2012. szeptember 24., hétfő

Essence 300Ft-os termékek

Több Essence terméktől én is búcsút vettem, méghozzá, úgy, hogy megvettem őket. Valahogy egészen addig, amíg nem kezdtek el kivonni bizonyos árnyalatokat, soha nem éreztem, hogy szükségem lenne bármelyikre is, na de így, hogy többet nem lehet megvásárolni, csak nem hagyhattam ott őket. Azt hiszem, soha az életben nem használok el ennyi csillámos lakkot, de tény, hogy nagyon szépek és legalább nem fogok azon gondolkodni, hogy de jó lett volna, ha..
A színek balról jobbra:
67 make it golden
94 gold fever (tudom ez az új kollekcióban is megvásárolható, viszont mindenképp ilyen 5ml kiszerelésben szerettem volna megvenni)
66 shiny godness
72 time for romance
78 blue addicted

Velem jött még az 55 Coralize me! árnyalatú ajakrúzs is. Gondoltam 300Ft-ért megéri kipróbálni. azt mondhatom, hogy gyakorlatilag egy pigmentáltabb, színezett ajakbalzsamnak felel meg. Nem szárít, nagyon szép fényt ad az ajkaknak és a színe gyönyörű! Nagyon természetes, bár nem egy hosszan tartó darab, de ennek ellenére elégedett vagyok vele. Így akciósan abszolút megérte, de teljes áron nem vettem volna meg. Még szerencse, hogy az Essencenél elég gyakori ez a 300Ft-os akciózás.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. szeptember 23., vasárnap

Catrice Coolibri szemhéjpúder tollak

A Catrice nyári Coolibri kollekciójának legjobb darabjai ezek a szemhéjpúder tollak. Mind a négy szín gyönyörű, de anno teljes áron csak a C04 Exotitca-t vásároltam meg és a többiről lebeszéltem magam, mondván, hogy lesznek ezek még olcsóbbak is. Lettek is: a C03 Virgin Forest már 799Ft-ba került egy hónapja, és végül a még maradék két darabot sikerült immáron a jól bevált 300,-Ft-os áron megvennem.

Nagyon örülök, hogy végül mind a 4 darabot magaménak tudhatom, mert teljesen meg vagyok elégedve velük. Erősen pigmentáltak és nyáron a C04 Exotica a legnagyobb hőséget is kibírta. Gyakorlatilag meg sem mozdult a szemhéjamon és még lemosáskor is erőltetni kellett. Ez az neon korall árnyalat egyébként igazán különleges, nem véletlen, hogy ezt szereztem be elsőnek. Igazi nyári szín, így ezzel nem akartam a leárazást megvárni, amit jól is tettem. Gyakran fordult elő, hogy a 40 fokban csak ezzel sminkeltem. Meg kell jegyeznem, hogy akármennyire különleges is, nagyon kell vele vigyázni, mert könnyen lehet a vidám sminkből megfáradt tekintett varázsolni. 
 
A C02 Birds Flying High türkizkék és C03 Virign Forest türkizzöld között sokáig nem tudtam dönteni, végül az utóbbit lett a második tollam, amit beszereztem. Igazából mind a kettő nagyon intenzív, erős árnyalat és fantasztikus sminket lehet készíteni velük könnyedén. 
Viszont ha a 4 közül csak egyet ajánlhatnék, akkor az a 01 Precious Nectar arany lenne. Ha valakinek semmi más sminkes terméke nem lenne, akkor azt mondom vegyen egy fekete szempillaspirált és ezt. 
Ezzel ugyanis gyakorlatilag mindent meg lehet oldani. Estére erősebben használva csillogó, dívás smink az eredmény, nappalra, pedig egy picit tesztek a belső szemzugba, esetleg az alsó szempilla tövéhez és máris ragyogó tekintetet lehet vele elérni.
 
Nagyon sajnálom, hogy ezek a termékek is limitáltak és már alig kaphatóak. Remélem, hogy hamarosan egy újabb kollekció keretein belül új árnyalatokkal, újra elérhetőek lesznek ezek a szuper szemhéjpúder tollak.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. szeptember 9., vasárnap

Kalocsai minta a New York Fashion Week 2012 hetében is.

