2013. február 27., szerda

Chanel körömlakk 2013 tavasz

Amennyire lázba hozott a Chanel tavalyi tavaszi kollekciója, most annyira nem sikerült neki.
569 Emprise: Gyöngyházfényű, halvány rózsaszín. Még ő lenne a legszimpatikusabb  ha nem lenne hasonló árnyalatú lakkból jó pár darab itthon.

571 Fracas: Burgundi-barnás árnyalat. Én ezt nem értem. Tavaszra???

573 Accessoire: Erős pink színű. Nagyon tetszik, de biztosan nem fogom megvenni, mert szintén van hasonló.


Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!

2013. február 24., vasárnap

Marks & Spencer Per Una tunika

Marks & Spencer-be viszonylag sűrűn benézek, de vásárolni, szinte csak a leárazások alkalmával szoktam. Bár kell vallanom ez az üzlet, ahol ritkán ugyan, de képes vagyok teljes áron is valami megvenni, mert hajlamos vagyok egy-egy darabba a végletekig beleszeretni. Szerencsére ezt a lila Per Una filmnyomott, virágos tunikát eleve féláron, vagyis 7000Ft körüli áron láttam meg.
Szerintem nagyon különleges és feltűnő darab. A virág rajta gyönyörű és hát lila, amit imádok.
 
  
Találtam egy hivatalos képet is róla, mert így modellen jobban néz ki

Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!


2013. február 17., vasárnap

Micro Cell Colour&Repair Színes erősítő lakk - Charming Rose

Vital Care Line Bt. a magyarországi kizárólagos forgalmazója, német Micro Cell márkának ajánlott fel tesztelésre a Micro Cell 2000 termékcsaládból 3 körömerősítő lakkot és egy körömápoló fedő és szárító lakkot.

A felkérésnek nagyon örültem és amikor megláttam, hogy milyen árnyalatú lakkokat kaptam, csak boldogabb lettem, ugyanis mind a 3 árnyalat tökéletes és nagyon tetszik. 
Balról jobbra:
Really Red - Ezt szerintem nem igazán kell magyarázni, AZ igazi piros.
Dolce Vita - finom, cappuccino nude 
Charming Rose - elegáns, világos, barackos nude

Hivatalos leírás alapján:
A köröm make-up és a köröm-erősítés kombinációja. A Micro Cell Szakértői Csapata fejlesztette ki. Micro Cell Repair Complex-tartalommal. Szilicium és Kalcium tartalma révén erősíti a körmöt.
Zöld alga gondoskodik a hidratálásról, így a körmök rugalmasak lesznek. Gyorsan-száradó lakk. Gyémántosan-csillogó hatással. 
Hosszan tartó hatás. Kivételes körömlakk, 6-féle hatással:
Erősíti a gyenge körmöket.
Véd a kiszáradástól.
Gyorsítja a köröm-növekedést.
Ragyogó fényt ad körmeinek.
Tartós. 
Megelőzi a korai lepattogzást.
Én a tesztelést a Charming Rose árnyalattal kezdtem, mert ennyire különleges árnyalatot ritkán látni. Ha csak egy lakkot szeretnénk vásárolni, akkor én ezt javasolom, mert tökéletes a hétköznapokra, de nem lehet, nem észrevenni. Azt hiszem, erre mondják, hogy bájos egy szín.

A körmeimen 2 rétegben van. A nude lakkoknál viszonylag ritka, hogy elég egy réteg, de az én barázdás körmeim miatt, mindenképp felkenem a második réteget is. A fentebb említett 6 féle hatás közül a tartósság az, amit leginkább sikerült kitapasztalnom, ugyanis a fedő lakkal 5 napig bírta hibátlanul, pedig volt hajmosás és mosogatás is.
A száradása átlagos, a szárító lakkal lehet gyorsítani, ami egy nagyon szép, természetes fényt ad a lakknak.
Az ecsete vékony, lapított, jól használható, a szokásos három húzás elegendő a köröm teljes felületének fedésére.

Nem egy olcsó lakkról van szó, sőt! Ez az egyik legdrágább lakk, amit valaha próbáltam, de ez nem is egy átlagos lakk. Körömerősítő, nagyon komoly hatóanyagokkal, amik egy lépésben tudják a töredezésre, berepedezésre hajlamos körmöket rendbe tenni és így már inkább a közepes árfekvésnek felel meg. A köröm növekedést is elősegíti, nekem viszont ezzel nincs problémám, és ahogy látjátok, én nem is szeretem a hosszú körmöket. Ami engem leginkább megfogott a minősége mellett a hatóanyagok és a színek. Ez a Charming Rose árnyalat kétszer egy hétig volt a körmeimen. Lemosva nincs elszíneződés, sőt nagyon szép ,egészséges színű a körmöm. Az árnylatok pedig önmagukért beszélnek, az én ízlésemnek tökéletesek.

Webáruház, ahol a többi terméket is meg tudjátok nézni itt.
Több véleményt pedig itt olvashattok.

Ti ismeritek ezt márkát, használtátok már?

Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!


2013. február 10., vasárnap

L'oreal Color Riche Les Ombres paletta E5 Velours Noir 02

Ezt a L'oreal Color Riche Les Ombres E5 Velours Noir árnyalatát nagy kíváncsisággal vásároltam meg, mivel nekem a Quad Pro paletták hatalmas szerelmek és ezért magasak voltak az elvárások. Egyébként is szerettem volna egy ilyen szürkés árnyalatú palettát, a füstös sminkek készítéséhez és ez a 4 jól kihasználható szín, nagyon szépen harmonizál egymással.

