2012. február 25., szombat

Zamian gold cacao mask - arany-csokis arcmaszk

3 hónapja használom ezt az arcmaszkot rendszeresen, heti egy alkalommal. Alaposan kiismertem és nagyon összebarátkozunk, mivel a bőröm állaga szemmel láthatóan lett egyre jobb. Párhuzamosan használtam a Baviphat pórusösszehúzó éjszakai krémmel és onnan tudom, hogy nem csak a BB krémek mámorába esett áldozat vagyok, hogy többen megkérdezték, mit csináltam az arcommal. Azt hiszem ez a legmeggyőzőbb érv a két általam használt termék mellett.

A hivatalos leírás szerint ezt tudja:

Funkciói:
Hidratál, javítja a bőr állapotát, serkenti az új bőr képződését Összehúzza a pórusokat Gyógyítja az aknés bőrt. Visszaállítja a bőr rugalmasságát Szabályozza a túlzott faggyútermelést Tartást és rugalmas megjelenést ad a bőrnek Bőrnyugtató, fenntartja a bőr eredeti PH értékét Ragyogóvá teszi a fakó bőrt Öregedés gátló hatás, az arany tartalmának köszönhető a szépítő, gyógyító hatás.
Minden bőrtípushoz ajánlott, különösen zsíros bőrre, pattanások kezeléséhez, heges bőrre, akné kezelésére, tág pórusok eltüntetésére.
 

Az én bőröm nem zsíros, hanem normál, sőt ilyenkor télen inkább száraz, viszont sok mitesszerem van, amikkel állandó harcban állok.
Az arcmaszk használta előtt jól leradírozom a bőröm. Első egy-két alkalommal túl sokat kentem magamra, bőven elég vékony rétegben felvinni az arcra és 20 percig hagyom rajta. Igazából én a dekoltázsomra is fel szoktam vinni néha.
Használat előtt érdemes a tubust jól összerázni. A használati leírásban figyelmeztetnek, hogy az első alkalomnál hőérzet léphet fel, de én ezt nem tapasztaltam. 
Az ígéretek közül már első használat után bebizonyította bőrnyugtató hatását, hosszabb távon pedig a túlzott faggyútermelést szabályozó hatását érezni.

A forgalmazó oldala itt.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 24., péntek

Tavaszi Miss Sporty körömlakkok hihetetlen áron

Ez a két darab Miss Sporty körömlakkot a Rossmannban vadásztam le, darabját 149Ft-ért. Az akciós pulton várakoztak, szerintem rám:) Mind a kettőnek olyan csodás rózsaszín színe van és az árukat nem is értem, mert az Essence 299Ft-os körömlakkjai még mindig rendületlenül sorakoznak az állványukon. 


Korábban már írtam, hogy nekem az OPI mellett a Miss Sporty nagy favoritom, és ez a két szín nagyon tetszik. Az egyik egy erősebb, vibráló rózsaszín a másik egy kicsit visszafogottabb, igazán tavaszias árnyalat.


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 23., csütörtök

Camaieu ruha és Debenhams táska vagyis vásároltam

Imádom ezt a ruhát, 3.999,-Ft volt leértékelve. Nagyon elegáns darab, ami jó lesz a munkába is, és akár esti alkalmi viseletnek is bevethető. Egy piros vagy narancs színű cipővel meg azt hiszem nagyot nem hibázhatok:)


Érdekes a derék részén ez a húzott megkötős rész. Felvéve nagyon jól mutat.


Debenhams táska 9200,-Ft helyett 2750,-Ft. Így már megérte. Az eredeti árát meglehetősen túlzónak találom, főleg, hogy műbőr, de így már ok. Szeretem az ilyen elegáns, de mégis vállon át dobhatós, szaladgálós táskákat.



Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 21., kedd

Tesminked.hu rendelésem

Valentin napi akció keretein belül vásároltam be igazán mert nagyon tetszett az ajándék Bourjois gyöngyház pigment és a szemhéjpúderekre is 8% kedvezmény járt pluszban. Olyan smink termékeket sikerült választanom, amiket már régóta ki szerettem volna próbálni.


