2012. június 27., szerda

SIX és I'am bizsuk akciósan a C&A-ból

Megint leárazták az ékszeres állványt és persze nekem újra megtetszett pár dolog. Többnyire 1100-800-550Ft-os áron lehet vásárolni aztán gondolom még pár nap és jön a 250Ft-os ár is. Én nem akartam ezt megvárni, mert az utóbbi időkben nagyon lefosztják az állványokat és egyáltalán nem biztos, hogy amit kinéztem magamnak, abból lesz még pár nap múlva is.

SIX karkötő 1100Ft (eredeti ár 2590Ft). Cukorka színek!!! Ezt a karkötőt már hetekkel ezelőtt kiszemeltem magamnak, de az ára miatt nem vettem meg, most viszont nagyon örültem, hogy ezt is leárazták. 



I'am fülbevalók 800Ft (eredeti ár: 1790Ft). Imádom ezeket a 6 páros darabokat. Még februárban vettem egy másik variációban és azóta is sokszor viselem őket (itt). Nagyon tetszik ez a zöld-sárga-arany és fa kombináció.

SIX nyaklánc 800Ft (eredeti ár: 2290Ft) Ilyenkor nyáron nagyon szeretem a fehér póló+farmer kombinációt és egy ilyen nyaklánccal remekül fel lehet dobni. Nagyon szép nyári, feltűnő színe van. 



Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. június 21., csütörtök

Miss Sporty körömlakkok 299Ft-ért

Eddig sem mondhattam éppen, hogy nincs egy lila lakkom se, de ezek után végképp nem. Viszont nem tehetek róla, egyszer csak ott volt előttem az állvány a Rossmannban és rajta a kis kedvenceim. Darabja 299Ft-ba került, tehát még azon sem gondolkodtam el igazán komolyan, hogy melyiket hagyjam ott. Mind a háromnak jó helye lesz nálam.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. június 20., szerda

OPI körömlakk - Are We There Yet? Korall álom C&A ruhával kiegészítve

Ez az az eset, mikor a körömlakkhoz vettem ruhát. Az OPI Touring America 2011 őszi kollekciójában található ez a fantasztikusan gyönyörű, igazi korall körömlakk. Tipikus nyári szín, így nem is értem miért az őszibe sorolták be, no de mindegy. Nagyon szeretem, ezért amikor megláttam a C&A-ban egy gyakorlatilag ugyanilyen színű finom kis nőies ruhát, nem volt kérdés, hogy meg kell vennem.








Titeket is elkapott a korall láz? Engem nagyon, úgyhogy mostmár vissza kell fognom magam. Körömlakkban mindig szerettem ezt a szín, de idén nyáron szebbnél szebb ruhákat lehet ebben az árnyaltban vásárolni aminek nagyon nehéz ellenállni.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. június 17., vasárnap

Rimmel Traffic Stopping Shadow szemhéjpúder - 002 U-TURN

Ezzel a szemhéjpúder trióval már jó ideje szemeztem, de aztán mindig lebeszéltem magam róla. Pár hete a Rossmannban az akciós pultban megtaláltam kb. 700Ft-os áron és így velem jött (Ha jól emlékszem az eredeti ára 2000Ft körül mozgott). A színei gyönyörűek, nagyon különleges mind a három árnyalat. 

Én azok közé tartozom, akik nem dobják ki a szemhéjpúderekhez csomagolt applikátort és majdnem mindegyiknek a sajátját használom is, de amit ehhez a termékhez csomagoltak az valami botrány. Nem is értem: vékony, henger alakú valami. Ezzel konkrétan tényleg nem lehet sminkelni.
Ez egy úgynevezett égetett szemhéjpúder, ami intenzívebb színeket jelent (elvileg), illetve szárazon és nedvesen is használható.

Mindig használok szemhéjalapozót (Artdeco) és először szárazon készítettem sminket. Hát küzdöttem vele rendesen, mire valami értékelhető eredményt sikerült elérnem vele, mert azon kívül, hogy szépen csillog, színe nem sok van.
Következő alkalommal már nedves applikátorral vittem fel és lényegesen jobb eredményt értem el, ám az ígért 10 órás tartóssága nálam csak 4 órára korlátozódott, amivel azért már régen találkoztam, mióta alapozót használok. 

Összességében a színei tényleg gyönyörűek és nagyon különlegesek. Alig vártam, hogy sminkelhessek vele és bár még nem adtam fel, hogy valami értékelhetőt kezdjek vele, azért csalódott is vagyok. A kollekció többi darabja is nagyon szép árnyalatokból van összeválogatva, de sajna bármennyire tetszik, nem fogok újakat vásárolni már ebből a trióból.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. június 13., szerda

Kalocsai mintás pólóm és egy kis extra:)

Két hete hétvégén Hollókőre kirándultam. Nagyon jó időt sikerült kifogni és annyira hangulatos volt az egész. Kevesen, voltak, ez részemről pozitívum. Egyáltalán nem terveztem, hogy még itt is vásárolni fogok, de az egyik kapualjban megláttam ezt a csodaszép hímzett pólót. Egy idős néni készítette és 5000Ft-ba került.


Szerintem abszolút megérte az árát, mert az alap póló is nagyon jó minőségű és az ujja részén a húzás csak még érdekekesebbé teszi. A hímzés nagyon szép és ami fontos, hogy pont elég, nem sok. Azért ezekkel a kalocsai mintákkal vigyázni kell. 

Ma egy egyszerű sötétkék farmerrel vettem fel és fekete magassarkúval. Hát már régen kaptam női és férfi kollégáktól  egyaránt ennyi dicséretet. Hatalmas sikere volt. 

A végére egy kis vicc. A hollókői macskaköves utakon, hegynek felfelé, sétált előttünk egy helyes pár. Nem bírtam ki, hogy ne készítsek titokban egy fotót a leányzó cipőjéről, amiben kirándult. Azt hiszem ő lett az én ismeretlen példaképem, mert magamról elképzelni sem tudom, hogy bokatörés nélkül megúsznék egy ilyen kalandot.

Mi a véleményetek a pólóról? No és a leányzó cipőjéről? Ti képesek vagytok ilyen dimbes-dombos macskaköves utakon is ragaszkodni magassarkúhoz?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. június 12., kedd

Szaladgálós cipők 2500Ft-ért.

Teljesen véletlenül tévedtem be egy kínai cipő boltba és nagyon megtetszett ezeknek a cipőknek a fazonja és a színkombinációk. Ezeken kívül még legalább 5 féle variációban kapni. Én nem tudtam dönteni ezért egyből kettőt vásároltam. Az áruk is nagyon baráti 2500,-Ft.



Nagyon kényelmesek, tényleg igazi rohangálós darabok és ráadásul szerintem nagyon jól mutatnak a lábon. Előröl semmi extra, hátulról meg jön a csavar. 
Nektek hogy tetszik?

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. június 3., vasárnap

H&M nyári korall színű nyaklánc

Teljesen véletlenül találtam rá erre a csodaszép nyakláncra a MOM Park H&M üzletében. Egyedül árválkodott az ékszeres állvány legalján. Először azt hittem hibás, mert még a szokásos címke sem volt rajta csak egy kis kézzel írt cetli, de tüzetesen átnéztem és semmi baja.

Rózsaarany foglalatban a kagyló utánzatú kis téglalapokban az összes most divatos és általam is favorizált narancssárga-rózsaszín-korall és barackszín is visszaköszön. 
2490Ft-ba került. Tekintélyt parancsoló egy darab, de a színe miatt mégis annyira finom és nőies. 



Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...