2014. március 9., vasárnap

SIX, I'am, H&M bizsuk és kiegészítők

Most, hogy visszavonhatatlanul itt a tavasz, éppen ideje megmutatnom, milyen kiegészítőket szereztem be a tél folyamán, illetve a leárazásokon. Nem vittem ám túlzásba a vásárlást, mert mostanában inkább az érdekesebb darabokra vadászom, illetve télen a sapka-sál alá nem nagyon szeretem a túl sok bizsut. Na de most már itt a jó idő, jöhetnek a lengébb rucik és a szép nyakláncok, fülbevalók és egyéb szépségek.
H&M nyaklánc 3490Ft. Szerelem volt első látásra. Szerintem egyszerűen tökéletes és azonnal megvettem, mert már láttam magam előtt a szokásos farmer, fehér vagy fekete felső kombinációban. Hétköznapi szettet is fel lehet vele dobni, illetve az elegánsabb outfit megkoronázása is lehet.



SIX fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). A kis bogyó nagyon jellegtelen és kopott is, de az ezüst rombusz a hematit hatású berakással nagyon tetszik. Sokszor viseletem már, mert nagyon érdekes és jól kihasználható fülbevaló. 
SIX fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Nemrég jöttem rá, hogy egy darab lila színű fülbevalóm sincs, így a leárazásoknál ilyet kerestem elsősorban és találtam is, ezt a kis elegáns darabot.
SIX bross 550Ft (eredeti ár 1790Ft). Hát ez igazán csodás, teljesen lenyűgözött, mikor megláttam és nem volt kérdés a megvásárlása, igaz, most már várnom kell a viselésével karácsonyig, de nem bánom. Olyan szépen csillog egyébként, hogy sokáig elől hagytam a lakásban, mint dekoráció.
I'am pénztárca 2200Ft. Amióta ősszel valakiknek megtetszett a táskám és abban a pénztárcám, keresem az utódokat. A táska valamivel egyszerűbb, mert ugye több is van, de a pénztárca nehéz dió. Nem is találtam még meg az ideálisat, ezért átmenetileg erre a narancssárga, szívecskés-kapcsos megoldás mellett tettem le a voksom. 
 




Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...