Bourjois Mini Gyöngyház Pigment - Szín : 15. Igazi méregzöld, már alig várom, hogy valami jó kis sminket készítsek vele.


Bourjois Loose Powder Szemfesték - Szín : 8


Az én fotómon nem látszik olyan jól, viszont a tesminked.hu fényképén igen, hogy mennyire különleges színe van. Az üvegben fehérnek tűnik, csak amikor felteszed a szemhéjadra, akkor látni a lila csillogást (nem annyira lila, mint a lenti képen) Ma kipróbáltam és imádtam. Óvatosan kell vele bánni, de miután megtanultam a saját ecsetét használni, már nem volt olyan vészes. Az összhatás mindenért kárpótol, csak ismételni tudom magam, hogy ez tényleg egy nagyon különleges árnyalat.


Szerintem ez a különlegessége abból ered, hogy nem ennyire lila mint ezen a képen, csak ha fény egy bizonyos szögből esik rá.


Bourjois Little Round Pot Szemhéjfesték - Szín : 03 Rose Perlé. Keresem a tökéletes rózsaszín szemhéjpúdert és ez a darab ennek a projektnek a része.


Max Factor Vivid Impact Duo Szemfesték - Szín : Two Cents. Csoki barna és arany duó. Kíváncsi leszek, milyen sminket hozok össze vele.


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 16., csütörtök

L'oreal Quad Pro szemhéjpúder - Golden Plum

Szeretem ezt a palettát. A sok szépségnagykövet közül, akiket a L'oreal "alkalmaz" ez a termék Eva Longoria nevéhez fűződik. A hivatalos leírás szerint ez egy szemszínhez igazodó sötét szemre való 4 részes szemhéjpúder.



Azért ez a szemszínhez igazodó kifejezés elég megtévesztő, mondjuk inkább azt, hogy a szem színét kiemelő, viszont a paletta színei csodásak és szerintem tényleg szuperek például az én barna szememhez.
A 4 rész a követezőből áll össze:
1. gyönyörű mély, sötét lila (a szempillák vonalára)
2. egy szürkésebb lila (a szemhéj mozgó részére)
3. arany (a szemhéj szemöldökcsontig tartó részére)
4. kiemelő - highlighter (a belső szemzugra)


A sorrendtől természetesen el lehet térni, de nekem nagyon tetszik az így készült smink. Külön-külön is megállják a helyüket. Ha csak a két lilát használom, akkor egy nagyon kellemes hétköznapi sminket kapok. Az arany nagyon csillog de szerintem még vállalható napközben is, a kiemelő pedig akár más sminknél is jó szolgálatot tud tenni, mert nagyon szuper kis krémes anyag, aminek gyöngyház színe van.


Nagyon tartós és jól pigmentáltak a színek. Még az applikátora is elég jól használható. Egyedül az ára nem túl baráti, de ki lehet fogni jó kis akciókat amikor megéri megvásárolni.

Igazából nagyon tetszik még a többi palettája is ebben a sorozatban, úgyhogy szerintem lehet még beruházok egy-kettőbe. Főleg a kék és a rózsaszín variációja érdekel, amit mondjuk elvileg nem az én szememhez igazodik de hát ezt majd én eldöntöm:) A csomagolás nagyon jól sikerült, nagyon ízléses az egész paletta formatervezése.


Találtam egy jó kis videót ahol a L'oreal sminkese James Kaliardos nagyon jól bemutatja, hogyan érdemes ezt a palettát használni: http://www.lorealparis.com.au/videos/james-kaliardos-transforming-day-to-night.aspx

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 13., hétfő

Valentin napi smink akció!

Valentin nap alkalmából újabb smink akciók! MAC, Loreal, Bourjois..stb FIX 195Ft-os postaköltséggel!



Hétfőn és kedden (február 13-14) egész nap minden, legalább 1000 Ft értékű, vásárlás mellé ajándékba adnak egy Bourjois mini gyöngyház pigmentet. Vásárláskor egyszerűen hozzá kell adni a kosárhoz még a Bourjois Mini gyöngyház pigmentüket és be kell írni a kupon kódhoz a "PIGMENT" szót. Ezután automatikusan levonják a pigment árát.
A részletekért kattints a képre:
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 12., vasárnap

I'am bizsu - 800Ft-ért 6 pár fülbevaló.

