2013. április 29., hétfő

Kedvenc kontyom, kedvenc hajbavalómmal, egyik kedvenc helyemen!

Egy csodás délután munka után a Citadellán. Kedvenc Takács Nóris kontyomat készítettem el, és ez a kis sárga virág annyira bejött, hogy a hétvégén visszamentem a Clarie's-be venni még pár darabot. Szerencsém volt, mert kettőt fizet hármat vihet akció van éppen a hajbavalókra. 
 990,-Ft/darab áron lehet megvásárolni.
Ezeket a fülbevalókat már régebben vettem, de annyira jól passzolnak egymáshoz ezek a virágok, hogy muszáj megmutatom még őket is. 


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!



2013. április 28., vasárnap

Nyereményjáték - Essence Irreplaceable körömlakk

Ha van ikonikusnak mondható lakk, akkor az ez! Sajnos kivonták a forgalomból és még hasonlót sem találni, viszont jó pár hete egy eldugott kis Rossmannban megláttam még kettő, hibátlan állapotú darabot. Erre mondják, hogy mázlista vagyok. Természetesen nem gondolkodtam a megvásárlásán, annak ellenére, hogy nekem már van itthon egy. 
Mivel nagyon sokan lemaradtak róla, viszont a mai napig fellelhető külföldi divatblogokon, ahogy megemlékeznek róla, ezért az első nyereményjátékom tárgya egy ESSENCE IRREPLACEABLE KÖRÖMLAKK!
Ennek a lakknak a különlegessége, hogy gyönyörű szürkés-bézs homokszínű, mikro arany csillámokkal, ami fény hatására különleges árnyalatokban képes pompázni. Gyakorlatilag nincs olyan outfit, amihez ne passzolna.





Játékban való részvétel feltétele:
Legyetek a FACEBOOK oldalam követői. Plusz esély ha játék felhívását likeoljátok és megosztjátok.
Jelentkezni komment formájában tudtok. Ez alatt a bejegyzés alatt írjátok meg, hogy milyen néven követtek a Facebookon. Ennyire egyszerű:)

A jelentkezés határideje: 2013.05.03.

A nyertest sorsolom, és a nevét itt a blogon fogom közzétenni 2013.05.04-én!

Nos, ki akar nyerni?:) Sok szerencsét kívánok mindenkinek!

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!



2013. április 21., vasárnap

Micro Cell Colour&Repair Színes erősítő lakk - Really Red

Egy igazi, időtálló, klasszikus piros. A Micro Cell termékéről itt olvashattok bővebben. Szeretem ezt a márkát és tény, hogy nem olcsó, de ha ezt használom, akkor abszolút látni, hogy lemosáskor, mennyire nem viselte meg, sőt ápolta a körmeimet ez a lakk.




A körömlakkot itt tudjátok online megvásárolni: eroskormok.hu


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2013. április 14., vasárnap

Glamour napok 2013 tavasz - bevásárlás

Sikerrel zártam a 2013 tavaszi Glamour napokat. Most először vasárnap kezdtem és fejeztem is be és azt kell mondanom, hogy úgy látszik azért a 3-dik nap végére kezd lecsengeni a hiszti, mert sokkal tűrhetőbb volt a tömeg. Korábban én is pénteken és szombaton igyekeztem, de most jó döntésnek bizonyult, hogy vártam.
Orsay-ben szereztem be ezt a rózsaszín alapon fehér madaras sálat 1.595,-Ft Glamour áron. Első látásra megtetszett, olyan kis vidám és tavaszias.


Kellett egy fehér, hosszú ujjú basic póló, amit a H&M-ben meg is tudtam vásárolni 2392,-Ft Glamour áron. Egyébként van már ilyen pólóm korall és rózsaszín árnyalatban és csak ajánlani tudom, mert nagyon jó a minősége. Ezer módon lehet variálni. 

CLINIQUE airbrush korrektor - neutral fair 04 - 4.000,-Ft Glamour áron. Ő kell, mindig, mert szerintem az egyik legjobb korrektor és ilyenkor éri meg abszolút megvenni. Teszt róla itt.

Manhattan Wake Up Concealer - Korrektor fáradt szemre 1-es árnyalat 1.000,-Ft -os Glamour áron. Szükségem van plusz egy korrektorra, mert szeretek új dolgokat kipróbálni és ki tudja...

