2013. november 20., szerda

OPI körömlakk - Bogota Blackberry - NLF52

Az egyik első OPI lakkom ez a gyönyörűség, ami nem egy mai darab, a The Classics kollekció tagja. Tényleg egy igazi klasszikus, amit ősszel és télen gyakran használok. Csodás mélybordó, igazi bogyó árnyalat, nagyon finom, kicsit irizáló fénnyel. 
Az ecsete szerencsére vastag és lapos fajtából való. Van még egy-két olyan OPI lakkom, aminek nagyon vékony az ecsete és azzal nehezebb lakkozni.
A minősége természetesen a szokásos. Kell ezt még külön említenem? Már egy rétegben is tökéletesen fed, de én mindig két réteget használok. 6 napja van a körmeimen nulla kopással. Előbb nő le, mint ahogy lepattogzik, bár ezt természetesen a fedőlakknak is köszönhető.
Nektek hogy tetszik az én egyik leggyakrabban használt lakkom?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. november 14., csütörtök

JOY Napok 2013 ősz

Ezt a JOY Napokat most nem vittem túlzásba. Egyrészt a kedvezmények annyira nem nyűgöztek le, másrészt pedig a Glamor-napokon eléggé kiköltekeztem. Én ilyenkor ruhát már nem nagyon vásárolok magamnak, tudván, hogy másfél hónap múlva kezdetét veszi a téli leárazás, így csak a DM-ben szereztem be olyan termékeket, amikre egyébként is szükségem lenne.
L'oreal micellás lemosó - Eredeti ár: 1399Ft,- JOY ár 25% kedvezménnyel 1049Ft,- Fogytán a Bioderma lemosóm amit imádok és kizárólag a kedvezmény miatt döntöttem úgy, hogy teszek egy kísérletet ezzel a termékkel, illetve nagyon sok pozitív visszajelzést olvastam róla. Kíváncsi leszek valóban van-e olyan jó, mint a Bioderma.
Schauma Q10 hajerősítő balzsam - Eredeti ár: 599Ft,- JOY ár 50% kedvezménnyel 299Ft,- Ennyi pénzért akkor is veszek egy balzsamot, ha éppen nincs rá szükségem, mert ilyenkor nagyon megéri. Még nem próbáltam, remélem beválik.
Gliss Kur Ultimate Repair Elixír Hajolaj - Eredeti ár: 2499Ft,- JOY ár 50% kedvezménnyel 1249Ft,- Hú de jó, csak ennyit tudok mondani. Mostanában sűrűbben festem a hajam és kell az extra ápolás. Nagyon-nagyon finom, puha lesz tőle a haj.

Ha bármiről szeretnétek részletesebb tesztet akkor jelezzétek és hozom!

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. november 3., vasárnap

BLOG SALE

Költözésre adom a fejem és itt az ideje, hogy a ruháim mennyiségét csökkentsem. Mivel vadonatúj (vagy maximum egyszer viselt), dolgokról van szó ezért gondoltam egy blog sale keretében keresek új tulajdonosokat.

BLOG SALE menete:
Itt, illetve a Facebook oldalamon, külön blog sale mappában vannak feltüntetve a termékek.
Mindenhol tudod kommentben jelezni, ha valamit szeretnél, DE utána egy napon belül írj e-mailt az amarcordia78(@)gmail.com címre, hogy a részleteket megbeszéljük.
Csak akkor írj, ha 3 napon belül ki is tudod fizetni, amit lefoglaltál.
Fizetni átutalással lehet, de ezt is megbeszéljük email-ben.

POSTAKÖLTSÉG:
A postaköltség a vevőt terheli, és a Magyar Posta díjszabása szerint kerül kiszámításra. Lemérem a kiválasztott termékeket és ez alapján számolom az adott súlykategóriát. 
Mindkettőnk érdekében csak ajánlott küldeményt adok fel.
Kivételes esetben személyes átvételre is van mód Budapesten, a Westendben, előre megbeszélt időpontban.

Mark&Spencer piros mellény 8-as méret (36-os). Nagyon szép, igazi piros szín, a kép nem adja jól vissza. A bal alján három ezüstös kis virág dísz.
ÁR: 1500Ft


 New Yorker 36-os bézs színű, vadonatúj balerina cipő.
 ÁR: 1500Ft



2db Promod felső S-es méretben. Az egyik gyönyörű csokoládébarna színű,  a másik pedig lazacos-korall színű. Sajna ez képen egyáltalán nem látszik, de higgyétek el, élőben tökéletes a színük.
ÁR: 1db 1900Ft a kettő együtt 3500Ft





Olasz PRS márkájú meggypiros, gyöngyvászon és műbőr kombinációjú táska. Szélessége: 30cm, Magassága (középen mérve): 17cm. Cipzáros, belül két részre osztva, ahol szintén van cipzáros rész és mobiltartó is.
ÁR: 2900Ft




Topshop 10-es (36-38-as) bézs színű műbőr dzseki. Nagyon-nagyon jól néz ki és szuper darab. Teljesen új, kintről hozták nekem, de van már egy hasonlóm. Ujja hossza: 63cm; kabát hossza: 51cm.
ÁR: 4500Ft




C&A/ Jessica M-es, fekete alapon fehér pöttyös vadonatúj felső.
ÁR: 1500Ft



ZARA Basic M-es vadonaúj blúz. nagyon érdekes az elején a gombos megoldás. Az anyaga enyhén elasztikus így tud igazodni a méret.
ÁR: 2700Ft




Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...