2014. június 27., péntek

SOS nyári lábápolási termékek a gyönyörű lábakért - Sajtóközlemény

Egy igazán aktuális sajtóközlemény, ami sokak számára lehet hasznos. Itt a nyár, a jó idő, és vele együtt a szebbnél szebb nyitott lábbelik, aminek köszönhetően az ápolt lábak még inkább előtérbe kerülnek, hiszen a  megfelelő lábápolás a megjelenés fontos része.


SOS nyári lábápolási termékek a gyönyörű lábakért
A Hansaplast segít a fájdalom enyhítésében

Fantasztikus dolog nyáron az egész napot vásárlással tölteni vagy áttáncolni az éjszakát, de egy fájdalmas vízhólyag vagy súlyos bőrkeményedés könnyen elronthatja örömünket. A Hansaplast lábápolási termékei ilyenkor bizony nagy segítséget jelenthetnek abban, hogy a fájdalmunkat megszüntessük, és újra csak a szikrázó napsütésre tudjunk koncentrálni.

Hansaplast SOS Vízhólyagtapasz, 5 db, 1 415 Ft
Gyorsan enyhíti a fájdalmat és biztonságosan elzárja az érintett területet a fertőzésektől és baktériumoktól. A hidrokolloid-technológia segít, hogy a vízhólyagok gyorsabban begyógyuljanak. Extra erős tapadása megbízhatóan a helyén tartja a tapaszt.
Tipp: Amint érzed, hogy a vízhólyag kezd kialakulni, használj tapaszt a megtisztított, száraz bőrön. A tapaszt csak akkor cseréld ki, ha magától lejön. Nyílt vízhólyagok esetében javasolt a további fertőtlenítés.

Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni krém, 75 ml, 1 595 Ft
Különösen hatékony összetételének köszönhetően segít simává varázsolni a bőrt[1]. Ez a rendkívül igénybevett és száraz lábhoz kifejlesztett krém 20 százalékos urea tartalmával és Aquaporin technológiájának[2] köszönhetően hatékonyan száll szembe a bőrkeményedéssel, és mélyen hidratálja a bőrt a lábfejeken, a sarokrészen és a talpakon. Emellett a termék nedvességmegkötő hatású is, így hosszú távú hidratáltságot biztosít.

Tipp: Naponta kétszer (reggel és este) körkörös mozdulatokkal vidd fel az érintett területekre, a sarokra és a talpra, amíg teljesen be nem szívódik.


 A Hansaplast Intensive Help Bőrkeményedés elleni termékcsalád további tagjai:

Hansaplast INTENSIVE HELP 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír, 75 ml, 1 350 Ft
A Hansaplast INTENSIVE HELP 2in1 Bőrkeményedés elleni bőrradír nemcsak a többi bőrradírhoz hasonló hámlasztást végez, hanem extra gyengéd ápolást is nyújt. Zuhanyozás közben fellazítja a bőrkeményedéses területeket és puhítja a bőrt. A „2 az 1-ben” hatás két szakaszból áll. A bőrradírozó hatású habkő-részecskék és természetes kősók a hámlasztási fázisban gyengéden eltávolítják az elhalt hámsejteket. Az ápolási fázisban az ureát és mandulaolajat tartalmazó tápláló formula intenzíven ápol, így a láb pillanatok alatt hihetetlenül simává és puhává válik.

Tipp: Lábaid állapotától függően használd heti 1-3 alkalommal. A zuhany alatt vagy fürdés után, különösen a talpon és a saroknál alkalmazd. Alaposan öblítsd le, és töröld szárazra lábfejeid.

Hansaplast INTENSIVE HELP Bőrkeményedés elleni szérum, 6 ml, 1 910 Ft
Eltünteti a nehezebben kezelhető, súlyos bőrkeményedéseket. Az urea és a tejsav magas koncentrációjának köszönhetően képes megküzdeni még a makacs bőrkeményedésekkel is. A koncentrátum bőrbarát, és cukorbetegek is használhatják. Kényelmes méretének és azonnali hatásának köszönhetően utazás közben is ideális társ.

Tipp: A szérumot legalább naponta kétszer vidd fel a makacs bőrkeményedésre. A kezelés után habkővel távolíthatod el a felpuhult bőrt. A termék kb. 120 felvitelre elegendő.



Hansaplast Foot Expert
A Hansaplast Foot Expert termékek a Beiersdorf több mint 125 éves innovatív tudományos bőrápolási kutatómunkájának eredménye. A Beiersdorf a kimagasló minőségű és hatékonyságú lábápolási termékek fejlesztésének elkötelezett híve, termékeit elfogadható áron biztosítja vásárlói számára.





[1] A felhasználók 91%-a azt tapasztalta, hogy a termék már 4 nap elteltével észrevehetően puhítja és simábbá tette a bőrt. Forrás: Bőrgyógyászok által végzett termékhasználati tanulmány 33 résztvevővel.
[2] Az Aquaporin technológia alapja a glüko-glicerol hatóanyag, amelyről in-vitro kísérletekben bizonyították, hogy elősegíti a bőrsejtekben a nedvességet vezető csatornák (aquaporinok) létrejöttét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...