2012. augusztus 26., vasárnap

Maybelline körömlakkok 299Ft-ért

Miközben mindenki Essence akciós termékekre vadászik (én is), a Maybelline mini Colorama körömlakkjait még mindig nagyon jó áron tudjuk beszerezni. Egyszer már sikerült bevásárolnom egy pár hete: itt a zsákmány, de aztán újra töltötték az állványokat szebbnél szebb színekkel, amiknek nem tudtam ellenállni.

Balról jobbra a következők az árnyalatok:
80 Eletric Blue
26 Candy Bar
46 Sugar Crystals - Nagyon szép, már többször használtam, csak úgy magában, de más színű körömlakk felett is jól mutat. Csillámos, de nem tolakodó.
31 Peach Pie
70 Ballerina
51 French White - Erről nagyon sok jót hallottam és mivel egyáltalán nincs már jó ideje fehér lakkom, most beszereztem. Szerintem én inkább alapnak fogom használni.

A nude árnyalatok fedése gyakorlatilag egyenlő a nullával, viszont nagyon szép a fényük. Amolyan hétköznapi lakknak tökéletesek.

Nézzetek szét ti is a DM és mostmár a Rossmann polcain is, mert én még pénteken is találkoztam ezekkel a lakkokkal.


Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!

2012. augusztus 13., hétfő

Málnapiros Astor Fash'n Studio Fruity Scent körömlakk

Astor 086-os igazi málnapiros lakkja ellenállhatatlan. Összefut az ember lányának a szájában a nyál ezt a színt látva. Annyira málna, hogy na és nekem még az illata is tetszik, ami egyébként meghatározhatatlan számomra, de a lényeg, hogy illatos és nem a szokásos körömlakk "szag".

  
 
 

A körömlakkot a Rossmannban a nyár folyamán szereztem be akciós, 290Ft-os áron.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...