2013. január 15., kedd

MANGO télikabát 17.995,-Ft


Egyértelmű célom volt idén, hogy a szezon végi leértékelések alkalmával, minél kedvezőbb áron vegyek végre magamnak egy igazi, nagyon meleg télikabátot. Pufi nem lehet, mert sajnos továbbra sem tudok vele megbarátkozni, viszont szövet sem, mert az egyrészt nem meleg, másrészt meg, van már egy pár darab.
Ezt a kabátot már ősszel kinéztem magamnak a MANGO-ban, de a 31.995Ft-os eredeti áron esélytelen lett volna a megvásárlása. Karácsony után viszont első dolgom volt az üzletbe betérni, hogy lássam, jó volt-e a megérzésem. Első körben a Westendben nem jártam sikerrel, de aztán az Arénában találtam 1db-ot a méretemben. Hihetetlenül gyorsan kapkodták el az emberek a kabátokat, így féláron, ami persze érthető.


Nagyon örülök, hogy sikerül vennem egy pont olyan kabátot, amilyet elképzeltem. Jó meleg, van kapucnija, nem pufi, a bélése kicipzározható, jó sok zsebe van és szerintem ahhoz képest, hogy sportos, simán fel lehet kapni egy elegánsabb ruhára is zimankós estéken.

Itt láthattok több képet, illetve M-es méretig még meg lehet vásárolni: MANGO webshop



2013. január 13., vasárnap

Bizsuk minden mennyiségben

Bizsu kiegészítőkből sosem elég! Sikerült megint begyűjtenem pár darabot.

SIX fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Amióta kiderül, hogy 2013 divatszíne a smaragdzöld lesz, szerettem volna beszerezni egy ilyen csepp alakú fülbevalót. A kis világoszöld bedugós már ráadás.

SIX hajcsat 550Ft (eredeti ár 1190Ft).  Bőr hatású, bézs színű szuper hajcsat. Nagyon tetszik, szerelem volt első látásra.

Promod nyaklánc 1500Ft (eredeti ár 2990Ft). Elég különleges ez a nyaklánc, felvéve olyan "Kleopátrás", hangsúlyos darab.



SIX fülbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a bordó csepp alakú fülbevaló, amolyan jolly joker.
I'am hajcsat 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Megfogadtam, hogy az idén több kontyot fogok magamnak készíteni, akiket mindenféle hajcsatokkal díszítek, úgyhogy ez a színes, virágos az egyik első darabja ennek a "projektnek".
SIX nyaklánc 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a nyaklánc szimplán cuki. Nem lehet rá mást mondani, nagyon tetszik!


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2013. január 6., vasárnap

CLINIQUE airbrush korrektor - neutral fair 04

Korrektor tesztem második alanya a CLINIQUE airbrush terméke. Novemberben a Joy napok alkalmával vásároltam meg, a Marionnaud Parfümériában az eredeti 6000,-Ft helyett 20% kedvezménnyel 4800,- Ft-ért. Az ár így már sokkal barátibb, alig drágább a drogáriás termékeknél. 

Leírása alapján: Azonnal enyhíti az apró ráncokat és vonalakat. Fényvisszaverő optikai hatóanyagai halványítják az árnyékokat. A lágy, krémes összetétel puha ecseten folyik át, mely precíz felvitelt tesz lehetővé.

Nem ígér túl sokat, de azt tökéletesen betartja!


 Az én világos bőrömhöz a 04-es passzol, ami egy sárgás tónusú árnyalat.
 Az ecsete nagyon szuper, remekül lehet vele adagolni és nagyon kevés mennyiség kell belőle.
Finom krémes állagú, könnyű eldolgozni, nagyon természetes hatást kelt. Egyáltalán nem ül be az apró ráncokba, amit sok termék ígér, de kevés képes rá. Nekem mindig ez az egyik legkényesebb pont egy korrektornál. A fényvisszaverő pigmenteknek köszönhetően a fedése elég csalóka. Először úgy láttam, nagyon nem fed, de aztán csak az arcom egyik oldalán kipróbálva, abszolút meggyőző. Nem tünteti el a sötét karikákat, de mégis fiatalosabb és frissebb lesz tőle a szem környéki bőr. 
Apró bőrhibák elfedésére is lehet használni de csodát ne várjunk, mert ez a termék a szem környékére lett kifejlesztve. Ettől eltekintve nekem tényleg jól működik kisebb bőrhibáknál, ami valószínűleg azért is lehet, mert ez az árnyalat valóban tökéletesen illeszkedik a bőrszínemhez.
 A tartósságával is meg vagyok elégedve, 8 órát simán kibír ami szintén egy fontos érv a termék mellett.

Azt gondolom, hogy aki mindennap használ korrektor, mint én, annak tökéletes választás, mivel nem szárít. A sötét karikákat nem tünteti el, ami először fura, de a formulájának köszönhetően nagyon természetes a hatás és így engem végül meggyőzött.

Összességében:

TEXTÚRA: 5/5
FEDÉS: 5/3
TARTÓSSÁG: 5/5
KISZERELÉS: 5/5
MENNYISÉG: 5/5
ÁR: 5/4 (az eredeti árát vettem figyelembe)


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2013. január 1., kedd

1 éves a blog! Boldog Újévet!


Először is Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! Legyetek egészségesek, sikeresek a munkában és a magánéletben, érjétek el az összes kitűzött céljaitokat és még annál is többet!

A blogomnak Boldog Születésnapot kívánok! Nagyon gyorsan eltelt ez az egy év és én rengeteg új élményt szereztem. A jövőben szeretném majd veletek nem csak a vásárlásaimat megosztani, hanem sokkal többet. Rengeteg tervem és még több ötletem van. Remélem, mindegyiket sikerül megvalósítanom.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...