2013. október 30., szerda

Masnis télikabátok

A masni remélhetőleg sosem megy ki a divatból, mert én imádom és remek díszítőelem lehet az öltözködésünkben. Mivel hamarosan itt a téli kabát szezon ezért szétnéztem, és összegyűjtöttem pár masnis darabot, amiből lehet inspirálódni és egy meglévő kabátot kicsit átalakítani, vagy egy varrónővel megvarratni azt, ha nem találunk az üzletekben hasonlót.

Az első a kedvenc, a színe és a szabása miatt is.
Szintén nagyon tetszik. Ez a bézs szín, ezzel a bőr szegéssel nagyon elegáns és a masni egyedivé teszi.
















Találtatok, olyat, amelyik tetszik nektek?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. október 28., hétfő

Astor Lacque Deluxe piros körömlakk - 250 Rojo Passion

Imádom ezt az élénk piros lakkot. Ez valóban, tényleg a  tökéletes piros, amit tudni kell viselni és a napi outfitet is erősen korlátozza, de megéri.
Ennek a körömlakknak a színén kívül leginkább a lapos, íves ecsetét szeretem, amivel három húzással, egy rétegben is tökéletes eredményt lehet elérni. 
Mivel én alap-, illetve fedőlakkot is használok, így a tartósságával sincs gondom. Egyébként is simán hozom a 6-7 napos átlagot, de azért az ilyen feltűnő lakknál szerintem már a legkisebb lepattogzás is csúnya tud lenni, ezért 4-5 nap után lemosom. 
Sok helyen olvastam, hogy ez a típusú Astor lakk többeknek nagyon hamar besűrűsödött és használhatatlanná vált. Én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam szerencsére, pedig nekem több, mint egy éve megvan és nem először használom. A száradása ugyan nem rekord gyors, de egy szárító hatású fedőlakkal ki lehet küszöbölni ezt a problémát.




Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. október 27., vasárnap

Kedvenc halloweeni karkötőm - DIY

Hamarosan itt az ünnep és én ilyenkor előveszem a kedvenc halloweeni karkötőmet, amit még saját magam készítettem. 



Az elkészítése nagyon egyszerű, csak pár gyöngyre, gyöngykupakra, köztesre, szerelőkarikára, gumis damilra és persze mókás charmok-ra van szükség. Hobbi boltokban, gyöngyös üzletekben vagy az ebayen minden nagyon olcsón beszerezhető és kb 15 perc elkészíteni, a végeredmény pedig egy igazán egyedi darab, ami ráadásul szerintem nagyon cuki.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. október 24., csütörtök

Lovely & Clarie's - Körömlakkok 300Ft-ért

Az elmúlt pár hétben szert tettem néhány igen különleges lakkra valamint körömdíszítőre és a legjobb, hogy mindegyik 300Ft-ba került.
Először a Rossmanban vásároltam 2db Lovely Pearl Nails Dekorgyöngyöt. Az eredeti árára sajnos nem emlékszem, de azt tudom, hogy drága volt, mert anno nem vettem meg. Sima noname körmös boltban szereztem be elsőként ehhez hasonló gyöngyöket és nagyon bejött ez a kaviáros manikűr. Én mindig csak a gyűrűsujjamon használom, jó vastagon alaplakkra és erre jönnek a gyöngyök. Szépen belenyomogatom és aztán rákenem a fedőlakkot. Szerintem nagyon fontos a fedőlakk, mert ettől nem kezdenek el hullani a kis gyöngyök. Sokan félnek, hogy így elveszik a gyöngyös hatás de nem, és így biztosan nem fognak hullani a gyöngyök.
Nr1 színes és a Nr 6 kék árnyalatban vettem meg. 
A Clarie's-ben a szintén 300Ft-os akció nagyon csábító volt, és igazán bulis lakkokat sikerült beszereznem.
Először is a Glitter Sand ezüst színű csodát. Már próbáltam és valami eszméletlenül szép és nagyon tartós. Már bánom, hogy nem vettem még egyet.
Denim hatású kék lakk, amelyet valószínűleg teljes áron nem vásároltam volna meg, na de ennyi pénzért örömmel kipróbálom.
Csuda glitteres lakk, mert jönnek az ünnepek és hát el vagyok tőle ájulva annyira szép és olyan büszke vagyok magamra, hogy sikerült ilyen jó áron beszerezni.

