2013. november 3., vasárnap

BLOG SALE

Költözésre adom a fejem és itt az ideje, hogy a ruháim mennyiségét csökkentsem. Mivel vadonatúj (vagy maximum egyszer viselt), dolgokról van szó ezért gondoltam egy blog sale keretében keresek új tulajdonosokat.

BLOG SALE menete:
Itt, illetve a Facebook oldalamon, külön blog sale mappában vannak feltüntetve a termékek.
Mindenhol tudod kommentben jelezni, ha valamit szeretnél, DE utána egy napon belül írj e-mailt az amarcordia78(@)gmail.com címre, hogy a részleteket megbeszéljük.
Csak akkor írj, ha 3 napon belül ki is tudod fizetni, amit lefoglaltál.
Fizetni átutalással lehet, de ezt is megbeszéljük email-ben.

POSTAKÖLTSÉG:
A postaköltség a vevőt terheli, és a Magyar Posta díjszabása szerint kerül kiszámításra. Lemérem a kiválasztott termékeket és ez alapján számolom az adott súlykategóriát. 
Mindkettőnk érdekében csak ajánlott küldeményt adok fel.
Kivételes esetben személyes átvételre is van mód Budapesten, a Westendben, előre megbeszélt időpontban.

Mark&Spencer piros mellény 8-as méret (36-os). Nagyon szép, igazi piros szín, a kép nem adja jól vissza. A bal alján három ezüstös kis virág dísz.
ÁR: 1500Ft


 New Yorker 36-os bézs színű, vadonatúj balerina cipő.
 ÁR: 1500Ft



2db Promod felső S-es méretben. Az egyik gyönyörű csokoládébarna színű,  a másik pedig lazacos-korall színű. Sajna ez képen egyáltalán nem látszik, de higgyétek el, élőben tökéletes a színük.
ÁR: 1db 1900Ft a kettő együtt 3500Ft





Olasz PRS márkájú meggypiros, gyöngyvászon és műbőr kombinációjú táska. Szélessége: 30cm, Magassága (középen mérve): 17cm. Cipzáros, belül két részre osztva, ahol szintén van cipzáros rész és mobiltartó is.
ÁR: 2900Ft




Topshop 10-es (36-38-as) bézs színű műbőr dzseki. Nagyon-nagyon jól néz ki és szuper darab. Teljesen új, kintről hozták nekem, de van már egy hasonlóm. Ujja hossza: 63cm; kabát hossza: 51cm.
ÁR: 4500Ft




C&A/ Jessica M-es, fekete alapon fehér pöttyös vadonatúj felső.
ÁR: 1500Ft



ZARA Basic M-es vadonaúj blúz. nagyon érdekes az elején a gombos megoldás. Az anyaga enyhén elasztikus így tud igazodni a méret.
ÁR: 2700Ft




Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...