2012. március 27., kedd

LIC Őssejtes csigakrém

A munkahelyemre rendeltem a BB krémes csomagomat és kollégám kíváncsian kérdezte: Mit vettél?
Mire én: Őssejtes csigakrémet:)
"Te jó ég, hogy te mit magadra nem kensz!"
Hát igen, elismerem elég bizarrul hangzik, de a krém leírása számomra nagyon biztatónak tűnt.



Főleg a sérült bőrszövet regenerálódása miatt döntöttem a vásárlás mellett. Szerencsére egyre ritkábban, de még mindig előfordul, hogy "nyomkodok", és nekem mindenféle heg nagyon nehezen gyógyul, pláne, amit magamnak okozok, de most pont egy kozmetikus által végzett arctisztás utáni napon kezdtem el használni. 
Nagyon kellemes átlagú, könnyen kenhető krém, teljesen semleges illattal és a kisebb hegeken már másnap észre lehetett venni a változást, vagyis, hogy gyakorlatilag eltűntek. A nagyobb hegek pedig elkezdtek leszáradni és szépen gyógyulni. Összességében szerintem kb. 3-4 napot "spóroltam" meg, de azt mindenképp szeretném hangsúlyozni, hogy nekem tényleg nagyon nehezen regenerálódik a bőröm sérülés esetén.
A krém nem olcsó, ez tény. Én is először a kisebb (7ml) kiszerelést vásároltam meg, de mivel az egész arcomon használom ezért nagyon gyorsan fogy. Lehet, hogy nyáron, csak helyileg alkalmazom, mert picit zsírosítja a bőrt, de általánosságban nagyon elégedett vagyok a termékkel.

Összetevők:
Water, Glycerin, Centella Asiatica Extact, snail Secretion Filtrate, Rosa Centifolia Flower water, Glycereth-26, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated C6-14 Olefin Polymers, Ceteraly Olivate, Phytosqualance, Glyceryl Stearate SE, Hydrolyzed Extensin, C13-14 Isoparaffin, Sorbatin Olivate, Dimethicone, Panthenol, Phenoxyethanol, Alantoin, Punica Granatum Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit/Leaf Extract, Codonopsis Lanceoata Root Extract, Methylparaben, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Ethylparaben, Propylpraben, Dipotassium Glycyrrhizate, Bisabolol, Sodium Polyacrylate, Butylparaben, Disodium EDTA, Isobutylparaben, Laureth-7, Sodium Hyaluronate, Acetyl Hexapeptide-8, Adenosine

A krém részletes leírását itt tudjátok elolvasni: LIC Őssejtes csigakrém

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. március 21., szerda

OPI Spider-Man körömlakk kollekció 2012 nyár

Magyarországra épphogy megérkezett a Holland kollekció, de a nagyvilágban máris beharangozták a májusban érkező -a Pókember 3D film júliusi megjelenésre épülő - új kollekciót.

6 árnyalatot és természetesen egy repedezős fedőlakkot tartalmaz, hogy a Pókember feeling abszolút meglegyen. Én ugyan nem szeretem a repedezős lakkot de ennek a kollekciónak jól áll.

  • GREEN SHATTER (Sötétzöld repedezős fedőlakk)
  • YOUR WEB OR MINE (Korall-Pókember piros) 
  • JUST SPOTTED THE LIZARD (Chanel Peridot-ra emlékeztető) 
  • NUMBER ONE NEMESIS (Acélszürke) 
  • INTO THE NIGHT (Pókember kék:)) 
  • MY BOYFRIEND SCALES WALLS (Fehér) 
  • CALL ME GWEN-EVER (Narancs)

Ez egy igazi gyűjteményes darab. Semmi extra, de OPI és Pókember rajongók biztosan be fogják szerezni.
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. március 18., vasárnap

Aldo Vandini termékek

Évek óta használom Man&Schröder német márka Aldo Vandini termékeit. Elsősorban a képen látható macadamia vanília kombinációt, amit száraz bőrre ajánlanak, illetve az olíva gránátalma variációt, ami viszont nagyon száraz bőrre javasolt. Míg az előbbit inkább most tavaszra, nyárra veszem elő, az utóbbi a téli hideg hónapokban nagy kedvenc. 