Nektek megvan valamelyik lakk? Próbáltátok már? Majd természetesen mutatok manikűrt is, nagyon sok ötletem van.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. október 14., hétfő

GLAMOUR-napok 2013 ősz

Azt hiszem a GLAMOUR-napok történelmében én most költekeztem a legtöbbet. Sajnos ezt a kényszer is szülte, ugyanis két hete ellopták a táskámat, benne minden iratommal és a 4 hónapos gyönyörűséges telefonommal. A telefonos szolgáltatómnál jövő karácsonyig nem vehetek újabb akciós készüléket így kénytelen voltam a lehető legjobb megoldás után nézni és a Media Markt 15%-os Samsung kuponnal újra megvettem a GALAXY SIII mini-t, ami egyszer már bevált. Eredeti ár: 74.990Ft - GLAMOUR ár: 63.749Ft.
Dove argán olajas sampon. Eredeti ár: 749Ft - GLAMOUR ár: 374Ft. Még sosem használtam Dove sampont úgyhogy kíváncsian várom, hogyan fog majd teljesíteni.
Schwarzkopf Perfect Mousse hajfesték. Eredeti ár: 1499Ft - GLAMOUR ár: 749Ft. Egyből 3db-ot vettem, mert ahogyan itt írtam róla, nekem nagyon bejött és szerencsére egy kuponnal többet is lehetett vásárolni.
Vademecum OxyWhite fogkrém. Eredeti ár: 489Ft - GLAMOUR ár: 244Ft. 2db-ot vettem, mert itt is többet lehetett vásárolni egy kuponnal. Már egy ideje egyébként ezt a fogkrémet használom és egészen megkedveltem, bár a vége felé már nem egyszerű kivarázsolni belőle a maradékot.
Ziaja narancsolajas tusfürdő. Eredeti ár: 999Ft - GLAMOUR ár: 749Ft. Már nagyon sok jót hallottam erről a termékről és hát az illata zseniális. Száraz és normál bőrre ajánlják és elvileg bőrpuhító hatású.
H&M sötétkék farmer. Eredeti ár: 3490Ft - GLAMOUR ár: 2792Ft. Van már egy ilyen farmerem és imádom, mert tipikusan egy szűk, egyenes szárú, mindenhez jó darab. Tervben volt, hogy teljes áron is vásárolok még egy plusz darabot, mert hát nevetségesen jó áron van, de persze így kedvezménnyel sokkal jobban esett. Főleg, hogy nem kellett próbálnom, mert tudtam a méretem. Így csak felkaptam egyet és végeztem a sorban állással együtt 5 perc alatt, ami a H&M-ben ilyenkor nagy szó.
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Limited Edition Cannes szempillaspirál. Eredeti ár: 3699Ft - GLAMOUR ár: 1849Ft. Nagyon régóta szerettem volna megvenni ezt a limitált kiadású spirált, aminek különlegessége, hogy arany pigmentek vannak a festékben. Ezt leszámítva semmi extrát nem tud, de szerintem tényleg nagyon különleges és örülök, hogy végre féláron be tudtam szerezni. Alig vártam, hogy hazaérjek és kipróbáljam.
Maybelline Color Tattoo 65 Pink Gold. Eredeti ár: 1699Ft - GLAMOUR ár: 849Ft. Igen, igen, a kihagyhatatlan termékből az én kosaramban is landolt egy és ezzel már négyre növekedett a gyűjteményem. A fekete és a türkiz árnyalattal tusvonalat szoktam húzni, míg a bronz a mindennapi sminkem részét képezi, ami mellé most csatlakozott ez a csodás arany fényű rózsaszín. 
  Ezzel a két gyönyörűséggel nagyon szép sminket lehet készíteni.

  Ti miket vásároltatok? Hogyan teltek a GLAMOUR-napok?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!

2013. október 7., hétfő

Harangvölgyi HydroCare Serum kozmetikum teszt

Harangvölgyi Anna kozmetikusmestertől kaptam tesztelésre egy alapterméküket, a HyroCare Serumot.  A megkeresésnek nagyon örültem, ugyanis én korábbról már jól ismerem a szalont. Kb. egy éve találtam rájuk a neten és jól utána is olvastam. Felkeltette az érdeklődésemet, hogy saját fejlesztésű termékekkel dolgoznak, aminek középpontjában a bőrápolás mellett a bőrfiatalítás áll, és e mögé igen komoly koncepciót dolgoztak ki.

Hydradermie Guinot nevezetű gőzölés nélküli felpuhítás és fájdalommentes arctisztításon vettem részt, ami után a bőröm a szó jó értelmében sokk hatása alá került. Ez azt jelenti, hogy töményen produkálta az arctisztítás utáni kellemes, tiszta érzést és puhaságot. Már akkor elhatároztam, hogy megismerkedem a többi termékükkel is és most szerencsére erre lehetőségem is adódott.

A Harangvölgyi HydroCare Serum nagy vízmegkötő képességű, a felszíni és a mélyrétegi szövetekben is ható termék. Természetes alapanyagokból álló öregedés gátló szérum, mely azonnali hidratáltságot és rugalmasságot kölcsönöz a bőrnek, különlegesen magas Hyaluronsav és Kollagén tartalmának köszönhetően. Rendszeres alkalmazása lassítja a bőr öregedési folyamatait és növeli a védekezőképességét. A készítmény elhalványítja a szem alatti karikákat, összehúzza a pórusokat. Antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatása miatt pattanásos bőrre is alkalmazható. Mivel tartósítószer-mentes, érzékeny bőrűek és allergiások is használhatják.
Azt gondolom ezt a terméket az én bőrömre találták ki. 30 fölött a hidratálás mellett már elengedhetetlen az öregedési folyamtokkal is felvenni a harcot. Ugyanakkor a tinikre jellemző tüneteket is rendszeresen produkálom, ami azt jelenti, hogy a leggondosabb arctisztítás mellett is mitesszeredésre hajlamos, amiből egy-egy pattanás időről időre kialakul, főleg ha hidratáló készítményeket használok az egyébként még száraznak is mondható bőrömre. Szóval szó, mi szó, nehéz eset vagyok.

