2012. október 28., vasárnap

Barna-narancs őszi táska a C&A-ból


Igazi őszi táskára sikerült szert tennem a C&A-ban 5590,-Ft-ért. Ez barna-narancs párosítás nagyon megtetszett, már rengeteg outfitet kigondoltam vele. Jól kihasználható és praktikus darab, mivel kellően nagy, pakolós, de mégis nagyon csinos.




 

Fekete-lila színkombinációban is kapható volt, ami szintén tetszett, sokat is gondolkodtam, hogy melyiket válasszam, de azért döntöttem végül emellett, mivel fekete táskám sok van, a lila kiegészítés pedig nem adott annyi pluszt a táskának. 

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. október 24., szerda

Maybelline Colorama körömlakk 75 mélyvörös


A Maybelline körömlakkokat a nyáron fedeztem fel magamnak, amikor is a 299Ft-ért árusították ki a régi kiszerelésűeket. Nem apróztam el, bevallom annyira bejöttek ezek a lakkok, hogy sikerült rendesen bevásárolnom belőlük (itt és itt a végeredmény és még a +1 kedvencről nincs is kép:)) Szóval sikerült konkrétan 12db-ot megvennem. A 13-dikat viszont már a megújult Colorama lakkok közül választottam a Glamour napok keretein belül 50% árengedménnyel. Teljes áron is bármikor újra vásárolnám, 750,-Ft körül van, ha jól emlékszem. 

Az új lakkoknak sajnos már nincs nevük csak számuk. Ez a 75 -ös lenne, gyönyörű mélyvörös árnyalat. Nem tűzpiros, mélyvörös!:) Majd hozok képet egyszer tűzpiros lakkról is, de ez nem az. A fedése álom, hiszen egy rétegben is tökéletes fed. Én csak azért kentem fel egy második réteget is, hogy a barázdáimat eltüntessem, de akinek nem ilyen a körme annak tökéletes lesz egy rétegben. 

Én mindig használok alap- és fedő lakkot, és nálam 5-6 napot alapból minden lakk kibír. Persze vannak kivételek, de nekem ugye két nagy kedvencem van: OPI és Miss Sporty, de most csatlakozott hozzájuk a Maybelline is, ami így szintén bírja rendületlenül.

Annyira elégedett vagyok ezekkel a lakkokkal, hogy sajna kódolva van, hogy a 13db-os Colorama gyűjteményemet tovább bővítem. 

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. október 16., kedd

Kilimanjaro szélálló túradzseki 9.999Ft-ért a Hervisből + bónusz képek

Először is elmesélem nektek, hogy a múlt hétvégén leszakad a gardróbban a a vállfákat tartó rúd. Ez sajnos egy elég egyértelmű jel, hogy a tárolásra alkalmas helyek beteltek és új lehetőségeken kell gondolkodnom. Természetesen a legegyszerűbb megoldás, ha vásárlási stopot tartok, ami elsőre remek, és felnőtt koromhoz illő döntésnek bizonyult, de aztán pár nappal később rájöttem, hogy hamarosan indulok Ausztriába túrázni és egyáltalán nem rendelkezem kapucnis, túrázós dzsekivel. Van szövetkabát egy tucat, ballonkabát is adódik, bőrdzseki és pelerin, na ezek egyikében sem mászhatom meg a gleccsert. 
Ráadásul mindezt átmenti időjárásban kell megoldani, mert ahova mentünk, ott alapból 25 fok volt, de a csúcson már csak 1-2 fok. Sosem volt széldzsekim, mert nem tudok velük mit kezdeni. Ha zord időben fúj a szél, akkor hideg van és a széldzseki a hidegtől nem véd meg. Ha meg jobb idő van és csak feltámad a szél, akkor bőven elég a kardigán, szóval nagy volt a "dilemma". 
Eszembe jutott a Hervis, ahová eddig kb. ha ötször betévedtem, de még soha nem vásároltam ott semmit. Jó kis bolt, csak nem az én világom...eddig. Ugyanis a szezon közepén szuperebbnél szuperebb tavalyi készlet kiárusítással találtam szembe magam. Nem hittem a szememnek, amikor megláttam ezt a Kilimanjaro dzsekit, ami 21.999Ft helyett 9.999Ft-ba került. Kapucnis, kiváló anyag, vízálló, szélálló túradzseki és a legfontosabb: van benne bélés! Tehát, nem csak egy szimpla, általam "lenézett" széldzseki, hanem ezt én viselhetem bátran, ha nem is hóban-télben, de ilyen kiruccanások alkalmával biztosan. Bár aláöltözve, még télen is megállja a helyét szerintem. Pont emiatt vettem meg 38-as helyett 40-es méretben,mert nem volt nagy a méretkülönbség, de így kényelmesen lehet aláöltözni.
Nagyon csinos darab, tetszik a szabása, nyugodtan fel lehet venni egy őszi-tavaszi városnézős túrázgatáshoz is. Több színben kapható: fekete-türkizkék, rózsaszín-fekete, piros-fekete és az általam megvásárolt bézs-lila. Nekem ez szerelem volt első látásra.







Bónuszképek a Möltall gleccser tetejéről. Ilyen a kilátás 3000 méteren.





Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. október 1., hétfő

H&M karkötő és Camaieu nyaklánc

A nagy nyári SIX és I'am bizsu leárazások után joggal gondolhattátok, hogy egy darabig nem lesz kiegészítő vásárlás, de sajnos vagy inkább nem, még mindig sikerül igazán remek darabokra szert tennem nagyon vonzó árakon.
H&M új kollekciós karkötő 645Ft (Eredeti ár 1290Ft) Az ár itt becsapós, ugyanis ezt a karkötőt kizárólag azért sikerült féláron megvásárolnom, mert eredetileg párban árulják: ezüst-arany színben, viszont úgy látszik az ezüstnek itt lába kelt, csak az arany volt meg a kis műanyag tartón, amit én nem bánok, mert az ezüst nekem nem tetszett, ellenben ezzel a csodás arannyal. Nagyon elegáns!




Camaieu nyaklánc 795Ft (Eredeti ár: 2495Ft). Ezt a nyakláncot még nyár elején kinéztem magamnak, de eredeti áron nagyon nem érte volna meg. Most az utolsó darabot sikerült megvennem és így akciós áron már nem gondolkodtam rajta. Nagyon mutatós és vidám.


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...