2013. december 14., szombat

Az Amarcordia Blog -és minden Shopping Királynő- indulója

Jelentem, megtaláltam az Amarcordia Blog -és minden Shopping Királynő- indulóját:)


RETIKÜL (2013) Zene, hangszerelés: Romhányi Áron, Szöveg: Lombos Márton.

Group'N'Swing - RETIKÜL (A Dal 2014 - Eurovízió 2014)l 

Miért baj ha egy plázában a vásárlás lázában
Egy kirakat üvegén rámkacsint egy táskaköltemény?

Már megin' egy új darab
Gyarapszik a retikül had! Uh!

Egy csini új bőr topánban... 
Nem mutatok ostobán ha
Van hozzá való...
Na már megint pár új gönc.
Így jó? 
Jó hát!
Húzzunk fel még egy gardróbszobát... nem fér el több retikül!

Miért bánt ez máskülönben,
Káosz lakozik a retikülömben.
Mit csak nő láthat át... 
Mint hímek az éjszakát!
Nagy frászt! 
Óóó!
Egy női lélek más dolog... pont mint, egy retikül!

Egy rúzs, két rúzs, meg a huszadik...
Túl kevés - egy konyhakés,
Na meg itt van 2 bankkártya és túlélésre mindig kész!

Hogy fér ide ez a sok-sok emlék? Nemtom!
Ki tudja, hogy ezt hogy viselné... 
A férfitársadalom... 
Táskaforradalom... 
Lim
Lom
Lim
Lom... Mondom:
De egy rendes nő mindent terhet elbír... pont, mint egy retikül!

Irigyelnek az alfahímek,
Mert kupiból rendet 10-ből 10-nek
Túl nagy pálya már... 
A haverok, a focipálya vár
Csáó!
Óóóó
Nyugi, ma a pláza csak 10-kor zár... nézd ott, egy retikül.

Egy rúzs, két rúzs, meg a huszadik...
Túl kevés - egy konyhakés,
Na meg itt van 2 bankkártya és túlélésre mindig kész!

Hogy fér ide ez a sok-sok emlék? Nemtom!
Ki tudja, hogy ezt hogy viselné... 
A férfitársadalom... 
Táskaforradalom...
Lim
Lom
Lim
Lom... 
Mondom: egy rendes nő minden terhet elbír... pont úgy, mint egy retikül!

Már megin' egy új darab
Gyarapszik a retikül had! Uh!
És asziszem, hogy harap... 
Ha nem bővül a retikül had!


Van kérdés miért gondolom úgy, hogy ez egy igazi Shopping Királynő  dal?:)

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. december 10., kedd

2014 színe a Radiant Orchid

A Pantone színtechnológiai vállalat idén is kihirdette a következő év meghatározó színét ami egy ragyogó orchidea lila lesz.
Mivel a színek fontos szerepet játszanak az életemben, ezért minden évben kíváncsian várom, hogy mire esik a választás. Idén a smaragdzöld volt, amivel nagyon nem tudtam mit kezdeni, tavaly pedig a tangerine tango vagy más néven mandarin, amiért viszont rajongok és az egyik kedvenc színem.
Leatrice Eiseman, a vállalat igazgatója elmondta, azért esett választásuk erre a színre, mert a kreativitást, az eredetiséget és az innovációt sugározza, amit egyre nagyobbra értékelnek a mai társadalomban.
"Fukszia, lila és rózsaszín felhangokkal bizalmat, örömet és szeretetet áraszt. Ez a lila szín magával ragad és elcsábít".
A divat világában a 2014-es tavaszi kollekciókban már meg is jelent, amit igen sokoldalúan lehet viselni. A hideg és melegebb árnyalatai mindenkinek jól állnak, mivel élénkíti és egészségesebbé varázsolja a bőrt. Nagyon jól lehet majd párosítani szürkével, amit személy szerint alig várok, és élénkebb színekkel is, mint például türkizzel vagy sárgával, de a cég leginkább pasztell párosításokat képzelt el. 
Érdekes módon nekem erről a színről még egy virág, a frézia jut eszembe, ami számomra színeiben is illatában is a tavasz. 
Smink tekintetében vita sem lehet, mennyire jót tesz egy nőnek a lila, persze a megfelelő árnyalatot használva és körömlakkok tekintetében sincs kétségem, hogy a gyártók szebbnél szebb árnyalatokkal fognak minket elárasztani. Az én készletemben szerencsére már most van egy-két tökéletes darab.
A Pantone egyébként nagyon alapos kutatómunkát végez minden évben, mielőtt választ. Egész évben követik a trendeket, a filmművészetet, a technika világát, az utazási célokat és képzőművészeti alkotásokat, de figyelembe veszik a társadalmi és gazdasági körülményeket is. A választásukkal pedig hatással vannak a divaton, lakberendezésen át a termékfejlesztésig mindenre.






