2012. május 30., szerda

OPI körömlakk - I don't give a Rotterdam

Ez a körömlakk az OPI 2012 tavasz/nyári Hollandia nevű kollekciójának egyike. Olyan igazi vagány farmerkék, nagyon-nagyon apró vagy inkább mikro ezüstös szikrákkal. Igen érdekes a fénye attól függően hogy esik rá.




Közben kíváncsiságból indítottam a Facebook oldalamon egy szavazást, hogy te melyik drogáriába jársz szívesen. Itt tudsz szavazni.
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. május 28., hétfő

Rossmann bevásárlás

Imádom a Rossmannos akciós állványt, mert mindig találni remek dolgokat. Persze a legtöbb esetben ha itt vásárolok, akkor sajna nemcsak innen választok.


Itt vannak rögtön a Catrice szemhéjpúderek. Háromból csak egy volt akciós.


Catrice - C'mon Chameleon 410: Nagyon szép duo-chrome szín. Eddig meg voltam nélküle, de annyi jót olvastam róla és egy nagyon jól kihasználható színről van szó, úgyhogy már be is került az alapdarabok közé. 


Catrice - Dont't Drink and Dive! 170: Ő egy leértékelt darab, olyan 400 Ft körüli áron vásároltam. Igazi élénk kék nyári szín.


Catrice - Vanessa's Paradise 490: Nagyon érdekes, mély türkizkék szikrázó szemhéjpúder. Még nem készítettem vele sminket, de már alig várom. Ki fogom próbálni narancssárgával és barnával, illetve önmagában is.


Astor ajakrúzs Ballerine Pink 101: Nem vagyok egy nagy "rúzsos", de 700Ft-ért ezt nem hagyhattam ott. Először féltem, hogy esetleg nagyon erős pink lesz felkenve, de szerencsére nem, és van egy kis ezüstös fénye is. 


Még kettő körömlakkot is beszereztem. Az Essence be optimistic 64-es számú narancssárga lakkját és az Astor Fash'n Studio 107-es számú vanília sárga lakkját. Majd mindkettőről készítek külön fotókat, ha használom őket.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. május 15., kedd

Yves Rocher Jardins Du Monde tusfürdők

A zord idő ellenére kizárólag a nyárra gondolva vásároltam be kedvenc tusfürdőimből. Annyira finom és friss az illatuk és a melegben jó érzés ezeket használni.

3db-ot vettem:
1. Ylang-ylang: ez egy örök darab, remélem soha nem vonják a forgalomból, mert szerintem az Yves Rocher tusfurdők közül ennek van a legjobb illata. Nőies, nagyon virágos de nem tolakodó.

2. Provance-i levendula: estére, mert nyugtató, kellemes illatú és imádom a levendulát.

3. Mexikói zöld citrom: reggelre nincs ennél frissebb illatú. Majd a hőségben még inkább kedvelni fogom napközben is.

Általános jellemzőjük a finom és tartós illatuk. Sok helyen olvastam, hogy szárít, de szerintem ez bőrtípus függő. Nekem száraz a bőröm de nem vettem észre, hogy ez tovább szárítaná, pedig nyáron testápolót is sokkal ritkábban használok, mert nem szeretek "ragadni".
A csomagolással vannak gondok. A záró kupakot mindig leellenőrzöm a boltban, hogy ki tudom-e könnyen nyitni, illetve zárni, mert sajnos belefutottam már egy-két olyan darabba, amit otthon csak valami segédeszközzel tudtam felfeszegetni, illetve onnantól kezdve soha többet nem lehetett lezárni.
Szinte mindig van valami akció, amikor az egyébként is pénztárcabarát árra van valamilyen plusz kedvezmény. 
Ti ismeritek, szeretitek az Yves Rocher Jardins Du Monde tusfürdőket?
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. május 6., vasárnap

Outfitek egy narancssárga Astor körömlakkhoz

Ahogyan ígértem, készítettem pár fotót, hogy milyen ruhákat választottam a héten az éppen aktuális kedvenc Astor Fash'n narancssárga körömlakkomhoz.

Szerda: Végre eljött az idő, hogy felavassam a "tavaszváró" Stradivarius ruhámat.
Cipő: Tamaris
Táska: Diana & CO modell Cinzia Nobili Firenze







Sminkemet kettő szemhéjpúderból alkottam meg:
1. Essesence: Irresistible metallic effect (14) közép szürke
2. Miss Sporty: Attraction (122) narancsárga

Nem kicsit szerettem bele ebbe az összeállításba.
 

Csütörtök: Még tavaly vásároltam ezt a pink-narancssárga (én azok táborát erősítem, akik imádják ezt a két színt együtt) Camaieu felsőt, amit egy fekete mini szoknyával viseltem.

Péntek: a "laza" nap farmerrel és egy egyszerű H&M fehér inggel.

Ritkán fordul elő, hogy egy ilyen feltűnő és "vad" körömlakkot hosszabb ideig viselek. Nehéz hozzá öltözködni, mivel én imádom a színeket, de egy hangsúlyos körömlakk mellett ez elég nehéz.
Télen könnyebb, mert akkor sok a semleges fekete, szürke szín, amihez jól passzol egy-egy feltűnő és elütő szín és nem sok, de ilyenkor nyáron, mikor tobzódunk, akkor azért oda kell rá figyelni, nehogy ízléstelenné váljon még a legszebb árnyalatú lakk is a kezünkön.
Nekem ezek az összeállítások nagyon tetszenek és nem kevés bókot kaptam a körmeim miatt még olyanoktól is, akik alapvetően nem szeretik a kilakkozott körmöket. Talán ebből is látszik mennyire igazak a színek jelentéséről szóló tézisek! Azt mondják a narancssárgáról, hogy örömet és boldogságot sugároz. Állítólag ha bármilyen formában viseljük ezt a szín akkor a környezetünk felé nyitottságot, vidámságot és életörömet sugárzunk, ebből pedig sose elég.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. május 3., csütörtök

Astor Fash'n Studio körömlakk - Narancssárga

Abszolút nyári kedvenc! Valami eszméletlenül gyönyörű, vibráló narancssárga körömlakk. Amióta felkentem, állandóan a körmeimet nézem.

Kilépve a körömlakk komfort zónámból (OPI-Miss Sporty) vásároltam meg egy téli leárazás alkalmával ezt a terméket. Már akkor arra gondoltam, hogy mennyire jól fogom tudni variálni a nyári ruháimhoz és kiegészítőimhez. Ezen a rövid héten ezt most meg is valósítom, amiről készítek képes beszámolókat, mert azt kell mondanom, hogy ez a narancssárga tényleg egy varázslatos, jókedvre derítő szín és megérdemli hogy többet foglalkozzak vele.
Ennek a körömlakknak egyébként gyümölcs illata van, ami számomra teljesen másodlagos ilyen árnyalat mellett, de egyébként el tudnám viselni ha minden lakknak ilyen illata lenne, mert mégis csak kellemesebb, mint a hagyományos.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...