2013. június 25., kedd

Maybelline szemhéjpúderek akciósan - Pink Drama és Purple Drama

Dráma minden színben, de legalábbis lilában és rózsaszínben biztosan. Ezek a 2011 őszi kollekciós Maybelline szemhéjpúder paletták még mindig akciós áron, 1190 Ft-ért vásárolhatóak meg a Rossmannban. A DM-ben is kapható, de ott leértékelve 1990,-Ft, a teljes ára pedig olyan 3000,-Ft körül volt. Már anno is nagyon tetszett ez a paletta, de nem volt életbevágó, hogy megvegyem és le is beszéltem magam róla, most azonban, hogy az utolsó darabok vannak kint a polcokon, csak levettem egyet-egyet, mert a színösszeállítás olyan kellemes. A lilán és a rózsaszínen kívül még a kék verziót láttam.

Nagyon finom színek és szépen satírozhatóak, ugyanakkor vigyázni kell, mert nagyon csillog, de ez nem véletlen, hiszen a kollekció a 70-es, 80-as évek diszkó láz jegyében született. Ha mértékkel használjuk igazi tündéres sminket lehet velük készíteni. 
A rózsaszín paletta legerőteljesebb és szerintem legkülönlegesebb színe a sötét rózsaszín. Olyan ritkán kapni ezt az árnyalatot igazán jól pigmentált változatban, de ez tökéletes.

A lila változatban szép levendula árnyalatok szerepelnek és nekem az elrendezés is nagyon tetszik.





Azt gondolom az eredeti 3000,-Ft-os áron drága lett volna, de 1100,-Ft-ért már megéri. Érdekes, hogy nem olvastam túl sok jó véleményt erről a termékről, pedig a tartóssága és a pigmentáltsága is teljesen megfelelő. Szemhéjalapozóval simán bírja a 8 órát és a képeken a swatch-hoz nem is használtam alapozót, de így is látszik, mennyire szépek a színek. Egyedül a gyémántos csillogása miatt kell vele óvatosan bánni, de ezt leszámítva egy remekül használható paletta. Szerintem érdemes lecsapni rá.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2013. június 14., péntek

Jégkrémes Terranova trikó

Ezt a trikót egyszerűen nem lehetett az üzletben hagyni! Jégkrémes és 1790,-Ft volt. Fel is avatom vasárnap a Balatonon egy fehér rövid nadrággal.


Terranova online itt. Nekem nincs hozzá ilyen "szép" tetkóm, mint a modellnek de legalább látszik, hogy mennyire cuki felvéve is.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2013. június 13., csütörtök

Balerina cipőkből sosem elég!

Pláne, ha igazán remek áron juthatunk hozzájuk! Ezeknek a cipőknek az átlag ára 2000,-Ft volt és a Westend aluljáró szinti bejáratától jobbra található nagy kínai cipőboltban vásároltam őket. Amióta tavaly felfedeztem ez a boltot, azóta gyakran betérek, de igazából a tavalyi vásárlásomon kívül (ITT) nem vettem semmit. A nyári cipőkért nem sajnálok ennyi pénzt, de a téli darabok minőségére jobban odafigyelek.

A fehér cipő pont olyan, mint a már emlegetett, tavalyi vásárlás alkalmával beszerzett szaladgálós cipők. Imádom őket, mert nagyon kényelmesek és ami fontos, hogy harisnya nélkül is hordhatók számomra, mert valami puha anyaggal vannak bélelve. Nálam ez azért nagy szó, mert nekem elég ránéznem egy cipőre, hogy az kidörzsölje a lábam.

A bézs cipő mindig jól jön. Mindenhez passzol, szóval nagyon nem lehet mellé fogni. A pasztell rózsaszín és a ciklámen bónusz. Ezek nyilván nem egy mindennapos darabok, viszont egy farmer-fehér póló kombinációt azonnal fel tud dobni.



Menthetetlen balerina cipő mániás vagyok és azt hiszem, sosem fogom megunni. A világ legkényelmesebb, ugyanakkor nőies fazonjai, ami remélhetőleg sosem megy ki a divatból. 

Tegye fel a kezét, aki szintén imádja a balerina cipőket!


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...