Szerintem nagyon jó vásárt csináltam. 2 db utolsó utáni leárazott ilyen 6db fülbevalót tartalmazó lapocska volt a Westendben az I'am -ban.  Az egyik arany a másik ezüst alapú. Szemfülesek észrevehetik, hogy bár én az ezüst alapút vettem meg, de az egyik kis masni mégis arany színű. Ennek oka, hogy a helyén lévő fülbevaló hibás volt így az eladólány kedvesen felajánlotta, hogy válasszak a másikból egyet a helyére.


A masnik a kedvencek..

... de szerintem mindegyik pár olyan, amit nagyon jól ki fogok tudni használ kezdve az első kis ezüst golyón át az utolsó bohém kis anyagból készült rózsáig.
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 11., szombat

2012. február 10., péntek

Essence bevásárlás 2.

A 299Ft-os akció láza eléggé elkapott és most így utólag be kell látnom, vettem olyan termékeket is, amire egyébként semmi szükségem, de azért alapvetően egészen jó dolgokat sikerült beszereznem.

Még sosem volt Essence körömlakkom és itt még a koncepció is megvolt, hogy ezen az áron 3db olyan színűt fogok venni, amit egyébként soha nem vennék meg a kedvenc márkámból. Úgy gondolom kipróbálásra vagy egy-két használatra ezek tökéletesek lesznek és lehet, hogy közben valamelyikbe bele is szeretek.
Szóval balról jobbra a 3 db "kísérletezgetős" lakk:
1. viva la green (79) - érdekes, most még ennél többet nem tudok rá mondani
2. gold rush (32) - kíváncsi leszek rá
3. where is the party (43) - azt hiszem ezzel fogom kezdeni


2db csillámos szemhéjtus. Egy fekete és egy arany színű. Már mindkettőt kipróbáltam és szuper tartósak, gyönyörű a színűk.


Ők itt a teljesen felesleges kategória. A szempillaspirált még nem próbáltam de van egy kék színűm (másik márka) és azt imádtam, úgyhogy remélem ez a lila is jó lesz.
2db mágnesen körömlakk:
1. hex hex! (02) hematit színű
2. magic wand! (03) halvány lila
Mindkettő csillog és alapvetően szép színűk van de nekem nem sikerült ezt a mágneses csoda mintákat elővarázsolnom akármilyen mágnessel próbálkoztam, csak halványan lehetett észrevenni. Közben rájöttem, hogy ez nekem macerás is. Nem sokszor van időm rá, hogy egyesével lakkozzam és mágnesezzem a körmöm.

Vettem még egy colour shine szemhéjpúdert 09 trip to venus árnyalatban. Erről majd a poszt végén írok.

2db zselés tus, mert már annyi jót hallottam róluk. Bejött, abszolút, csak éppen bőven elég lett volna az egyiket megvenni, mert a képen és élőben is jól elkülönülnek és felismerhetőek a színek, a szemhéjon használva azonban semmi különbség, de tényleg. Ez mondjuk kicsit vicces, viszont nagyon jó vele tusvonalat húzni, jó az állaga, tényleg könnyű használni.
1. london baby (02) barna
2. berlin rocks (03) lila 



Még a múltkori bejegyzésemhez írnám: http://amarcordia.blogspot.com/2012/01/essence-bevasarlas.html
Kipróbáltam a szemhéjpúdereket:

  1. Szemhéjpúder - 03 Starlight
  2. Szemhéjpúder - 42 Mystic purple holographic effect
  3. Szemhéjpúder - 43 Mystic lemon holographic effect
Az 1. okés, bármilyen sminket képes feldobni, nagyon csillog viszont a másik kettő holographic effect -et én nem értem. Semmi extra, alapozóval bírja kb 5 órán keresztül de nekem ez kevés és ehhez jön a most vásárolt fent említett colour shine szemhéjpúdert 09 trip to venus. Nagyon szép, de porzik ezerrel, nehéz szépen eldolgozni és nem valami tartós sajnos.

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!