A terméket pontosan egy hónapja használom reggel és este arctisztítás követően az arcra és a dekoltázsra is. A nyári hőség nekem kimondottan jót tett, hiszen rengeteget ittam és bizony ez meglátszott, ezután azonban jött a szeptember és az átmenet nélküli rossz idő, ami azonnal megviselte a bőröm. Ekkor kezdtem el a szérum használatát.

1 hét után beigazolódott a méregtelenítő hatás, amire külön felhívták a figyelmemet. Ezt egyébként nagyon jól tették, mert ellenkező esetben, nem biztos, hogy tovább folytattam volna a használatot. A termék ugyanis nagyon aktív méregtelenítő hatású, ami azt jelenti, hogy az aknék és mitesszerek erősödhetnek, begyulladhatnak, majd ha lezajlik ez a folyamat, akkor eltünteti őket. Nálam ez a pontosan így le is zajlott és pluszban küzdöttem tovább a száraz  bőrömmel, ami tapintásra abszolút változott, de kinézetre még nem igazán eredményezett látványos változást.

2 hét után az orromon lévő makacs mitesszerek olyan gyönyörűen kitisztultak, mint egy alapos kozmetikai arctisztítás után. A homlokomon még zajlottak küzdelmek újabb próbálkozók miatt, plusz elkezdem nyomkodni, amit ugye tilos lenne, viszont jó hír, hogy a fokozott hidratálásnak köszönhetően (logikusan) sokkal gyorsabban regenerálódik a bőröm.

3 hét után már kétségeket kizáróan tudtam, hogy én ezt a szérumot immáron hivatalosan is kinevezhetem a legnagyobb kedvencemnek. Először féltem a szemem környékére is kenni, csak óvatosan és fokozatosan használtam, de mostmár bátran és minden nap. Reggel nem használok utána plusz szemránckrémet, mert istenien lehet rá sminkelni, de este pluszban azt is felkenem, mert segíti a további hatóanyagok mélyebbre jutását.

4 hét után a fokozott hidratálásnak köszönhetően látszik a ránctalanító hatás is és a bőröm normál állapotú, kellemes tapintásúvá, életelibbé vált. Egységesebb és sokkal egészségesebb a felszíne. 


50 ml, praktikus pumpás kiszerelés, ami szerintem napi kétszeri használat mellett két hónapig egészen biztosan kitart, mivel nagyon kevés mennyiség - egy-két pumpányi -elegendő belőle.


Könnyű habállag, mikroszemcsés szerkezet jellemzi a hivatalos leírás alapján, de olyannyira könnyű a hab, hogy inkább folyékony állagúnak mondanám. A képen pumpányi mennyiség látható, ami elegendő a teljes arcra. Kettő akkor kell, ha a dekoltázsra is használjuk.
Az illata nem átlagos. Bevallom először nagyon nem szerettem, mert nekem túl erős, főleg reggelente, de egyrészt szerencsére felkenve gyorsan elillan, másrészt meg mára már egészen megszoktam.

Jó hidratáló krémet nem egyszerű találni, ugyanis a fentebb említett problémáim miatt a legtöbb drogériás termékkel eddig jobb esetben megkaptam a hidratált bőrt, de vele a zsíros érzést és a mitesszerek begyulladását is. 
A Harangvölgyi HydroCare Serum azonban egy remek hidratáló termék és összességében kizárólag pozitívan tudok róla nyilatkozni. Rendkívül könnyen és tényleg pillanatok alatt felszívódik, illetve egész napra mattít. Nem véletlenül ajánlják sminkalapnak is, mert álom rá sminkelni. Komolyan, már ezért is megéri. Mindenki tudja, akit kicsit is foglalkoztat a téma, hogy bőrünk megfelelő hidratálása az egyik legfontosabb bőrápolási lépés, hiszen a hidratált bőr kevésbé ráncosodik, zsírosodik, sokkal szebben lehet rá sminkelni és bizony sok nő számára ad a mindennapi életben egyfajta magabiztosságot is. 
Az ára 10.500,-Ft, ami ebben a kategóriában nem meglepetés és szerencsére az árhoz megfelelő minőség is párosul. Ha elfogy, én egészen biztosan újra vásárolom, mert annyira megszerettem.  A  termékekről, illetve a cégről a következő linkeken tudtok tájékozódni:

www.wateryourskin.hu

www.harangvolgyi.hu

www.facebook.com/Harangvolgyi.AntiAgeing

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is és lájkold új, PARFÜM oldalamat is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...