Loreal False Lash Architect nagyon fekete szempillaspirál 1.799,-Ft Glamour áron. Én a Loreal szempillaspirálokban még nem csalódtam. Nagyon régóta használom a 3D, illetve 4D spirált és most is erős volt a kísértés, hogy az utóbbit vegyem meg, de nagyon kísérletezgetős kedvemben vagyok, ezért újítottam.

Max Factor 2000 Calorie szempillaspirál 1.199,-Ft Glamour áron. Ahogy korrektorból, úgy szempillaspirálból is kell egy második és nagyon sok jót olvastam már erről a termékről, úgyhogy itt az ideje, hogy kipróbáljam.

Maybelline Color Tattoo 20-Turquoise Forever 849,-Ft Glamour áron. Ez a cucc engem nem hagy nyugodni. Már megvan a fekete és a lila. Elsőre mind a kettő óriási csalódás volt számomra és szemhéjfestékként én nem is tudom használni, de tusként bevált és mivel főleg a színes tust nagyon szeretem, mert egyszerű, de nagyszerű, hát gondoltam, adok egy esélyt ennek a türkiznek is, mert azt el kell ismerni, hogy csodás árnyalat. Számomra krémes szemhéjfestékben a Rimmel, már forgalomból kivont változata verhetetlen, de még a Catrice is jobban teljesít. Barátkozunk.

S-HE körömágybőr eltávolító 599,-Ft Glamour áron. Elfogyott az Essence, ami nem jött be és ennek az ára igen baráti, ezért teszek vele egy próbát.

Yves Rocher Anti Age Global szemránckrém 50%-os kedvezménnyel 3.600Ft -ért. Azt mondták az üzletben ez a legjobb és legdrágább krémjük én pedig még mindig keresem a Lierac utódját, hát rábeszéltek. Az összetevők biztatóak, szóval alig várom, hogy elhasználjam a mostani krémemet, ami gyakorlatilag semmire nem jó és jöhet ez!


Ha valamelyik termék érdekel titeket részletesebben, akkor jelezzétek és előre veszem a tesztelésnél.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2013. április 11., csütörtök

Tchibo szemhéjpúder - a kedvenc natúr palettám

Kérdezzétek meg hol vettem a kedvenc natúr szemhéjpúder palettámat! Hát a Tchibo-nál!!! Neeem, nem viccelek, mert a Tchibo már több, mint kávé! 
Gondolom sokan ismeritek ezt a reklámot, de ha valaki mégsem, akkor, csak keressen rá a videóra és tudni fogja miről beszélek.

Szóval függő vagyok, nem kicsit. Már több olyan dolgot beszereztem tőlük, amiknek a létezéséről korábban nem is hallottam, de amint megláttam, nekem kellett. Így van már fólia lezáróm, kazetta digitalizálóm vagy virág formájú, teafű tartóm és még sorolhatnám.
Az üzletről egyébként azt kell tudni, hogy sok plázában van üzletük és egy remekbe szabott webshopjuk itt. Minden héten új tematikus kínálat: konyha, fürdő, kirándulás, szépség...stb és elképesztő kütyük.

Natúr szemhéjpúder palettát már keresek egy ideje és kicsit sem lepődtem meg azon, amikor ezt megláttam a Tchibo kínálatában. 5 db egymással tökéletesen harmonizáló szín, egy jól használható kétoldalas applikátorral, sminktükörrel a csomagolásában. 


Használom már jó pár hete és szerelmes vagyok ebbe a palettába. Szerintem ezt nem lehet megunni és még kedvenc szín sem tudnék kiemelni, mert mindegyiket nagyon szeretem. Lehet egy színt használni, de akár mindet egy sminken belül.
Mindegyik selyemfényű, amit külön díjazok  mert én a matt árnyalatokkal nem nagyon tudok mit kezdeni és annyira nem is tetszenek.


Összetevők? Hát azok nem túl szépek, de ez van. Én ebből ilyen terméknél nem igazán csinálok ügyet. 


Ennek a palettának az eredeti ára 2290,-Ft volt. Én akciósan vettem, kb 1700,-Ft-ért. Most éppen nem lehet kapni, de akit érdekel annak érdemes figyelnie a kínálatot, mert időről-időre visszatér egy-egy termék és szerintem ez egész biztosan ilyen lesz.

Nektek mi a kedvenc natúr szemhéjpúder palettátok?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...