2012. február 8., szerda

Debenhams Maine kardigán akciós áron

80% kedvezménnyel vásároltam ma ezt a pihe-puha 15%-ban angóra gyapjút is tartalmazó kardigánt a Debenhams-ban. Egyszerű, szép szürke színű, két oldalt sávban futó cikk-cakk minta szegély nagyon feldobja. Jó kis alapdarab lesz a ruhatáramban.

Fotót a Debenhams weboldaláról, mert a modellen még csinosabb:)

Gyors fotó az új otthonában:)

Az árához nincs sok hozzáfűzni valóm: 80% kedvezmény!:)
Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 7., kedd

Chanel körömlakk 2012 tavasz

Vannak dolgok, amik kellenek, de azonnal, mert nem értem, hogyan tudtam eddig ezek nélkül élni. Persze ez barokkos túlzás, de a Chanel tavaszi körömlakk kollekciójába azonnal beleszerettem. Még sosem volt Chanel lakkom (parfümöm viszont szinte mind), de most úgy érzem lesz egyszerre három is. Először jöhet a június hiszen ebben az évben ez a mandarin lesz a fő divatszín és nekem nagyon tetszik, aztán szép sorban a többi. Csodás tavaszi színek!


Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!

2012. február 6., hétfő

OPI Barefoot in Barcelona - körömlakk

A tökéletes NUDE lakk! Igen, így nagy betűkkel:) Nem lila, nem rózsaszín és nem is szürkés, hanem nude. Egy rétegben is tökéletesen fed de én két rétegben kentem fel, mert így biztosan kibírja a szokásos 5 napot fedőlakk nélkül is.



Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 5., vasárnap

Baviphat pórusösszehúzó éjszakai krém

A BB krémek tulajdonságáról már sokan írtak. Én több, mint két hónapja rendeltem meg ezt a pórusösszehúzó krémet sok más termékkel együtt, de először erről szeretnék írni.
Régóta keresem a tökéletes hidratáló krémet. A bőröm elvileg normál, de nagyon sok mitesszerem van, gyakran túlszárítottam különböző tonikokkal, aztán meg ha hidratáló krémet használtam, akkor a bőröm fényleni kezdett és pattanásaim lettek. Szóval kísérletezgettem rendesen, amíg két hónapja el nem kezdtem a Baviphat pórusösszehúzó éjszakai krémet használni.

Hivatalos leírás szerint:
Csökkenti a túlzott faggyútermelést és összehúzza a kitágult pórusokat, miközben kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit. A paprika és grapefruit kivonat hidratálja és táplálja a bőrt 
Fő hatóanyagok és azok hatása:
Paprika kivonat: bőrápoló, tisztító és javítja a bőr rugalmasságát.
Grapefruit kivonat: összehúzza a pórusokat és szabályozza a faggyútermelést.

Hidratáló hatását már első egy-két nap után érezni. Nagyon, finom selymes lesz tőle a bőröm és a krém illata valami isteni.
Tisztító hatását kb. 3 hét elteltével lehetett határozottan észrevenni. Sokkal kevesebb mitesszerem van és ami a legjobb, hogy újak nem is igazán lettek. El kellene már jutnom a kozmetikusomhoz egy jó kis alapos arctisztításra, mert azért nincs az a csodaszer, ami ezt kiváltja, de azt hiszem utána még szebb lesz majd az eredmény.



A több mint két hónap alatt a krém felét használtam el és egészen biztosan fogok még rendelni, mert nagyon megszerettem és elégedett vagyok vele.


Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

2012. február 1., szerda

OPI Warm & Fozzie körömlakk sikere

Nem is hittem volna, hogy az OPI FB oldalára feltöltött képem mekkora sikert arat. Imádom ezt a lakkot és úgy látszik nem vagyok vele egyedül:)
http://amarcordia.blogspot.com/2012/01/opi-koromlakk-warm-fozzie.html

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!

Tavaszváró kis ruhám!:) Stradivarius leárazás

Gyönyörű! Én legalábbis elsőre beleszerettem és már alig várom, hogy az időjárás is alkalmazkodjon a viseléséhez.
Mit szóltok hozzá? Nektek tetszik?



Eredeti ára: 8999Ft,- helyett: 3999Ft,-

Ha tetszik a blogom, kövess a FACEBOOKON is!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...