszönhetően az ápolt lábak még inkább előtérbe kerülnek, hiszen a  megfelelő lábápolás a megjelenés fontos része.


SOS nyári lábápolási termékek a gyönyörű lábakért
A Hansaplast segít a fájdalom enyhítésében

Fantasztikus dolog nyáron az egész napot vásárlással tölteni vagy áttáncolni az éjszakát, de egy fájdalmas vízhólyag vagy súlyos bőrkeményedés könnyen elronthatja örömünket. A Hansaplast lábápolási termékei ilyenkor bizony nagy segítséget jelenthetnek abban, hogy a fájdalmunkat megszüntessük, és újra csak a szikrázó napsütésre tudjunk koncentrálni.

Hansaplast SOS Vízhólyagtapasz, 5 db, 1 415 Ft
Gyorsan enyhíti a fájdalmat és biztonságosan elzárja az érintett területet a fertőzésektől és baktériumoktól. A hidrokolloid-technológia segít, hogy a vízhólyagok gyorsabban begyógyuljanak. Extra erős tapadása megbízhatóan a helyén tartja a tapaszt.
Tipp: Amint érzed, hogy a vízhólyag kezd kialakulni, használj tapaszt a megtisztított, száraz bőrön. A tapaszt csak akkor cseréld ki, ha magától lejön. Nyílt vízhólyagok esetében javasolt a további fertőtlenítés.

Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni krém, 75 ml, 1 595 Ft
Különösen hatékony összetételének köszönhetően segít simává varázsolni a bőrt[1]. Ez a rendkívül igénybevett és száraz lábhoz kifejlesztett krém 20 százalékos urea tartalmával és Aquaporin technológiájának[2] köszönhetően hatékonyan száll szembe a bőrkeményedéssel, és mélyen hidratálja a bőrt a lábfejeken, a sarokrészen és a talpakon. Emellett a termék nedvességmegkötő hatású is, így hosszú távú hidratáltságot biztosít.

Tipp: Naponta kétszer (reggel és este) körkörös mozdulatokkal vidd fel az érintett területekre, a sarokra és a talpra, amíg teljesen be nem szívódik.


 A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád további tagjai:

Hansaplast INTENSIVE HELP 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír, 75 ml, 1 350 Ft
A Hansaplast INTENSIVE HELP 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír nemcsak a többi bőrradírhoz hasonló hámlasztást végez, hanem extra gyengéd ápolást is nyújt. Zuhanyozás közben fellazítja a bőrkeményedéses területeket és puhítja a bőrt. A „2 az 1-ben” hatás két szakaszból áll. A bőrradírozó hatású habkő-részecskék és természetes kősók a hámlasztási fázisban gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket. Az ápolási fázisban az ureát és mandulaolajat tartalmazó tápláló formula intenzíven ápol, így a láb pillanatok alatt hihetetlenül simává és puhává válik.

Tipp: Lábaid állapotától függően használd heti 1-3 alkalommal. A zuhany alatt vagy fürdés után, különösen a talpon és a saroknál alkalmazd. Alaposan öblítsd le, és töröld szárazra lábfejeid.

Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni szérum, 6 ml, 1 910 Ft
Eltünteti a nehezebben kezelhető, súlyos bőrkeményedéseket. Az urea és a tejsav magas koncentrációjának köszönhetően képes megküzdeni még a makacs bőrkeményedésekkel is. A koncentrátum bőrbarát, és cukorbetegek is használhatják. Kényelmes méretének és azonnali hatásának köszönhetően utazás közben is ideális társ.

Tipp: A szérumot legalább naponta kétszer vidd fel a makacs bőrkeményedésre. A kezelés után habkővel távolíthatod el a felpuhult bőrt. A termék kb. 120 felvitelre elegendő.



Hansaplast Foot Expert
A Hansaplast Foot Expert termékek a Beiersdorf több mint 125 éves innovatív tudományos bőrápolási kutatómunkájának eredménye. A Beiersdorf a kimagasló minőségű és hatékonyságú lábápolási termékek fejlesztésének elkötelezett híve, termékeit elfogadható áron biztosítja vásárlói számára.





[1] A felhasználók 91%-a azt tapasztalta, hogy a termék már 4 nap elteltével észrevehetően puhítja és simábbá tette a bőrt. Forrás: Bőrgyógyászok által végzett termékhasználati tanulmány 33 résztvevővel.
[2] Az Aquaporin technológia alapja a glüko-glicerol hatóanyag, amelyről in-vitro kísérletekben bizonyították, hogy elősegíti a bőrsejtekben a nedvességet vezető csatornák (aquaporinok) létrejöttét.

2014. június 22., vasárnap

Tigi Bed Head Styleshots Epic Volume Sampon

Nagyon régóta szerettem volna egy TIGI sampont kipróbálni, mert rengetek jót olvastam már róluk és így amikor végre eljutottam egy fodrászkellékes üzletbe, kis gondolkodás után emellett a Tigi Bed Head Styleshots Epic Volume Sampon mellett döntöttem.
2390,-Ft és 250 ml, leírása alapján: "Szulfátmentes sampon bombasztikus dúsító hatása új magasságokba emeli a hajad, dacolva a gravitációval."
A csomagolásáról annyit, hogy a sampon elég sűrű és krémes, a műanyag tubus pedig nagyon merev, úgyhogy bizony nem egyszerű kivarázsolni belőle a terméket.
Nekem hosszú, hátközépéig érő festett hajam van és sosem volt vele gond. Egészséges és figyelek is rá, rendszeresen vágatom a végét, így igen meglepődtem, hogy ezt a terméket használva, mennyi macera lett vele. A különböző vegyszermentes samponok jótékony hatásairól sokat hallottam. Egyrészt nem voltam türelmetlen, mikor pár mosás után még mindig küzdöttem a kifésüléssel és a hajam nagyon sprőd lett frissen mosva, majd 2-3 nap után zsírosodni kezdett. Olvastam, hogy idő kell, amíg a hajamból kimosom a sok vegyszert és megszokja az új életérzést, de nem így lett.
Sajnos azt kell mondanom, hogy ennyire még nem vártam, hogy sampon elfogyjon, mert persze idő előtt nem szerettem volna megválni tőle. 
A fésülés egy rémálom lett, a hajam tapintása pedig durva. Eltűnt az a jól megszokott puha selymes érzés, amiért jó hajat mosni.
Természetesen minden embernek más a hajszerkezete és másképp reagál termékekre, szóval lehet, valakinek beválik a szulfámentesség, de én most mindenképp sampont váltottam.
Ti próbáltátok már ezt, vagy ehhez hasonló sampont és ha igen, kinek mi a tapasztalata?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...