A New York Fashion Week javában tart (szeptember 6-13) és nagyon izgalmas dolgokat látni nem csak a kifutókon, hanem a szünetben fotózott képeken is. A Harper's Bazaar street fashion fotóit nézegetve újra előkerült a mi kalocsai mintánk egy szuper outfit részeként.
Photo Credit: Mr. Newton 

A képen látható ruha egyébként Garry Pepper vintage shopjából való. Szuper, hogy külföldön ezt ilyen bátran viselik. Nekem nagyon tetszik ez az outfit, de tény, hogy itthon biztosan furán néznének rám, ha a városban ilyenben rohangálnék. Egy elegánsabb, nyári kerti partyba el tudnám képzelni, de idén már nem megyek sajna ilyen eseményre.
Maradok az én kis kalocsai mintás pólómnál. Ti hogy álltok ezzel a motívummal? Mióta ilyen felkapott lett a külföldi sztárok körébe is, beszereztetek valamit? 

Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!


2012. szeptember 5., szerda

C&A színes csíkos ruhák 990Ft-ért


Igen, igen, jól látjátok: ezek a ruhák 990Ft-ba kerültek. Az utolsó utáni leárazáson találtam a C&A-ban. Nagyon jól mutat felvéve, semmi extra, de mégis olyan csinos. Az anyaga is megfelelő, nem az a gyűrődős fajta. A fekete öv sokat dob rajta. Nekem annyira megtetszett, hogy rögtön kettőt vettem. Először próbáltam magam lebeszélni, hogy elég egy, pláne így nyár végén, de ennyi pénzért képtelen voltam otthagyni és tényleg nagyon csinos kis darabok. Strandra éppen úgy megfelel, mint egy laza városnézéshez. Idén már nem volt alkalmam túl sokat viselni, de úgy gondolom, jövő nyáron bőven ki fogom tudni használni.




Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. szeptember 4., kedd

Rimmel Kate Moss rúzsok 06 és 11 féláron!

A Rimmel Lasting Finish sorozat tagjai ezek a Kate Moss rúzsok, amire most szenzációsan jó áron lehet hozzájutni a Rossmannban. A kollekció 3 árnyalatát 50% kedvezménnyel kínálják azaz 649Ft-ért!
Gondoltam, most feltűnőbb színekkel kísérletezgetek ezért a 06-os élénk pinket, illetve a 11-es fuksziát választottam.


Mindig elmondom, hogy nem vagyok egy nagy "rúzsos", viszonylag kevés az összehasonlítási alapom, de az biztos, hogy ezeknek a rúzsoknak az állaga és a pigmentáltsága kiváló. Krémes és nekem pár órát simán kibírt ezért tartósnak nevezhetem.


Az illatuk nagyon finom édes, a gyermekkori kedvenc édességem illatára a ZiZi-re emlékeztet. Tényleg valaki még emlékszik erre a cukorral bevont puffasztott rizsre?:)

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. szeptember 2., vasárnap

I'am és SIX akciós bizsuk

Menthetetlen bizsu, illetve ékszer vásárló vagyok. Már bele sem merek gondolni, hogy ebben az évben mennyiszer vásároltam be a SIX és az I'am állványokról. Szerencsére 99%-ban akciós termékekre teszek szert, mint legutóbb, pár hete is.

I'am fulbevalók 800Ft (eredeti ár 1790Ft). Mind a három fülbevaló nagyon jól kihasználható és amolyan mindenhez passzoló darabok.
SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ez a fülbevaló a kedvencem, mióta megvan, már nagyon sokszor viseltem. 

SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1490Ft). U.a., mint a fenti csak lilában, szintén nagyon szeretem. Én még barna színben láttam ezt a fazont, de azt már nem vettem meg. 

  SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1190Ft). Vidám, színes darab.
SIX fulbevaló 550Ft (eredeti ár 1390Ft). Ezt a fülbevalót sokan megjegyezték, mikor viseltem, hogy mennyire jól áll. Nem is gondoltam, csak szerettem volna már egy ilyen világos kék darabot, de tény, hogy a barna hajamhoz, nagyon passzol.
SIX karkotő 550Ft (eredeti ár 1490Ft). Ezekből a gumis karkötőkből sosem elég. Legalább 6-7db lapul a fiókomban és imádom őket. Ez a citromsárga így a nyár végén hű társam volt, mert szinte minden outfitemet feldobta.


Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...