Pigmentáltságuk meglepő, ugyanis a világosak sokkal jobban teljesítenek, mint a legsötétebb, fekete.
Sorrendben:
1. Fehér
2. Ezüst
3. Szürke
4. Fekete
Elvileg nappali és esti smink készítésre is javasolják, viszont nagyon csillog mind a 4 szín, ezért nappali sminket csak óvatosan. 
A textúrája nagyon kellemes, könnyes satírozható, de a csillámok miatt nagyon oda kell figyelni a felvitelére. Nem kimondottan porzik, inkább csak azt a rengetek csillámot kell kordában tartani.
A tartóssága jó, de nekem nem a legjobb sajnos. A szemhéjalapozó kötelező alá. Én először kipróbáltam anélkül és gyakorlatilag pár óra elteltével eltűnt rólam minden. Alapozóval is építgetni kell, de így már azért kibír egy estét. 




Fontos tudni, hogy a L'oreal termékei a DM-ben sokkal olcsóbbak, mint a Rossmannban. Az utóbbiban 50%-os kuponnal, került kb. 1600,-Ft-ba, míg a DM-ben teljesen áron kb. olyan 2400,-Ft, tehát akinek nincs kuponja, annak mindenképp a DM-et javaslom, hogy ott vegye meg, de tény, hogy érdemesebb egy-egy kuponos akciót kivárni, mert nem egy olcsó termék.

Összességében a Quad Pro palettát nem sikerült a L'oreal-nak felülmúlnia. Sem színekben, sem tartósságban és kivitelezésben sem. Nagyon kis semmilyen, olcsó hatást keltő a csomagolása. Ha ezt leejtem véletlenül akkor, tuti darabokra tör, nem csak a szemhéjpor, de a doboz is.
Ugyanakkor nem bántam meg, hogy megvettem, mert alkalmi sminknél jó szolgálatot fog tenni. Külön-külön használva a színeket, esetleg más színnel kombinálva érdekes hatást lehet elérni. A fehéret használom a leggyakrabban, mert újabban minden sminkemnél használom a belső szemzug kiemelése trükköt. Az tény, hogy az összes ezüstös, csillámos, füstös, party sminket meg lehet oldani nagyon hosszú időre ezzel a palettával.


Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!


2013. február 9., szombat

Bye bye kedvenc ajakápolóm: Yves Rocher Baume Réparateur karitévajjal


Igen, igen a legjobb ajakápoló volt számomra, amit valaha próbáltam. Hármasával vásároltam ezt a csodát, hogy mindig legyen otthon és a táskáimban is, de itt a vége. Még soha egy terméket sem sirattam meg ennyire, mint ezt. Kisebb sokkot kaptam az üzletben, amikor közölték, hogy nincs, megszűnt, de ne aggódjak, mert lesz majd jobb, meg szebb, málnás, meg tégelyes. Nem akarok málnásat és a tégelyes ajakápolókat nem szeretem.
Karitévajjal készült, isteni illattal, amit egy nap elég egyszer-kétszer használni, mert tökéletesen felszívódott és hidratálta az ajkaimat. 
Csak remélni tudom, hogy hogy hamarosan kitalálnak valami ugyanilyet, csak más csomagolásban.

Ti milyen terméket szerettetek meg annyira, hogy amikor azt kivonták a forgalomból, akkor nagyon megsirattátok és esetleg még most is keresitek az utódját?

UPDATE: Újra lehet kapni!!!! Csak most már parabénmentes változatban! Hurrá!!!

Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!


2013. február 6., szerda

250,-Ft-os SIX bizsu akciós vásárlás

Nagyon későn és szerintem nagyon kevés termékkel kezdődött a szokásos 250,-Ft-os akció a C&A, I'am és SIX üzletekben. Sőt, szerintem az I'am-ben, mintha ki is hagyták volna, és a SIX-ben is csak pár darabot láttam. Szerencsétlenségemre a Westendben elkezdték a C&A -t felújítani így most össze vannak tömörülve márciusig. Itt én úgy láttam egyáltalán bele sem kezdek az akciózásba. A lenti fülbevalókat (merthogy most csak azokat vettem) a MOM Parki üzletükben vásároltam.

SIX fülbevaló 250Ft (eredeti ár 1390Ft). Ilyen típust már régóta szerettem volna, ráadásul, most köves és kövek nélküli változatban is meglett. Tényleg egy vicc az ára így.
SIX fülbevaló 250Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a jó ha van, ebből baj nem lehet darab. Semmi extra, ezüst, csepp alakú, fehér macskakővel.
SIX fülbevaló 250Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a fülbevaló nagyon jó lesz nyárra! Olyan finom kis pasztelles,  gyöngyös is meg lógós is, csillog is, kell több egy lánynak:)
SIX fülbevaló 250Ft (eredeti ár 1190Ft). Ezt kizárólag a lóhere miatt vettem meg. A kis köves, nagyon semmilyen, jobb lett volna, ha inkább bele sem teszik ebbe a trióba. Peace harcos meg van bőven, én nem az a típus vagyok, aki szereti magán hordani ezt a szimbólumot,  de majd hátha idén a Szigeten, ha megyek, bár akkor oda meg pont egy feltűnőbb, bohémebb darabot viselnék. A lóheréért viszont megérte szerintem, nagyon kis vidám és ilyenem még nem is volt.

Nem mondom, hogy nem tudtam volna még egy-két darabot megvenni, de nagyon visszafogtam magam, bár 250,-Ft-ért úgy gondolom kevés olyan dolog van, ami nem érné meg. Néha csak azért veszem meg, mert utána szétszedem és egy-egy darabját egy másik bizsu elkészítésénél használom fel.

Járt valaki több sikerrel, mint én most? Vetettek az akció keretein belül valami szépet?

Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...