2012. november 21., szerda

Hamarosan bezár a Debenhams?

Ma elmentem megnézni, hogy mi  a helyzet a Debenhams-ban. Tegnap ugye megjelent egy cikk, miszerint kivonul Magyarországról és persze ez nem is igazán meglepetés azok számára, akik a közelmúltban jártak az üzletben, hiszen gyakorlatilag kong az ürességtől és nincs új téli árukészlet. Igaz, leértékelés se nagyon van. Abban bíztam, ha a hírek igazak, akkor esetleg ki lehet fogni nagyon jó kis akciós dolgokat, de sajnos egy-két 30%-os cucc van, illetve találtam 80%-os kedvezménnyel kínált tavaly előtti nyári kis ruhát. 
A többi termékek teljes áron árválkodnak. Szabadidő felső 20.000,-Ft körül, egyszerű béleletlen széldzseki szerűség 35.000,-Ft körül vagy bőr táska 40.000,-Ft-ért.
Gondoltam megkérdezek egy eladót, de szinte menekültek és csoportosan egy-egy sarokban beszélgettek és látszott rajtuk, hogy nincs jó kedvük.
Tegnap írtam a Facebook oldalukra, de nem válaszoltak, sőt letiltották az üzenetküldési funkciót.
Szóval sajnos a helyzet elég egyértelműnek tűnik, amit én személy szerint nagyon sajnálok. Leárazások alkalmával imádtam itt vásárolni és ez a lehetetlen kommunikációjuk is lehangoló. 

Aki tud valami konkrétumot, ossza már meg velem/velünk!

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. november 19., hétfő

Közérdekű! Teljesen feltöltött Essence Twilight pult

Bizony, bizony ilyet is ritkán látni, ezért gondoltam gyorsan megörökítem nektek. Most délután töltötték fel a Twilight pultot a Lehel téri Rossmannban. Gyorsan, gyorsan mert mindenből van minden:)


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. november 11., vasárnap

JOY napok 2012 ősz


A két legfontosabb kupon, amit mindenképp szerettem volna felhasználni és sikerült is, az az 50%-os L'oreal és a 20%-os Marionnaud kupon. Az előbbivel a Color Riche Les Ombres paletta  E5 Velours Noir árnyalatát vásároltam meg. Nagyon kíváncsi leszek rá, mert nekem a Quad Pro paletták nagy szerelmek. 

A Marionnaud-ban beruháztam egy Clinique Airbrush korrektorra. Eredeti ára 6000,-Ft és ebből jött le a 20%. Plusz még vettem egy szemhéj ecsetet is. 

Kuponoktól függetlenül a Maybelline szemhéjpúdert a Rossmann akciós kosarában találtam 399-Ft- ért. Az árnyalat a 412-es Lagoon Blue. Eszméletlenül szép zöldes-kék duokróm szín.
A Essence Twilight kollekciójából pedig szimpla kíváncsiságból megvettem a 02-es Jacob's Protection szemkihúzót. 

Füstös szemek ide nekem!



A két parfüm mintát ajándékba kaptam. A Versace-t, mert megpörgettem a JOY szerencsekerekét a Westendben, a Kenzo-t pedig a Marionnaud-ban adták a vásárlás mellé.

A C&A-ban eleve leárazások voltak és nagyon szimpatikus, hogy a 20% pluszban számított, így ez a felső került eredeti áron 4590,-Ft-ba, ezt árazták le 2290,-Ft-ra és ebből jött le a 20%, tehát kb. 1800,-Ft-ot fizettem érte. 
Csütörtökön megyek koncertre, oda tervezem felvenni egy szűk fekete bőr nadrággal. Oda vagyok az  ellentmondásos ruhákért és ez a fémes csipke pont ilyen: nőies, modern, vagány, szexi.



Természetesen a smink termékekről fogok írni külön-külön is, de kérdezzetek-kérjetek, hogy mi érdekel titeket a legjobban.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. november 4., vasárnap

Red Herring madeira mintás blúz és a fordított vásárlás szépségei

Nagyon szeretem a Westendben található Debenhams üzletet. Számos márka megtalálható itt, többek között a saját márkás Red Herring is. Teljes áron még sosem vásároltam itt semmit, mert horror árak vannak, viszont előbb utóbb csak eljutnak a 70-80%-os árengedményig is, amikor már bátrabban lehet nézelődni. Ezt a madeira mintás blúzt nyár eleje óta folyamatosan nézegettem, és sajnos nagyon-nagyon lassan csökkentették az árát. Gyakorlatilag már le is mondtam róla, amikor jó egy hónappal ezelőtt végre megfizethető 4500,-Ft-os áron (Ha jól emlékszem 19-15 ezerről indul) megláttam egyetlen darabot, ami pont az én méretem volt.


Egy szóval: szerelem. Egyszerűen gyönyörű, nagyon szépen kidolgozott igazán elegáns darab.


Jó kis nyári képet találtam a blúzról, szóval még csak most kezdődik a tél, de én már alig várom, hogy újra nyár legyen és így viselhessem. A fordított vásárlás tipikus példája ez, de nagyon nem bánom, mert már régóta szerettem volna egy igazán szép madeira mintás felsőt és tudom, hogy tavasszal nagyon fogok tudni örülni neki, mikor végre elővehetem.


Ti hogy álltok ezzel a fordított vásárlással, előfordul, hogy például még most, a tél elején is elcsábultok egy nyári kis ruha láttán?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...