 Nagyon tetszik sárgával kombinálva ez az összeállítás!


A férfiak sem maradnak ki a jóból!

 Sminkben és kiegészítőben is izgalmas!

 Ez a fülbevaló szerelem!

 Lakberendezésben egy-két új árnyalat és máris más hangulata van a lakásnak!
Képek forrása: Pinterest

Ti mit szóltok 2014 színéhez? Én annyira belelkesültem, hogy Facebook oldalamon külön Radiant Orchid inspirációs mappát hoztam ITT létre, ahová rendszeresen fogok, szerintem egy jó darabig szebbnél szebb képeket tölteni.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. december 1., vasárnap

Yves Rocher karácsonyi kollekció: kakaó-málna

Yves Rocher termékek iránti rajongásom azt hiszem elérte a csúcspontját. A héten végre sikerült az üzletükben a karácsonyi kollekciót lecsekkolnom és eljutottam arra szintre, hogy ott akartam maradni a boltban, mivel az illatok és a látvány teljesen magával ragadott. Vállalom, hogy elfogult vagyok a márkával kapcsolatban és a rendszeres olvasóim tudhatják, hogy  többek között a különböző tusfürdőik és a karitévajas ajakápolójuk a kedvenceim.
Amikor november közepén először megláttam képeken a karácsonyi kollekciót, már tudtam, hogy elvesztem! Kakaó-málna, kakaó-narancs és kakaó-pisztácia illatokban kerültek az üzletekbe a limitált termékek. "Kell több? Nem mond ez eleget?"
Első körben ott álltam a polcok előtt és nem elég hogy eszméletlenül tetszett minden, de ráadásul olyan guszta ajándékcsomagokat állítottak össze, hogy kb. magamnak akartam megvenni az összeset. Az biztos, hogy látványban a 3 darab gömb csomagolású csillámos tusfürdő mindent visz.
Szépen sorban szeretnék mindent kipróbálni és a hosszas szagolgatás után elsőre a kakaó-málna kombináció mellett tettem le a voksom. A kakaó-narancs holt versenyben áll vele az első helyen és a másodikra szorult a kakaó-pisztácia, de az is kell, ez egészen biztos.
Szóval mielőtt felvásároltam volna az összes csillámos tusfürdőt, először azért szerettem volna egyet kipróbálni, mivel ezekkel a csillámos dolgokkal nem árt csínján bánni. Nos ezzel nem kell, mivel csak a tusolás alatt csillog és utána nem borítja be az egész testünket és a fürdőszobát sem. Ha valaki ennél több csillogásra vágyik, annak inkább a csak narancsos változatban kapható csillámos testápoló olajat ajánlom. Egyébként bőven elég ennek a tusfürdőnek a csillámmentes verziója is, mivel az illata szuper, ráadásul olcsóbb és nagyobb kiszerelésű is. Csillámos tusfürdő 1390, -Ft - 250ml, csillámmentes változat 890Ft,-Ft 300ml.  
 

Ajakápolót nem szándékoztam vásárolni, mivel a karitévajast nem lehet tőlem elvenni, de azon kívül, hogy valami isteni málna illata van még színezett is. Csak a málnás az, a narancsos és a pisztáciás nem.
Összességében elmondható, hogy egyértelműen a málna illat dominál és a kakaó csak kísérő, viszont nekem az egyik kedvenc, állandó kollekciós darabom, a málna illatú EDT, amit ha magamra fújok, felér egy illatterápiával, szóval nekem nagyon bejön ez a málna illat, de aki szeretné mellette a kakaót is érezni, annak inkább a pisztáciát, illetve a narancsot ajánlom.
Ajakbalzsam ára: 690Ft,-
Nagyon finom kis színe van.

A kollekció annyira karácsonyi, hogy meglepő módon csak karácsonyig lesz megvásárolható, szóval egész biztosan fog még engem Yves Rocher üzlet látni.
Ti terveztek valamit vásárolni az ünnepi termékekből?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...