2014. augusztus 20., szerda

Max Factor Gel Shine körömlakk - Twinkling Pink 30

A Max Factor a nyár közepén dobta piacra, megújult, zselés hatású körömlakk családját. Mivel a promo képek alapján az összes színbe azonnal beleszerettem, ezért már a megjelenés napján elindultam beszerezni és elsőként a 30-as, Twinkling Pink árnyalatot vásároltam meg.

Gyakorlatilag egész nyáron ezt a lakkot viselem a körmeimen, ami sok mindent elmond. Imádom a színét, ezt a mély, vibráló, pinket, ami az ígéretéhez híven valóban úgy fénylik, mintha profi zselés körmöm lenne. Ezt egyébként többen meg is kérdezték tőlem és volt aki nem akarta elhinni, hogy ez, egy "egyszerű" körömlakk, és én otthon festettem magamnak.
Az állaga nagyszerű, könnyen szétterül a körmökön és gyorsan szárad. A pigmentáltsága kiemelkedik az összes eddig használt lakkjaim közül, bőven elég belőle az egy réteg, amit persze köszönhet az adott árnyalatnak is, és én kizárólag megszokásból kentem csak fel a második réteget.
Az ecsete elég vékony, olyan, mint a régebbi OPI lakkoknak, amit én szeretek, mert precízebben lehet vele dolgozni, de gyakorlatlanabbaknak gond lehet, viszont ennél a lakknál nem kell ettől félni az említett állag miatt. Tényleg fantasztikusan terül szét a körmökön így csíkozódás kizárva. Ezt szeretem benne a legjobban és persze azt, hogy tartós, gond nélkül bírja az átlag 5-6 napot.
Az ára kicsit borsos, olyan 2400Ft körül mozog és én a DM-ben ki is váltottam rá egy joker 25% kupont, amivel már barátibb lett, de azt kell mondanom, hogy abszolút megérte az árát.


Magyarországon 6 árnyalatban kapható:
1. Gleaming Teal (csak külföldön)
2. Patent Poppy
3. Sheen Merlot
4. Sparkling Berry
5. Vivid Vermillion
6. Twinkling Pink
7. Radiant Ruby
8. Lacquered Violet (csak külföldön)
9. Glazed Cobalt (csak külföldön)
Nekem kivétel nélkül mindegyik tetszik, ami nálunk kapható, a naranccsal az élen, szóval erős a kísértés, hogy az összeset beszerezzem.

Ti melyiket vásárolnátok meg?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is! Follow my blog with Bloglovin

2014. augusztus 19., kedd

Programajánló - Mesterségek Ünnepe 2014

Az idén augusztus 16-20 között rendezik meg a Budavári Palotában a Mesterségek Ünnepét. Nálunk most már hagyománynak számít, hogy a nővéremmel eltöltünk itt minden évben egy csajos napot. 
Az első, és legfontosabb, hogy még a bejáratnál, a kézműves sajtműveseknél veszünk egy diós-mézes, áfonyás sajtgolyót, amit mindketten imádunk de csak itt szoktunk enni.

Aztán jöhet a nézelődés!



Az egyik kedvenc standom, ezekkel a léggömbökkel díszített.  Nagyon látványos és vidám.



Az idén Törökország volt a vendég és valami eszméletlenül jó programot raktak össze. Sem én, sem a nővérem nem vagyunk egy nagy néptánc rajongók, de a törökök olyan nemzeti táncos-énekes műsort produkáltak, hogy az egészet végignéztük és hatalmas volt a sikere. 
Természetesen volt Törökországra jellemzőkkel beépített stand is, szultánokkal meg egyéb beöltözött kedves törökökkel.

Ezekből a csodaszép szószos tálkából én is vettem. Efsane Mehmet Yildrim török népművész alkotásai.

Orhan Cakiruglu Carik és Yemeni cipők gyártásával foglalkozik és az ő cipőit viselték például a Harry Potter filmekben vagy a Trójában is.

Hangulat:


Másik kedvenc standom a pipacsos csészékkel! Tavaly csak nézegettem, de idén már vettem is magamnak egy kávés csészét. Mennyire jó lesz már reggelente pipacsból inni a kávét!

 

Ha van kedvetek látogassatok ki, mert remek program családdal és barátokkal is. Itt minden infót megtaláltok: Mesterségek Ünnepe
Aki pedig már volt kint, az meséljen, kinek mi tetszett és mit vásároltatok?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold PARFÜM oldalamat is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...