A tusfürdőt vagy testápolót váltogatni szoktam más márkákkal, de ehhez a testradírokhoz mindig nagyon hűséges vagyok. Elég durva, szemcsés radírok, viszont a használata után garantált a sima és puha a bőr. Bevallom, én az arcomra is használom és teljesen jól működik, de akinek nagyon érzékeny az arcbőre, az vigyázzon azért.
Az illatuk közül nem tudok választani. Mindegyiknek igazán friss, üde illata van. Tényleg igazi wellness élményt lehet velük otthonra varázsolni.
A tusfürdők nagyon krémesek, nem haboznak, és akárcsak a testápolók használata után a bőr tényleg hidratált és bársonyos lesz.





Nekem a csomagolásuk is nagyon teszik, mert egyrészt ízléses, másrészt nagyon praktikus a tubusos kiszerelés és a  műanyag kupakjuk miatt. Előbb utóbb ki fogok próbálni egy másik illatot is, mert természetesen ezen a kettőn kívül még lehet vásárolni pár másik terméket is ebből a márkából, bár sajnos közel sem annyit, mint amennyit külföldön árulnak. Én a DM-ben szoktam vásárolni és bár nem az alacsony ár kategóriába tartoznak, szerintem megéri, mert tényleg minőségi termék, a testradírt pedig ugye nem kell mindennap használni (én egy héten egyszer szoktam) így nagyon sokáig elég.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. március 11., vasárnap

Virtuális kirakat nézegetés a Westendben

Ma reggel még az üzletek nyitása előtt fél órával volt egy kis időm a Westendben nézelődni. Imádom, hogy ilyenkor még milyen kevés ember mászkál, de fél óra múlva már tömeg van. Nah én kihasználtam az alkalmat és pár kirakati fotóval egy gyors helyzetjelentés adnék.

Bershka: igazából nincs is kirakata, mert olyan hatalmas és hívogató a bejárata.

C&A: hangulatos, az ananászokat nem értem, de vicces.

Camaieu: nekik azért ennél sokkal izgalmasabb szokott lenni a kirakatuk, de az üzletben szuperek a ruhák.

Mango: most újították fel az üzletet, friss, fiatalos és nagyon modern.





 Orsay: nálam most ők nyertek.





Promod: elég minimálra vette, de jó.



Kinek mi tetszett meg a virtuális kirakati séta alkalmával?
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. március 2., péntek

Lauren Moffatt és a 2012-es őszi kollekciója

A philadelphia-i származású Lauren Moffatt grafikus-tervező 2000 októberében Rob Pepin-nel indította el a márkát és első kollekciójukat. Lauren stílusát nagyon szeretem: színes, nőies és igazán egyedi.
2012-es őszi kollekciójának fő irányvonala a geometrikus minták és a bájos iskolás lányos stílus. Nagyon hangulatos kis videót készítettek az új kollekcióról:


Szinte mindegyik ruháját boldogan elfogadnám. Igazán rafinált, könnyed kis blúzok, szoknyák, fodrok, csipkék, színes, érdekes anyagok. Az abszolút nőies vonalat képviseli.

Korábbi munkái:










Hollywood-i sztárok is szeretik:
Blake Lively



Kate Hudson

Natalie Portman

Jennifer Lopez
 
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. március 1., csütörtök

OPI körömlakk - Royal Flush Blush

Helló Tavasz! Az OPI csodás rózsaszín lakkjával köszöntöm a jó időt. Már nagyon vártam és gondolom ezzel nem vagyok egyedül:)






 


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...